Biscuiti din branza Cheddar cu chimen
#41
Postat 12 December 2011 - 08:51 PM
N-au fost ff tari, nici branza, nici cascavalul.
Scria reteta cu chimen, am dat o avere pe 50 gr chimen, dar, sincer, nu ma entuziasmeaza gustul.Data viitoare le voi face cu mac sau cu piper.
Acum merg grozav cu smantana, la micul dejun. Lui Stefan i-au placut mult!
Dar, ca sa marturisecs sincer, am modificat putin cantitatile:
310 gr cascaval
175 gr faina
100 gr unt, mairomaneste, asa.Au iesit 26 de bucati!
Mai fac, si stii ca ma tin de cuvant!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#42
Postat 12 December 2011 - 09:29 PM
zoazorel, la 12 December 2011 - 08:51 PM, a spus:
N-au fost ff tari, nici branza, nici cascavalul.
Scria reteta cu chimen, am dat o avere pe 50 gr chimen, dar, sincer, nu ma entuziasmeaza gustul.Data viitoare le voi face cu mac sau cu piper.
Acum merg grozav cu smantana, la micul dejun. Lui Stefan i-au placut mult!
Dar, ca sa marturisecs sincer, am modificat putin cantitatile:
310 gr cascaval
175 gr faina
100 gr unt, mairomaneste, asa.Au iesit 26 de bucati!
Mai fac, si stii ca ma tin de cuvant!
Nu-i bai cu modificarea la ingrediente, important este gustul si textura.
Am intrebat ce fel de cascaval/ branza ai folosit ca vreau si eu sa-i incerc si cu altfel de branzeturi.
Te pup!!
#43
Postat 15 December 2011 - 01:41 AM
AU iesit ffffffffffffff buni. Deci i-am lasat un piculet mai mult in cuptor.....tot super buni.
S-au dus deja.
#44
Postat 15 December 2011 - 08:39 AM
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#45
Postat 15 December 2011 - 03:08 PM
#46
Postat 15 December 2011 - 03:46 PM
zoazorel, la 12 December 2011 - 08:51 PM, a spus:
izuk, la 15 December 2011 - 03:08 PM, a spus:
omul cat traieste invata
noroc cu voi. pentru mine chimen si chimion erau acelasi lucru. am fugit si am citit si am aflat ca nu-i asa.
dar insemn ca astia din comert nu stiu nici ei. eu de obicei din asta cumpar si nu e scump deloc.
in alta ordine de idei, izuk, eu mai inlocuiesc cateodata untul cu smantana groasa. cred ca se preteaza la reteta asta, mai ales ca mai are grasime si din cascaval.
#47
Postat 18 December 2011 - 10:27 PM
Foarte foarte buni, mersi de reteta. Dovada:
#48
Postat 19 December 2011 - 12:53 AM
Ma bucur ca ti-au placut.
Te pup!!
#49
Postat 19 December 2011 - 07:56 PM
Voi cauta si eu de-asta, doar ca n-am gasita cum! Si de piper am uitat, ca voiam sa pun si piper.Data viitoare!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
#50
Postat 19 December 2011 - 09:30 PM
#51
Postat 19 December 2011 - 09:32 PM