Deci tot io'
Incep prin ai spunei Stelinei ca Ale' e prins rau cu robotii lui solari sau stelari(abar' n-am

)sta cu veioza aprinsa si o surubelnita in mana ca un mosnegutz studiind carticica aia(i-a facut pe toti pana acum...de mai multe ori

)si eu si domnu' Geany ne amintim vazandul ca asa erau si bunicii nostri,meticulosi la o lampa tot bijuterind acolo,reparand ceasuri si alte alea
SAM_4119.JPG (52.18K)
Number of downloads: 0
O mostra
SAM_4118.JPG (50.61K)
Si sa revin,ca de fapt de asta am intrat sa va povestesc,azi am coborat la cumparaturi (primele ce se pot lua acum pana la craciun,legume:ceapa,morcovi,radacinoase,bulion ulei alea-alea)cand vad in posta invitatie la posta pt. colet

nu ma asteptam deloc a fost mega surpriza,multumesc Dorina ,din suflet
SAM_4121.JPG (70.67K)
mama cea '' deosebita''boceste acum ca un copchil' mic de emotie..am o pastaie de vanilie si un sapun cu lapte de cocos care miroase bestial (e hand made) dupa ce termin cu bucatareala e placerea mea sa lenevesc in cada cu apa fierbinte vreo ora cel putin cu tot felul de parfumuri''( aroma terapie)
Iar Ale' are dulciuri de la milka si cartea cu micul print(nu prea se omoara cu lectura,mai mult cu mate',acum poate ca e de la mos,poate ca il va stimula
SAM_4120.JPG (78.05K)
Inca o data multumim din suflet,uram inmiit indarat,si sa va bucurati si voi toti de cadourile voastre,multa sanatate si sarbatori cu lumina in suflet
Sunteti o comunitate speciala de oameni f. frumosi si rari in zilele astea