![Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13259320191287.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2012/post-9-13259320191287.jpg)
Pentru iubitorii de caramel si cheese-cake este perfect.Pentru cei care inca n-au facut inca cheese-cake: nu stiti ce pierdeti.
Aveam poze pas cu pas dar le-am pierdut.
![:occasion14:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/occasion14.gif)
Pentru baza:
125 gr biscuiti cacao
60 gr unt topit
Amestecam biscuitii sfaramitati cu untul topit.Mestecam bine si tapetam baza unei forme de tort(24 cm ) cu compozitia de biscuiti.Dam la frigider.
500 gr branza cremoasa
75 gr zahar
3 oua
80 ml frisca lichida
1 lingura faina
Pentru sos de caramel:
30 gr unt
50 gr zahar brun
2 linguri lapte condensat
1 lingura sirop de artar(sau miere)
2 linguri apa
Pentru sosul de caramel se pun toate ingredientele intr-o oala si se pun la topit la foc mic.Se masteca mereu pana obtinem un sos gros.
Amestecam branza cu zaharul, adaugam cate un ou pe rand.Dupa ce am adaugat toate ouale, adaugam frisca, faina si sosul de caramel.
Turnam peste baza de biscuiti si coacem la 180 de grade pentru 40-50 de minute.
Lasam la racit, chiar si peste noapte si servim.
Eu pentru un efect "crunchy" am presarat deasupra honeycomb.
![Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13259327378204.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2012/post-9-13259327378204.jpg)
Cui nu-i place cheese cake-ul sa ridice mana!
![Imagine atasata: monthly_01_2012/post-9-13259327988116.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_01_2012/post-9-13259327988116.jpg)