Am facut o prajitura - zebra.
E facuta dintr-un aluat untos (mult unt + faina + zahar + ou), jumate din aluat colorat cu cacao, si intins si pus in straturi.
Eu l-am pus la cuptor, si dupa timpul zis in reteta, l-am scos afara. Fiindca stratul de deasupra e cacao, nu mi-am dat seama daca e gata sau nu, si am facut proba scobitorii - care de fapt e irelevanta la tipul asta de aluat.
In fine, ca sa scurtez, am pus glazura de ciocolata deasupra, si dupa ce s-a racit am vazut ca de fapt nu e coapta bine.
Ce pot sa fac, ca mi-e jele sa o arunc la gunoi? Daca nu puneam glazura o dadeam la cuptor, dar asa, ce pot sa fac?
Pagina 1 din 1
Cum salvez prajitura? ne-coapta bine
#2
Postat 19 December 2011 - 08:03 PM
pai decat s-o arunci, ca alta alternativa n-ai, bag-o iar la cuptor, poate se topeste glazura si faci vreo inventie de ne batem toate pe reteta, mai stii? sa ne spui ce-ai hotarat.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1