Asa ca o sa va zic ceva de Hot Chocolate ... It started with a kiss...
![=))](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nu intamplator, pentru ca ce poate fi mai bun cand esti afara in frig + eventoal zapada pana-n genunchi decat o ciocolata ferbinte? O tuica fearta, evident
![:D](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/laugh.gif)
Pe care s-o faceti voi asa cum aveti chef pentru ca nu despre cum se face ciocolata ferbinte vreau sa va zic ci despre altceva. Despre cum sa-i dati si gusturi mai aparte daca aveti chef. Fara sa folositi esente sau extracte chimice sau siropuri cu gusturi de mai stiu io ce.
Asadar, in ibricul in care faceti ciocolata ferbinte puteti pune si un pliculet de... ceai. Ceaiul are meritul ca da o nota subtila de aroma, fara ca sa amarasca beutura sau sa-i dea o aroma prea puternica. Pliculete de ceai, ca sa nu stati sa pescuiti dupe aia frunzulitele de ceai, Dar daca nu va deranjeaza... Ah, sau folositi "oul" de ceai. Bun si ala.
V-as recomanda sa incercati, mai intai, ceaiul de menta. Apoi... Earl Grey poate da o nota interesanta citrica. Ceaiul verde da o nota speciala dulceaga de mosc (musk). Sau... incercati, incercati, incercati si povestiti experientele voastre.
Si nu uitati, sa beti ciocolata ferbinte afara in frig. Si daca ati facut-o buna, savoarea va ajunge de pe limba, incet incet, direct la inima.