Bine ai venit, Oana !Vad ca deja ai rezultate frumoase, tinem pumnii...
Reţete detox
Postat 18 April 2012 - 07:26 AM
Bine ai venit, Oana !Vad ca deja ai rezultate frumoase, tinem pumnii...
Postat 18 April 2012 - 01:15 PM
Maniu de astazi- a 4-a zi de detox : dimineata - 1 grefa
pranz - peste Tilapia cu rosiute la cuptor
cina - piept de pui fiert si-l pap cu mult piper deasupra, alaturi ridiche proaspata si 1 portocala
Multumesc Koral si bafta!
Postat 18 April 2012 - 01:57 PM
Oana S, la 17 April 2012 - 07:52 PM, a spus:
Da , am auzit de "smooth move" ! Am si eu o cutie cumaparata de ceva luni, eu iau de la organice, dar nu de multe ori ma ajuta, eu sunt mai problematica cu blocajele
Sunt f curioasa cat voi mai slabi si maine
Hai cu dieta!!
Koral, tu cum esti cu mentinerea?
Zerda?
Geany?
Cine se mai alatura mie?
Dar iti urez mult succes si astept cu maxim interes sa te vad multumita de kg. pierdute
Postat 18 April 2012 - 02:03 PM
Aseara am avut o poftga nebuna de ceva ciocolatos, mai ales cand in bucatrie troneaza o parte din colomba profiteroles!
Oana bravo de rezultat si de disciplina! Kepp going! Ai renuntat la cafea? Ai avut ceva ameteli? daca au trecut deja primele 3 zile, deja iti intri in rutina ... si trei saptamani trec numaidecat.
Koral, de maine o sa ai rezultat daca revii la dieta, ca si eu mi-am cam facut de cap cu kg/mancarea vineri seara, dumnica si luni.
E clar ca si la mine, ca si la Dex, doar inregimentarea functioneaza. Daca sunt lasata de capul meu, sare cantarul in sus de bucurie cu fiecare zi! Pe pielea proprie, cat mai putine combinatii, cat mai bun rezultat. Cat mai combinate, chair daca neingrasatoare, cantarul ma sanctioneaza imediat! Am nevoie de militarie!
Jos toxina si grasimea!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 18 April 2012 - 04:48 PM
Carmen, la 14 April 2012 - 03:36 PM, a spus:
Este o idee minunata, mai ales pt mine, careia nu-mi dau ghes deloc merele crude. O sa le fac si eu asta seara cred ... . De mers merg si la detox si la mentinere! Merci de idee, Carmen si bun venit in randul celor ce se hranesc sanatos!
Postat 18 April 2012 - 04:50 PM
Geany, la 18 April 2012 - 01:57 PM, a spus:
Dar iti urez mult succes si astept cu maxim interes sa te vad multumita de kg. pierdute
succes si tie sa iti vina cheful sa te reapuci !
Postat 18 April 2012 - 05:11 PM
Si asta cu toate ca nu am mancat decat 3( trei oua rosii), o tentativa de feliuta de cozonac, deloc pasca ca era din aia care nu-mi place mie cu aluat mult, etc.
Asa ca azi nici carne, nici branza, salata cu iaurt! Imi promisese catastrofa mea de frate ca-mi aduce de mancare de la mama, dar evident ca nu a facut-o si evident ca noroc ca zana mea buna mi-a dat prin cap sa iau ceapa verde si salata!!
Am niste draci de-mi vine sa-i aliniez pe doua randuri si sa-i bat din unul in unul!
Ia ca sa-mi vars si eu oful!! Pai nene, cata salata verde au pus aia pe masa pentru 4 persoane, omul si cu mine mananca fiecare o data, ne bateam pe ea! Adica la mama acasa in 7 persoane eu fac salata din 3 capatani potrivite de salata, nu ramane fir!
Ridichi e plina piata,sunt permise, a avut 2 legaturi in 3 zile!! pai ce mananc eu( numai eu) cu putina sare si otet la o masa cu friptura!!Usturoi verde nu se ezipsta!
castraveti proaspeti nu, am mancat murati ca nu mai puteam de atatea proteine fara ceva clorofila! Au sare , aia e, oricum in cazul meu toate pana la sare, ca sunt si hipotensiva si cu vremea asta apasatoare, dormeam in pantofi!
Ieri eram asa de sastisita ca am sarit in cosul cu fructe si am mancat doua kiwi( nu stiu daca sunt permise sau nu) un mar si o para!
Deci daca aveti nevoie de un pluton de executie personal este cel mai bun moment sa-mi dati un pm!
Sper ca de la salata si iaurt sa elimin macar o parte din dezastru pe cea mai naturala cale!
Postat 18 April 2012 - 07:13 PM
Nu prea am fost ametita, mai mult infometata
Dar astazi la a 4-a zi de detox, sunt super ok, nu mai sunt asa infometata, sunt plina de energie, nu pot sa mai stau in casa deloc, trebuie sa ma duc undeva, trebuie sa fac ceva, ca sa-mi consum energia.
Astazi este si ziua mea de sport, eu si sotul facem cu randul sport, ca nu ne mai ajunge timpul cu fetitele. Cat papa fetele cina (ora 5) si se mai odihnesc, eu imi fac exercitile , mie imi trebuie doar cca 1 ora si apoi ne ducem afara cu ele si gata ziua
Zerda, cand vreau sunt sadica tare, recunosc! si surorile mele si sotul ma comenteaza, asta e! Vreau sa-mi ating scopul!
Nasol ca nu ai avut salate, fructe ce manca pe langa mancarurile grele, si eu in locul tau as fii inebunit. Eu fara legume sunt moarta! Nu stiu cum fac dieta asta, nu prea sunt cu carnea, o mananc cu placere, dar mai am nevoie de pauze de carne.
Bafta fetelor la mentinere!! si dati toxina jos!!
Postat 18 April 2012 - 07:40 PM
Si eu sunt innebunita dupa salate si legume (nu cartofi, fasole) langa friptura, langa branza, langa orice. Daca nu am legume nu intra proteina, macar muraturi vorba ta (care btw au si zahar pe langa sare).
Azi iar am legumit si la 19:30 am mancat o friptura de miel (mai mica decat ieri) cu o mare salata de ardei copti si un pic de salata de vinete cu o rosioara. Vedem maine dimi, dar probabil ca nu o sa mai fie asa bine ca azi, mai ales ca nu am avut "acces" la toaleta.
Oana, ma bucur ca nu ai avut probleme cu eliminarea cafelei, ca pe noi (je si Koral) ne-a ametit in primele zile. Dupa 4 zile incolo scapi si de foame, stomacul se obisnuieste sa nu mai roada toata ziua! In rest bea multe lichide si ceaiuri, ca tin de foame.
Oana, poti sa mananci multe legume si doar putina carne, 300 g este un maxim, nu este obligatoriu. Dar atentie sa oferi celulelor necesarul din punct de vedere nutritional cu proteina de calitate.
Mie imi e greu fara branzeturi, dar m-am obisnuit. Cum le-am introdus (De paste, cum a luat-o cantarul la galop) asa ca din experienta nu merg combinate cu carne, daca vreti sa slabiti.
Postat 18 April 2012 - 07:55 PM

dacă nu îţi mai e foame aşa de tare, poţi reduce din proteină şi poţi păpa mai mult frunziş.
dani, brava că revenişi la sentimente mai bune cu acu cîntarului. înregimentarea rulz! ai dreptate 100% cu atacatul rapid al kilelor luate din pricină de mese festive.
koralina, să ne spui cum a mers cu friptura
zerda, data viitoare cînd pleci in deplasare tre'să fii prevăzătoare şi să bagi în valiză cîteva căpăţîni de salată şi ceva ceapă verde
geany, de săptămîna viitoare te aşteptăm cu meniu, să ne inspirăm şi noi la mîncăruri uşoare
Postat 18 April 2012 - 08:03 PM
Dexter, la 18 April 2012 - 07:55 PM, a spus:
hahaha, precum olteanul: in diplomat branza si ceapa! zerda, nu e o idee rea pt cadoul de Pasti pt socrii. Trufandalele sunt scumpe primavara (rosii, castraveti) si mai ales in vreme de sarbatoare... . le duci un cos-doua de verzituri si ai scapat de grija cadoului si a garniturii la fripturi.
Dex, multumim de galerie, dar tu cam ce mai mananci si cum mai stai cu kg? La cat timp repeti? De Craciun si de Pasti? sau doar 1 data /an?
Postat 18 April 2012 - 08:04 PM
Sunt moarta fara legume, bine eu si fara iaurt kefir , v-am zis , am probleme cu calciul. dar si fara si fara, o luam pe lampa!!
Postat 18 April 2012 - 08:25 PM
Daniella, la 18 April 2012 - 08:03 PM, a spus:
sunt la fel ca atunci cînd am terminat, am luat un kg de paştele catolic şi cel ortodox (împreună, nu fiecare) dar am ţinut ziua cu friptură şi am scăpat de el.
acum mănînc de toate, mai puţin avocado care mi-a dat de furcă şi e pe lista neagră, tocmai cînd descoperisem o "maioneză" gen guacamole, to die for
nu repet decît o dată pe an, dar nu am dată fixă, depinde cînd îmi pică bine să încep ...
Postat 18 April 2012 - 09:38 PM
Dani, ziceai de legume ca e maxim 300g?
Astazi am luat carne de vaca, care a fost hranita doar cu iarba si am facut-o la cuptor cu condimente si cu 1/2 lamaie stoarsa, dar voi manca maine. La cina ma asteapta pieptul de pui
Am sa incerc sa mananc legume mai multe si carne mai putina, sa vad ce iese
Dexter, dar cum e dieta aia sa slabesti 1kg intr-o zi? Sa mananci numai seara? si cat se mananca, cantitatile?
Pupici fetele!!
Postat 18 April 2012 - 09:56 PM
Postat 18 April 2012 - 09:59 PM
- carne max 300g,
- iar legume oricat, "dar nu un vagon". Din experienta proprie si cu 400 g (1 conserva de rosii) am slabit.
Postat 19 April 2012 - 01:47 AM
Postat 19 April 2012 - 07:43 AM
700 de grame lipsa! Azi cred ca doar friptura cu salata! Poate pe seara, daca ma tin tare!
Postat 19 April 2012 - 12:00 PM
Azi la pranz oua Gloria : o lingura ulei, ceapa verde, rosii, usturoi, oua fierte, patrunjel, sare, piper. Eu cred ca merge ca reteta de mentinere...
Imagini atasate
Postat 19 April 2012 - 12:06 PM
dar pana diseara incerc cu ceai, sa vad cat rezist!

Ajutor