Forum Culinar: Meniurile mele pentru familia mea si pentru prietenii mei dragi - Forum Culinar

Salt la continut

  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Meniurile mele pentru familia mea si pentru prietenii mei dragi

#81 Useril este offline   2ut 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 February 2012 - 11:53 AM

Oau, Any, arata totul minunat, ca de obicei (eu poftesc tare la cupele cu desert...).

#82 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2012 - 11:55 AM

Sorina, noi avem o prietena care-i vegetariana (dar mananca pui. Nu stiu cum vine asta :lol: ), altii care nu mananca ciuperci (sot sotie), alta care nu mananca iepure, curcan, rata, gasca, alta care nu mananca branza.
Eu le cunosc gusturile de-acum si de fiecare data fac in asa fel sa fie toti multumiti. Cred ca asa e normal.

#83 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2012 - 11:57 AM

Vezi postarea2ut, la 13 February 2012 - 11:53 AM, a spus:

Oau, Any, arata totul minunat, ca de obicei (eu poftesc tare la cupele cu desert...).


Mai am de muncit un pic la crema de ciocolata ;) .
Multumesc mult de tot :lol: .

#84 Useril este offline   Piscotel 

  • Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 13 February 2012 - 12:00 PM

Vezi postareaAdriana, la 11 February 2012 - 06:53 PM, a spus:

Ce ma termina pe mine e frittura di pesce , pentru aia as strabate acum nametii din mijlocul Italiei ca sa vin la tine Imagine postata



Io viu desculta .
Iau o tava in brate si-i mananc ca pe popcorn . Imagine postata
Berea o aduc eu .Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#85 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 February 2012 - 12:05 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 February 2012 - 11:55 AM, a spus:

Sorina, noi avem o prietena care-i vegetariana (dar mananca pui. Nu stiu cum vine asta :lol: ), altii care nu mananca ciuperci (sot sotie), alta care nu mananca iepure, curcan, rata, gasca, alta care nu mananca branza.
Eu le cunosc gusturile de-acum si de fiecare data fac in asa fel sa fie toti multumiti. Cred ca asa e normal.


Pai vezi tu, de asta-mi place de tine, ca esti ca mine... si mie mi se pare normal sa fie asa...
Da' nu toata lumea intelege alegerea mea.
Imi tot zic, ca daca tot am slabit, gata acum sa reincep sa mananc 'normal'... proceseaza cam greu informatia ca asta e si va fi normalul meu pt toata viata. Imi respecta dorinta... dar atat.
La masa se merge la Sorina, daca fac ceva acasa la ei de obicei e pizza. M-am invatat de mult cu situatia.
Chiar imi convine, mai putina bataie de cap pt toata lumea, atat pt ei cat si pt mine.
Si apoi nu la toata lumea place sa stea in bucatarie... lasa ca-mi place mie, iar ei o stiu.
Sorina

#86 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2012 - 12:19 PM

Vezi postareaPiscotel, la 13 February 2012 - 12:00 PM, a spus:


Io viu desculta .
Iau o tava in brate si-i mananc ca pe popcorn . Imagine postata
Berea o aduc eu .Imagine postata


Tocmai de pestele fript nu m-am bucurat eu cat trebuie.
Stand atata la bucatarie la fript, am mancat eu la masa dar nu cu prea mare pofta.
Ma saturasem numai cu mirosul ;) .

Vezi postareasorinadaniela, la 13 February 2012 - 12:05 PM, a spus:


Pai vezi tu, de asta-mi place de tine, ca esti ca mine... si mie mi se pare normal sa fie asa...
Da' nu toata lumea intelege alegerea mea.
Imi tot zic, ca daca tot am slabit, gata acum sa reincep sa mananc 'normal'... proceseaza cam greu informatia ca asta e si va fi normalul meu pt toata viata. Imi respecta dorinta... dar atat.
La masa se merge la Sorina, daca fac ceva acasa la ei de obicei e pizza. M-am invatat de mult cu situatia.
Chiar imi convine, mai putina bataie de cap pt toata lumea, atat pt ei cat si pt mine.
Si apoi nu la toata lumea place sa stea in bucatarie... lasa ca-mi place mie, iar ei o stiu.


Din respect pentru persoanele pe care le invit eu intreb totdeauna cand vreau sa pregatesc ceva mai deosebit, intreb intai daca mananca.
Ca doar nu toti avem aceleasi gusturi.
Nu poti chiar sa te doar la basca, ca doar se presupune ca faci invitatii ca sa se simta bine cu totii.
Daca nu, nu inviti.

Eu ador sa stau la bucatarie si sunt singura din cercul nostru de prieteni :lol: .

#87 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,735
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 13 February 2012 - 12:55 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 February 2012 - 12:19 PM, a spus:

Din respect pentru persoanele pe care le invit eu intreb totdeauna cand vreau sa pregatesc ceva mai deosebit, intreb intai daca mananca.
Ca doar nu toti avem aceleasi gusturi.
Nu poti chiar sa te doar la basca, ca doar se presupune ca faci invitatii ca sa se simta bine cu totii.
Daca nu, nu inviti.

Eu ador sa stau la bucatarie si sunt singura din cercul nostru de prieteni :lol: .

any, nu pot sa spun decat: plecaciuni Imagine postata

#88 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,082
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 February 2012 - 01:15 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 February 2012 - 12:19 PM, a spus:

Din respect pentru persoanele pe care le invit eu intreb totdeauna cand vreau sa pregatesc ceva mai deosebit, intreb intai daca mananca.
Ca doar nu toti avem aceleasi gusturi.
Nu poti chiar sa te doar la basca, ca doar se presupune ca faci invitatii ca sa se simta bine cu totii.
Daca nu, nu inviti.

Total de acord si la fel fac si eu si cercul meu de prieteni.
Singura exceptie o fac cu soacra-mea :lol: careia ii fac si varza si ardei si chestii afumate desi stiu ca nu-i plac, doar ca, culmea culmilor la mine le maninca ;)

#89 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2012 - 01:36 PM

Adriana :lol: si soacramea la mine mananca de toate ;) , chiar si ce nu suporta=)).
Si eu la fel ca voi , fac diversificat pentru toate gusturile, mai ales cand suntem multi, si fiecare are alte preferinte, placeri culinare.

#90 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 February 2012 - 01:38 PM

Any, iar ne torturezi? :lol:
Am trecut prin Valdobbiadene si m-am gandit la tine. ;)
Culmea e ca cunosc pe cineva care sta acolo si produce vin...Merlot! ;) Spumosul il cumpara!
Eu n-am mai cumparat vin ca nu mai am loc in beci. ;)

#91 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2012 - 04:18 PM

Vezi postareaboni, la 13 February 2012 - 12:55 PM, a spus:


any, nu pot sa spun decat: plecaciuni Imagine postata


Boni :) !

Vezi postareaAdriana, la 13 February 2012 - 01:15 PM, a spus:


Total de acord si la fel fac si eu si cercul meu de prieteni.
Singura exceptie o fac cu soacra-mea careia ii fac si varza si ardei si chestii afumate desi stiu ca nu-i plac, doar ca, culmea culmilor la mine le maninca :D


:) :) Inseamna ca ii plac, se face numa' ca nu-i plac!

Vezi postarea'stella, la 13 February 2012 - 01:36 PM, a spus:

Adriana si soacramea la mine mananca de toate :) , chiar si ce nu suporta.
Si eu la fel ca voi , fac diversificat pentru toate gusturile, mai ales cand suntem multi, si fiecare are alte preferinte, placeri culinare.


Asa e si frumos, ca doar n-o sa facem numa' ce ne place noua gazdelor :) !

Vezi postareaEataly, la 13 February 2012 - 01:38 PM, a spus:

Any, iar ne torturezi? :)
Am trecut prin Valdobbiadene si m-am gandit la tine. :)
Culmea e ca cunosc pe cineva care sta acolo si produce vin...Merlot! Spumosul il cumpara!
Eu n-am mai cumparat vin ca nu mai am loc in beci.


Ei, numai putin asa!

Vai ce-mi place mie Valdobbiadene :) ! Si nu l-am luat de mult, am mai luat vinuri noi sa le probam.
Nu mai ai loc in beci? Woww! Imi inchipui ce colectie ai!

#92 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 13 February 2012 - 11:07 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 February 2012 - 04:18 PM, a spus:


Vezi postareaAdriana, la 13 February 2012 - 01:15 PM, a spus:


Total de acord si la fel fac si eu si cercul meu de prieteni.
Singura exceptie o fac cu soacra-mea careia ii fac si varza si ardei si chestii afumate desi stiu ca nu-i plac, doar ca, culmea culmilor la mine le maninca :wub:


:lol: :lol: Inseamna ca ii plac, se face numa' ca nu-i plac!

Vezi postarea'stella, la 13 February 2012 - 01:36 PM, a spus:


Si eu la fel ca voi , fac diversificat pentru toate gusturile, mai ales cand suntem multi, si fiecare are alte preferinte, placeri culinare.


Asa e si frumos, ca doar n-o sa facem numa' ce ne place noua gazdelor :lol: !



Apoi bine ca nu le place unora ceva,dar le mai place totusi altceva.Atunci poti sa mai diversifici,cat de cat si sa le intri in voie macar cu ceva,dar ce te faci cu cei carora nu le place nik,nik,nik si tre' sa- ti dai cu :headbang: ca sa inventezi ceva.Stiti voi ca am eu o 'buba' mai veche,asa ca nu ma bagati in seama,ma plang si eu...... :rolleyes:

P.S Any,nu stiu daca merge scrumbia aia cu sare,ma gandesc ca poate fi prea uscata.So ,in cazul asta poate incerci daca vrei mult de tot cu scrumbie afumata,dar ii pui un pic mai multa maioneza,sa un pic de ulei pe stratul de cartofi(sau unt moale)

#93 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 11:59 AM

Aseara pizza.
Luata de-a gata.

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13292132206371.jpg

Am pregatit rapid un aperitiv

naut crocant, cu aperitiv facut din: aperol, spumant, felie de portocala si maslina pe scobitoare

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13292133087716.jpg

Am facut bibanesii astia buni ai lui Eataly http://artaculinara....h__1

cu salam finocchiona pe care l-am taiat felii, apoi bucatele

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13292134315604.jpg

Apoi a venit pizza.
Vinul l-au adus oaspetii. Rosu.
Eu oricum aveam si bere, dar n-a vrut nimeni.

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13292134784093.jpg

Dupa care fructe

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-13292135189601.jpg

Castagnole

Imagine atasata: monthly_02_2012/post-13-1329213552322.jpg

Si gata.
Rapid nu :floare: ?

#94 Useril este offline   Ellani 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 14 February 2012 - 03:07 PM

Mi-ai confirmat suspiciunea ca nu te lasi tu doar cu o pizza,si-am avut dreptate.Bibanesi,castagnole,aranjamente.Deloc n-ai facut nimic :floare:

#95 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 04:05 PM

Vezi postareaEllani, la 14 February 2012 - 03:07 PM, a spus:

Mi-ai confirmat suspiciunea ca nu te lasi tu doar cu o pizza,si-am avut dreptate.Bibanesi,castagnole,aranjamente.Deloc n-ai facut nimic :rolleyes:



Pai ca sa zic ca tot am facut ceva :lol: !

#96 Useril este offline   stella 

  • Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 06:08 PM

:rolleyes: , Anutza sei grande :lol:

#97 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 06:20 PM

Vezi postareastella, la 14 February 2012 - 06:08 PM, a spus:

:lol: , Anutza sei grande =))


Stella, diseara la restaurant :lol: .
Asa s-a nimerit, merg socrii cu niste prieteni si au insistat sa mergem si noi.
Eu ma bucur, abia astept :rolleyes: !

#98 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 February 2012 - 06:25 PM

Chiar, nu ai putut sa stai cuminte deloc? Stiam eu... Te manca varful degetelor daca nu faceai nimic, asai?

Petrecere placuta la restaurant!
Sorina

#99 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 February 2012 - 06:34 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 14 February 2012 - 06:25 PM, a spus:

Chiar, nu ai putut sa stai cuminte deloc? Stiam eu... Te manca varful degetelor daca nu faceai nimic, asai?

Petrecere placuta la restaurant!


Si dl.Any la fel mi-a zis: " nu mai fa nimic!".

Nu mergeam nicaieri, dar am primit invitatie asa ca n-am putut refuza :lol: .
Abia asteptsa vad ce menu e, poate mai vin cu vreo idee, ceva :lol: .
Merci Sorina :rolleyes: !

#100 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 March 2012 - 02:17 PM

In Italia, pe 19 martie se sarbatoreste ziua tatalui.
Noi ieri l-am sarbatorit pe socrul meu, acasa la noi si pot spune ca i-am facut o mare surpriza.
Nu a stiut nimic pana in ultimul moment.
Pot spune ca am petrecut o seara minunata in familie.

M-am pregatit cu cate ceva, retete mai vechi pe care le facusem deja, dar si retete noi.
Ca gustare am facut salata de legume cu maioneza, vol au vent umpluti cu salata de ghebe cu maioneza, tarta sarata cu zucchine si morcovi, masline.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322454746054.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322454811724.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322455068492.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322455956625.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-1332245659279.jpg

Apoi ca fel principal, bibilica cu sos de ciocolata, rata la cuptor cu garnitura de varza rosie si prune uscate a lui Lili.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322456852478.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322456929478.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322457170693.jpg

In ceea ce priveste dulcele, am avut tiramisù, salam de ciocolata al Liei, iar soacra mea a adus un dulce fript pe baza de orez "le fritelle di riso di San Giuseppe".

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322458084542.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322458199215.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322458300339.jpg

Am acompaniat totul cu un vin rosu foarte bun Pinot Nero Cavit Trentino DOC.

Imagine atasata: monthly_03_2012/post-13-13322458482676.jpg

Arata acest topic


  • 19 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi