Imi pare rau ca se isca asa o mare valva pentru o reteta , pe care personal o stiu de pe site-uri italo franceze de ceva ani buni, e drept ca e cu parmesan si nu cu cheddar ( asta fiind varianta saxofona).
Cum prea bine stiti, caci am mai scris si in "alte zari" , personal nu am inventat nici o reteta, am mostenit, vazut copiat, cerut, incercat etc....deci in momentul in care ceva este pus pe net e de domeniu public...degeaba scriu eu ca reteta mea de cartofi e a Geaninei, sau a Gelei , sau de la tanti Anisoara, sau vecina Xuleasca....fiecare a citit in alta parte , si ramane cu acea reteta in retetele scrise in "carnetzel" sau pe mail, sau mai stiu eu in ce *folder*
Si eu am citit reteta lui Guvi, si mi-am zis ca o fac, dar pana acum nu m-am invrednicit...cu toate ca sigur inlocuiam cheddar-ul cu parmezan, si nu mai era reteta ei...in plus asta cu 113 gr pachetul de unt e tipic USA , caci ( am retinut din nshpe retete citite pe net) ca asta e gramajul lor la cele *batoane de unt * asa cum irlandezii au pachetele de 454 gr
![:((](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/20.gif)
, caci e cu pounds etc etc ....
se fac si bastonase. Asa ca mai bine sa ne inveselim ca avem de unde alege atatea retete faine
http://www.cookaroun...ead.php?t=53597
si biscuiti rotunzi
http://www.750g.com/....2.123.5155.htm