Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#581 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 18 April 2012 - 07:26 AM

Dupa cum v-am spus, eu mi-am facut de cap zilele astea,iar azi dimineata aveam 52. No problem, situatia este inca sub control- azi tin masa cu friptura de vita iar de maine intram normal cu salate si fructe.

Bine ai venit, Oana !Vad ca deja ai rezultate frumoase, tinem pumnii... :)
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#582 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 April 2012 - 01:15 PM

Astazi am vesti bune am mai scazut cu 500g :notworthy: Deci dupa prima zi am scazut 1 kg, dupa a 2-a zi 600g, si dupa a 3-a zi 500g. In 3 zile am un total de -2,100kg.

Maniu de astazi- a 4-a zi de detox : dimineata - 1 grefa
pranz - peste Tilapia cu rosiute la cuptor
cina - piept de pui fiert si-l pap cu mult piper deasupra, alaturi ridiche proaspata si 1 portocala

Multumesc Koral si bafta!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#583 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 April 2012 - 01:57 PM

Vezi postareaOana S, la 17 April 2012 - 07:52 PM, a spus:

Si cum este gratarul? Se lipsete tare de el? Pe mine ma enerveaza sa-l curat apoi...Asa prefer sa fac afara ca am gratar cu gaz.

Da , am auzit de "smooth move" ! Am si eu o cutie cumaparata de ceva luni, eu iau de la organice, dar nu de multe ori ma ajuta, eu sunt mai problematica cu blocajele :notworthy: Dar bine ca m-a ajutat grefa :notworthy: Aseara am baut un ceai verde organic fara cofeina, poate si el a avut un rol...

Sunt f curioasa cat voi mai slabi si maine :rolleyes:

Hai cu dieta!!

Koral, tu cum esti cu mentinerea?
Zerda?
Geany?

Cine se mai alatura mie?

:P eu mi-am luat liber pana luni cel putin http://artaculinara....x/page__st__540si nu doresc sa tin nimic f. drastic asa ca nu contati pe mine :P

Dar iti urez mult succes si astept cu maxim interes sa te vad multumita de kg. pierdute :P :-*

#584 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 April 2012 - 02:03 PM

Raportez azi dimi ca dupa ce am ajunat ieri pana la 17, dupa care am avut o mare friptura de miel cu multa salata verde (cu rosii, ceapa, balsamico, EV) am revenit la greutatea de dupa detox, adica 57.7 kg. Daca azi-maine vizitez baia mai des si bine, sper sa revin la cat am avut vinerea trecuta adica 56.8 kg. Azi regim similar cu ieri si maine habar nu am, mai vedem.
Aseara am avut o poftga nebuna de ceva ciocolatos, mai ales cand in bucatrie troneaza o parte din colomba profiteroles! :notworthy: M-am abtinut, ca e pacat de rezultatele obtinute.

Oana bravo de rezultat si de disciplina! Kepp going! Ai renuntat la cafea? Ai avut ceva ameteli? daca au trecut deja primele 3 zile, deja iti intri in rutina ... si trei saptamani trec numaidecat. :notworthy:
Koral, de maine o sa ai rezultat daca revii la dieta, ca si eu mi-am cam facut de cap cu kg/mancarea vineri seara, dumnica si luni.
E clar ca si la mine, ca si la Dex, doar inregimentarea functioneaza. Daca sunt lasata de capul meu, sare cantarul in sus de bucurie cu fiecare zi! Pe pielea proprie, cat mai putine combinatii, cat mai bun rezultat. Cat mai combinate, chair daca neingrasatoare, cantarul ma sanctioneaza imediat! Am nevoie de militarie!
Jos toxina si grasimea!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#585 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 04:48 PM

Vezi postareaCarmen, la 14 April 2012 - 03:36 PM, a spus:

Astea merg aici? N-au zahar!!!!

Este o idee minunata, mai ales pt mine, careia nu-mi dau ghes deloc merele crude. O sa le fac si eu asta seara cred ... . De mers merg si la detox si la mentinere! Merci de idee, Carmen si bun venit in randul celor ce se hranesc sanatos! =))

#586 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 04:50 PM

Vezi postareaGeany, la 18 April 2012 - 01:57 PM, a spus:

:P eu mi-am luat liber pana luni cel putin http://artaculinara....x/page__st__540si nu doresc sa tin nimic f. drastic asa ca nu contati pe mine =))

Dar iti urez mult succes si astept cu maxim interes sa te vad multumita de kg. pierdute :D =))

succes si tie sa iti vina cheful sa te reapuci ! :D Partea cu cheful/determinarea e cea mai grea la o dieta si eu m-am pierdut pe drum vineri, duminica si luni. :D Dar performanta imi da aripi sa continui si in plus nu-mi place sa ma mustre cantarul. Asa ca si eu POT!

#587 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 18 April 2012 - 05:11 PM

Oana cred ca tu esti sadica!!!! Dupa ce am stat 5 zile in grija rudelor, de numai o criza de nervi particulara, urmata de pozitia ferma a omului ca nu se mai poate cu atatea fripturi, ajung acasa, ma urc pe cantar, doua kile in plus!!! Am zis ca fac crima!
Si asta cu toate ca nu am mancat decat 3( trei oua rosii), o tentativa de feliuta de cozonac, deloc pasca ca era din aia care nu-mi place mie cu aluat mult, etc.
Asa ca azi nici carne, nici branza, salata cu iaurt! Imi promisese catastrofa mea de frate ca-mi aduce de mancare de la mama, dar evident ca nu a facut-o si evident ca noroc ca zana mea buna mi-a dat prin cap sa iau ceapa verde si salata!!
Am niste draci de-mi vine sa-i aliniez pe doua randuri si sa-i bat din unul in unul!

Ia ca sa-mi vars si eu oful!! Pai nene, cata salata verde au pus aia pe masa pentru 4 persoane, omul si cu mine mananca fiecare o data, ne bateam pe ea! Adica la mama acasa in 7 persoane eu fac salata din 3 capatani potrivite de salata, nu ramane fir!
Ridichi e plina piata,sunt permise, a avut 2 legaturi in 3 zile!! pai ce mananc eu( numai eu) cu putina sare si otet la o masa cu friptura!!Usturoi verde nu se ezipsta!
castraveti proaspeti nu, am mancat murati ca nu mai puteam de atatea proteine fara ceva clorofila! Au sare , aia e, oricum in cazul meu toate pana la sare, ca sunt si hipotensiva si cu vremea asta apasatoare, dormeam in pantofi!

Ieri eram asa de sastisita ca am sarit in cosul cu fructe si am mancat doua kiwi( nu stiu daca sunt permise sau nu) un mar si o para!

Deci daca aveti nevoie de un pluton de executie personal este cel mai bun moment sa-mi dati un pm!
Sper ca de la salata si iaurt sa elimin macar o parte din dezastru pe cea mai naturala cale! =))
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#588 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 April 2012 - 07:13 PM

Dani, la mine nu a fost problema sa renunt la cafea, a fost mai greu pt mine sa renunt la dulciuri. Cafeaua o beam doar ca sa o am alaturi de ceva dulce.
Nu prea am fost ametita, mai mult infometata :hungry:
Dar astazi la a 4-a zi de detox, sunt super ok, nu mai sunt asa infometata, sunt plina de energie, nu pot sa mai stau in casa deloc, trebuie sa ma duc undeva, trebuie sa fac ceva, ca sa-mi consum energia.
Astazi este si ziua mea de sport, eu si sotul facem cu randul sport, ca nu ne mai ajunge timpul cu fetitele. Cat papa fetele cina (ora 5) si se mai odihnesc, eu imi fac exercitile , mie imi trebuie doar cca 1 ora si apoi ne ducem afara cu ele si gata ziua :bounce:.

Zerda, cand vreau sunt sadica tare, recunosc! si surorile mele si sotul ma comenteaza, asta e! Vreau sa-mi ating scopul!
Nasol ca nu ai avut salate, fructe ce manca pe langa mancarurile grele, si eu in locul tau as fii inebunit. Eu fara legume sunt moarta! Nu stiu cum fac dieta asta, nu prea sunt cu carnea, o mananc cu placere, dar mai am nevoie de pauze de carne.

Bafta fetelor la mentinere!! si dati toxina jos!!
ReteteFamilie.com

#589 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 07:40 PM

Zerda si eu am avut 2 kg in plus ieri dimi, dar astazi dimineata se dusesera dupa ce ieri am mancat doar o friptura cu salata verde. Deci 2 kg luate in 2-3 zile se duc repede. Daca stam mult pe ele si se aseaza bine pe forme, atunci nu mai pleaca usor! Experienta proprie!
Si eu sunt innebunita dupa salate si legume (nu cartofi, fasole) langa friptura, langa branza, langa orice. Daca nu am legume nu intra proteina, macar muraturi vorba ta (care btw au si zahar pe langa sare).

Azi iar am legumit si la 19:30 am mancat o friptura de miel (mai mica decat ieri) cu o mare salata de ardei copti si un pic de salata de vinete cu o rosioara. Vedem maine dimi, dar probabil ca nu o sa mai fie asa bine ca azi, mai ales ca nu am avut "acces" la toaleta.

Oana, ma bucur ca nu ai avut probleme cu eliminarea cafelei, ca pe noi (je si Koral) ne-a ametit in primele zile. Dupa 4 zile incolo scapi si de foame, stomacul se obisnuieste sa nu mai roada toata ziua! In rest bea multe lichide si ceaiuri, ca tin de foame.
Oana, poti sa mananci multe legume si doar putina carne, 300 g este un maxim, nu este obligatoriu. Dar atentie sa oferi celulelor necesarul din punct de vedere nutritional cu proteina de calitate.

Mie imi e greu fara branzeturi, dar m-am obisnuit. Cum le-am introdus (De paste, cum a luat-o cantarul la galop) asa ca din experienta nu merg combinate cu carne, daca vreti sa slabiti.

#590 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 18 April 2012 - 07:55 PM

oana, brava pentru că ai scăpat de toxine, de kile şi pentru energia debordantă, aşa-s şi eu timpul detoxului, aş zbura Imagine postata
dacă nu îţi mai e foame aşa de tare, poţi reduce din proteină şi poţi păpa mai mult frunziş.

dani, brava că revenişi la sentimente mai bune cu acu cîntarului. înregimentarea rulz! ai dreptate 100% cu atacatul rapid al kilelor luate din pricină de mese festive.

koralina, să ne spui cum a mers cu friptura

zerda
, data viitoare cînd pleci in deplasare tre'să fii prevăzătoare şi să bagi în valiză cîteva căpăţîni de salată şi ceva ceapă verde :hungry:

geany, de săptămîna viitoare te aşteptăm cu meniu, să ne inspirăm şi noi la mîncăruri uşoare

#591 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 08:03 PM

Vezi postareaDexter, la 18 April 2012 - 07:55 PM, a spus:

zerda[/b], data viitoare cînd pleci in deplasare tre'să fii prevăzătoare şi să bagi în valiză cîteva căpăţîni de salată şi ceva ceapă verde :hungry:

hahaha, precum olteanul: in diplomat branza si ceapa! zerda, nu e o idee rea pt cadoul de Pasti pt socrii. Trufandalele sunt scumpe primavara (rosii, castraveti) si mai ales in vreme de sarbatoare... . le duci un cos-doua de verzituri si ai scapat de grija cadoului si a garniturii la fripturi. :bounce:

Dex, multumim de galerie, dar tu cam ce mai mananci si cum mai stai cu kg? La cat timp repeti? De Craciun si de Pasti? sau doar 1 data /an?

#592 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 18 April 2012 - 08:04 PM

Sper sa fie bine maine ca daca nu, trec la ostilitati!!
Sunt moarta fara legume, bine eu si fara iaurt kefir , v-am zis , am probleme cu calciul. dar si fara si fara, o luam pe lampa!!

#593 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 08:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 18 April 2012 - 08:03 PM, a spus:

tu cam ce mai mananci si cum mai stai cu kg? La cat timp repeti?

sunt la fel ca atunci cînd am terminat, am luat un kg de paştele catolic şi cel ortodox (împreună, nu fiecare) dar am ţinut ziua cu friptură şi am scăpat de el.

acum mănînc de toate, mai puţin avocado care mi-a dat de furcă şi e pe lista neagră, tocmai cînd descoperisem o "maioneză" gen guacamole, to die for :hungry:. pîine nu pap decît foarte rar, zahăr de loc, de cafea nu am mai simţit nevoie, aşa că nu am reintrodus-o

nu repet decît o dată pe an, dar nu am dată fixă, depinde cînd îmi pică bine să încep ...

#594 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFlorida, SUA

Postat 18 April 2012 - 09:38 PM

Eu pap doar 250g carne cantarita cruda. Legume mananc cam 200g, oare e mult?
Dani, ziceai de legume ca e maxim 300g?
Astazi am luat carne de vaca, care a fost hranita doar cu iarba si am facut-o la cuptor cu condimente si cu 1/2 lamaie stoarsa, dar voi manca maine. La cina ma asteapta pieptul de pui :bounce: inca nu m-am plictisit de el..

Am sa incerc sa mananc legume mai multe si carne mai putina, sa vad ce iese :hungry: dar sa-mi ziceti cat am voie maxim legume daca voi manca mai putina carne.

Dexter
, dar cum e dieta aia sa slabesti 1kg intr-o zi? Sa mananci numai seara? si cat se mananca, cantitatile?

Pupici fetele!!
ReteteFamilie.com

#595 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 09:56 PM

tb trecut rpd la ostilitati, asa-i: jos toxina!

#596 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 April 2012 - 09:59 PM

Oana:
- carne max 300g,
- iar legume oricat, "dar nu un vagon". Din experienta proprie si cu 400 g (1 conserva de rosii) am slabit.

#597 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 01:47 AM

oana, 1kg intr-o zi nu se face in timpul detoxului ci după. in ziua respectivă nu papi nimic pînă la cină, numai apă din greu iar la cină papi o friptură de vacă enorm de mare (tip porterhouse, min 18 ounces) sau carne la cuptor sau cum vrei, numai să fie mare, cu o roşie SAU un măr.

#598 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2012 - 07:43 AM

Apa, paie si bataie!! M-am tinut ieri tare cu salata si iaurtul si s-a vazut! Nici nu mi-a fost foarte foame cred ca de la cat am mancat inainte!
700 de grame lipsa! Azi cred ca doar friptura cu salata! Poate pe seara, daca ma tin tare!

#599 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 19 April 2012 - 12:00 PM

Buna treaba cu friptura: 51 de kile azi dimineata- poate va vine greu sa credeti, dar exista si un inconvenient: nici o pereche de pantaloni din casa nu-mi mai sunt buni!!!! :biggrin: Rade , eu, rad, dar acum trebuie sa-mi cumpar noi!
Azi la pranz oua Gloria : o lingura ulei, ceapa verde, rosii, usturoi, oua fierte, patrunjel, sare, piper. Eu cred ca merge ca reteta de mentinere...

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_04_2012/post-508-13348296507024.jpg

Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#600 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 April 2012 - 12:06 PM

Cum am primit transportul de la mama cu intarziere cred ca fac si eu oua Gloria, ca nu-mi vine sa le arunc! Cica e pacat sa arunci ouale rosii!
dar pana diseara incerc cu ceai, sa vad cat rezist!

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul