moatza, la 03 February 2012 - 11:58 AM, a spus:
feniculul are cu totul si cu totul alta aroma decat mararul. nu stiu daca s-ar potrivi.
iar feniculul, ci gustul lui mentolat, mi se pare ca se potriveste f bine cu pestele, mai ales cu asta cu gust puternic.
cu pastele nu ma prea impac eu...
Any, esti f harnica, mereu faci ceva surprinzator (ptr mine). nu vazusem reteta asta pana acum, ma uit mai rar pe la paste.
stiu ce gust are feniculul, si sincer nu-mi place , l-am mancat doar in varianta gratinat a la Maya.
any_annette, la 03 February 2012 - 12:02 PM, a spus:
Eu as zice sa nu pui marar, seamana ca aspect, dar ca gust e diferit.
Incearca fara. Varianta nr 2.
"Alla puttanesca"? Pai inseamna ca la borcan ai ansoa.
Astea de mai jos sunt ansoa si nu sunt bune de folosit la pastele astea, se topesc imediat in tigaie.
images.jpg
Nu, nu, am sardine la borcan.e neinceput, l-am cumparat special sa fac antipasto calabrese.