Eataly, la 09 January 2012 - 10:55 PM, a spus:
Pai asta care iti place conteaza, nu?
Dupa mine restul sunt duar experiente negative, nu au fost facute bine si gata.
Cred ca si ala cu gelatina si fara foc tot cheesecake se cheama, dar are alta consistenta.E fara oua si textura e budinoasa, gen charlotte.
Aici cu ou, branza la cuptor ....alta viata.
Ala inghetat, era un experiment nereusit si e normal ca a doua zi dupa ce s-a decongelat era gretos.
Nu vreau sa fac avocata cheesecakeurilor, dar daca ti-a placut cel facut de tine e ceva, nu?
Pai eu ma gandeam ca ala care-mi place e un fel de prajitura,dar nu din familia asta si cum am recunoscut ca nu sunt experta,mai bine intreb,sa nu mor in nestire.
![:rolleyes:](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Asta,cum zici si tu,ou,cuptor,mai consistenta, e alt trai.
Noa,ala gretos era cel cu crema de unt,de zici ca au primit unt gratis de undeva si i-au trintit s-un pic de zahar,ca sa nu bata la ochi contrabanda,ca altfel nu-mi explic.Ala inghetat era sa-mi paralizeze dintii de inghetat ce era.Brrrrr si acum imi sta pe memoria papilelor gustative
Experiente, experiente,dar chiar atatea si toate negative si nereusite(asta in conditiile in care femeia le-a prezentat drept cele mai cele? )