Forum Culinar: Pariziene ''cerra'' - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Pariziene ''cerra''

#21 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 January 2012 - 03:50 PM

Vezi postareaEataly, la 22 January 2012 - 03:34 PM, a spus:

Imi plac ca au consistenta si aspectul croissantelor.Dar cu mai putin efort si munca.
Notez si cand pot, fac. :occasion15:


Da, cu alt aluat. Eu cand fac croissante, fac aluatul cam ca si la cozonac sau cel de sucitura, cu oua si alte arome si iese aluatul mai moale si tot asa fac ca si la asta.

Te astept sa`mi zici daca ti`au placut!

#22 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 January 2012 - 05:25 PM

Minunate Cerra!
Neaparat trebuie incercate :notworthy: !

#23 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 22 January 2012 - 11:52 PM

Multumesc!

Astept criticile :rolleyes:


#24 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 23 January 2012 - 10:07 AM

Vezi postareacerra, la 21 January 2012 - 12:58 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 21 January 2012 - 09:55 AM, a spus:

Mor incet, da' sigur... am inviat pe motiv de intrebare intrebatoare: am inteles eu gresit, sau se lasa la dospit doar jumatatea de ora inainte de a le baga la cuptor?
Asta inseamna ca dupa framantat ai trecut deja la prepararea foilor? As vrea sa inteleg bine inainte sa ma apuc de treaba.
Multumesc mult!


eXACT! treci imediat la intins:)


Multumesc mult!


Vezi postareamoatza, la 21 January 2012 - 07:11 PM, a spus:



Sorina, tu ce fel de faina intentionezi sa folosesti?


Amestecul meu de toate zilele pt F1... inlocuiesc mereu 500g de faina alba cu 200g faina integrala + 200g tarate de ovaz + 100g gluten si gata, am rezolvat problema. Sau daca vrei de F2 e de ajuns sa folosesti faina integrala.
Dupa aia daca am de-a face cu lapte in reteta, pun smantana diluata cu apa.


Sper sa le pot face si eu saptamana aceasta... acum sunt bolnave amandoua...
Sorina

#25 Useril este offline   cerra 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 23 January 2012 - 11:40 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 23 January 2012 - 10:07 AM, a spus:

Vezi postareacerra, la 21 January 2012 - 12:58 PM, a spus:

Vezi postareasorinadaniela, la 21 January 2012 - 09:55 AM, a spus:

Mor incet, da' sigur... am inviat pe motiv de intrebare intrebatoare: am inteles eu gresit, sau se lasa la dospit doar jumatatea de ora inainte de a le baga la cuptor?
Asta inseamna ca dupa framantat ai trecut deja la prepararea foilor? As vrea sa inteleg bine inainte sa ma apuc de treaba.
Multumesc mult!


eXACT! treci imediat la intins:)


Multumesc mult!


Vezi postareamoatza, la 21 January 2012 - 07:11 PM, a spus:



Sorina, tu ce fel de faina intentionezi sa folosesti?


Amestecul meu de toate zilele pt F1... inlocuiesc mereu 500g de faina alba cu 200g faina integrala + 200g tarate de ovaz + 100g gluten si gata, am rezolvat problema. Sau daca vrei de F2 e de ajuns sa folosesti faina integrala.
Dupa aia daca am de-a face cu lapte in reteta, pun smantana diluata cu apa.


Sper sa le pot face si eu saptamana aceasta... acum sunt bolnave amandoua...

O sa`ti iese sigur la combinatia care o faci.

Te astept!



Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi