Forum Culinar: Reţete detox - Forum Culinar

Salt la continut

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Reţete detox

#661 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 25 April 2012 - 07:59 PM

Oana suntem uoameni' :) toti mai calcam stramb =)) eu luni cu 2 mici si o halboaca de bere,si acum cu corn umplut cu cascaval :D nush' ce mi-a venit :D dar l-am halit cu o salata mare cu de toate si era micutz'cornuletul :P

Va pupez si inca nu sunt ''pe serioaselea'' deaia nu m-am prezentat inca la apel,dar promit sa ma fac fata cuninti' :P

Dovada nemerniciei' mele :D

Imagine atasata: monthly_04_2012/post-405-13353778679862.jpg

Da' nu mai fac :P Promis' :rolleyes:

#662 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,045
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 25 April 2012 - 09:21 PM

dom' motan, nu fusei pe fază la prezentarea matale la locul de muncă da' să ştii că tinuta e obligatorie, business casual jos toxina, carneţel foaie dictando cu măsurile şi tabela de greutate şi voie bună in cuget şi'n simţiri
maestre,
unde-i voinţă şi determinare, nimic nu e imposibil :rolleyes:
laura
, mulţumesc de lămuriri, nu ştiu de ce fructoza nu mă atrage de nici o culoare, mai repede aş încerca xylitolul

iulia
, nu am incercat dukan

oana, te aşteptăm la raport în cîteva zile, dacă ţi-e poftă de dulce, papă proteină şi un pahar mare de limonadă, eu fac cu suc de lămîie, perrier şi stevia. cînd am poftă de ceva dulce, pap cîteva căpşuni cu stevia cu gust de ciocolată

koralina, brava pentru menţinere.

geany, ban, că ne făcuşi poftă :)

dani, să ai grijă in vacanţă, dacă nu te poţi abţine de la bunătăţuri, bagi ziua de friptură şi te imprieteneşti din nou cu cîntarul =)) unde te duci, dacă nu-i secret?

ca idee, zahărul brun nu e mult mai breaz ca cel alb, de multe ori este zahăr alb amestecat cu melasă

#663 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 April 2012 - 10:54 PM

Oana, sfatul lui Dex e foarte valoros, incearca sa-l urmezi. Trebuie sa ma interesez si eu de unde pot procura stevia. Habar nu aveam ca exista si stevia cu gust de cioco.
Asta seara am fost deosebit de cuminte, am mancat doar spanac gol, nu tu oua, nu tu creveti.
Prin urmare ma astept ca dimi sa fie prietenos cantarul, adica sa-mi arate cea mai de jos greutate de pana acum 56,8kg.

Dex, plec in Sicilia =))
Vineri, sambata si duminica, pana inchei primele 3 sapt de mentinere, sper sa ma abtin de la paste, o sa-i dau cu grigliata mista di pesce, si voi consuma fara rusine prosciutisme si formagisme, pe care le vom procura de cum ajungem pentru bruch-ul luat in casa.
De luni incep si cu pastele, idee destul de fixa: cu fructe de mare, ceea ce nu e rau, ca le face mai putin ingrasatoare dupa cate am inteles. Poate de marti incolo sa gust si ceva dulce, dar nu voi face din asta un exces. De la alcoale imi propun sa ma retin pe tot sejurul, poate o exceptie- doua. :rolleyes:

Iulia, in ce consta dieta Dukan, cat dureaza si ce rezultate are pe termen lung?

geany, eu nu poftesc la cornuri ca au faina, dar poftesc la parjoale. Las' ca imi fac chiftele coapte, fara faina, sau hamburgheri detox cand ma intorc.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#664 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2012 - 12:00 AM

dani, cred că ai putea bea cîte un pahar de vin sec pe zi, dar nu cocktailuri sau chestii dulci

#665 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 26 April 2012 - 07:54 AM

Vezi postareaDexter, la 25 April 2012 - 09:21 PM, a spus:

geany, ban, că ne făcuşi poftă :)

Hi hi! Am zis sa-mi iau rusinea in brate :rolleyes: si sa ma prezint totusi la raport :toothy6:

#666 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 26 April 2012 - 08:58 AM

Salut, imi place ca e animat pe aici. De luni vreau sa incep si eu (mi-am facut curaj pana la urma) si nu mi-era foarte clar daca sunt 300g de carne pe zi sau la o masa si cantarite inainte sau dupa gatire. Poate s-a scris pe aici si mi-a scapat mie, rog nu dati cu rosii..
Ma cam incurca ca weekendul urmator mergem la Sovata, unde avem meniu fix si nu stiu cum sa fac si ce sa-mi duc de acasa ca sa ma tin de detox si acolo.

#667 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2012 - 10:40 AM

2ut, max 300g carne, cantarit crud, la o masa
x 2 mese /zi

in deplasare: 1 gratar piept pui/vita/peste/creveti cu salata verde (Sau de rosii, sau de telina, sau de ridichi, sau de spanac frunze evrzi crude - nu combinate, doar 1 leguma) cu sare si lamaie/balsamic (Fara ulei sau orice alt adaos). Ii rogi sa nu puna adaosuri pe carne (vegeta, ulei sau orice altceva).
meniul fix, renunti la el

eu azi doar -100g, dezamagire mare: 37.2 kg, desi ieri mai mult am legumit!
azi nu am papat decat 2 maini de migdale pana acum! uracios mai e cantarul cu mine! :thumleft:

#668 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2012 - 11:04 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 April 2012 - 10:40 AM, a spus:

2ut, max 300g carne, cantarit crud, la o masa
x 2 mese /zi

in deplasare: 1 gratar piept pui/vita/peste/creveti cu salata verde (Sau de rosii, sau de telina, sau de ridichi, sau de spanac frunze evrzi crude - nu combinate, doar 1 leguma) cu sare si lamaie/balsamic (Fara ulei sau orice alt adaos). Ii rogi sa nu puna adaosuri pe carne (vegeta, ulei sau orice altceva).
meniul fix, renunti la el

Mersi Dani, sper sa ma descurc, chiar sunt hotarata acum sa o tin, mai ales cand vad ce rezultate faine ati avut (te astept cu poze noi, poate dupa Sicilia)

#669 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2012 - 06:01 PM

azi am primit complimente de slabeala, ca aratat ca o copila, ca-s slabuta, ca-s frumoasa de la: tati, manichiurista, cosmeticiana, coafeza. Ma simt asa bine, imi cressc cornite :lol: .
Si sa va mai zic ceva ca nu am apucat, mi-a zis cosmeticiana de ma stie de 10 ani cum evoluez: am slabit frumos, uniform, am pielea si carnea ferma (nu tu muschi flasci sau atle bazaconii)! deci curaj! dieta propusa e super si da rezultate!
fortza 2ut!

#670 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 26 April 2012 - 06:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 April 2012 - 10:54 PM, a spus:

Iulia, in ce consta dieta Dukan, cat dureaza si ce rezultate are pe termen lung?

E o reteta care se tine in 4 faze. Mai multe poti citi aici:
http://dietadukan.ro/
Eu trebuie neaparat sa slabesc cateva kilograme bune si ma bate un gand.
Problema mea cea mare e ca acolo,de exemplu, in prima faza se consuma doar lactate degresate.
Ori, in viata mea de copchil crescut la tara n-am pus in gura lactate fara nici un gram de grasime!Imagine postata

#671 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 26 April 2012 - 06:55 PM

Astazi -100 g s-a suparat cantarul meu ca am papat alune trase in ciocolata :) Sper ca maine sa arate mai bine cantarul :-*

Dani, bravo!! Ma bucur ca primesti complimente, si eu primesc si ce bine e!! Multi mi-au zis ca m-am mai "indesat" la corpt, adicalea ca nu am carnea fleosca, fleosca!
Ma simt bine, sunt plina de energie dimineata si ma trezesc chiar f f devreme, pe la 5am , eu care debea ma trezeam la ora 7 am, ha,ha!!
Bine ca dorm noaptea si nu am insomnii, la alte diete aveam insomni.
Ieri dimineata am spalat masina mea, astazi masina sotului, tare harnica mai sunt!!
Acum am terminat de papat castravetii cu 2 oua fierte- asta mi-a fost pranzul. :)
La cina am carne de vita si salata verde.

Maine ma gandesc sa fac peste la cuptor si carne de vita tocata cu rosii. Ca sa am pe 3 zile, eu asa imi fac. Nu am timp tot sa gatesc la fiecare in parte. Asa ca la fete trebuie sa le fac mancarici, supe..etc..la sot alceva, ca el tine dieta Atkins :)..Toti avem meniu separat :)

2ut, bafta!! Nu o sa-ti para rau! E super dieta, inca ma bucur ca o tin, am calcat eu stramb dar m-am perfectionat :)

Geany, nici nu vreau sa vad ce ai acolo :lol: Bafta si tie cu dieta proprie!

Va pup si hai cu detoxificarea!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#672 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 26 April 2012 - 08:30 PM

Bravo celor care va tineti de treaba,spor celor care de-abia incep si bafta celor care deocamdata nu,dar sunt pe-aproape.
Nu dati cu rosii,oua sau altceva,dar ma lamuriti si pe mine,va rog?Vad ca va cantariti de pe o zi pe alta. :scratch:
Eu de cand stiu din ce mai stiu,se recomanda cantaritul nu mai des de 1 data pe saptamana,pentru ca doar asa se pot vedea fluctuatiile reale.Pana la urma,cum e mai bine?

#673 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 26 April 2012 - 08:34 PM

cand te-am auzit cu 47, doar am zambit :scratch: , dar acu intru la ganduri cu tine: ai fixatie mare ptr slabit masiv :floare:

io cu drumurile mele la Focsani, cu mancare la mama, cu Paste si sfinti... :floare: tre sa iau iar masuri :drool: . ce repede se mai pun, of, of!
si cand ziceam Doamne-ajuta ca mai scapasem de tentatii, vine omu' aseara cu doua cutii de fursecuri, o bunatate, unele cu ciocolata, altele cu crema de lamaie...cado' de la un client care are o cofetarie. na belea!

Dani, spor la mentinere in vacanta! eu mereu ma-ntorceam mai supla, ca bagam marsuri kilometrice la greu!

#674 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2012 - 09:41 PM

Vezi postareamoatza, la 26 April 2012 - 08:34 PM, a spus:

cand te-am auzit cu 47, doar am zambit :scratch: , dar acu intru la ganduri cu tine: ai fixatie mare ptr slabit masiv :floare:
Dani, spor la mentinere in vacanta! eu mereu ma-ntorceam mai supla, ca bagam marsuri kilometrice la greu!

:) Ce m-ai prins iar in off_side :drool: . Sunt tare fixata pe 47, dar vad ca acum trag de target mai jos, ca sa ating ce mi-am propus. Eu din vacanta ma intorc mereu cu kg in plus, indiferent cat mars bag, pt ca sunt pofticioasa si tot ce vad as manca. :floare: De aceea pt mine, chestii gen all inclusive e exclus!
Spor la terminat treburile si obligatiile!

Fetele care vreti sa incepeti, curaj ca e usor si sunt rezultate frumoase!

Va doresc tuturor slabeala maxima si detoxifiere usoara, indiferent de dieta aleasa!

#675 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 April 2012 - 10:33 PM

dani şi oana, complimente şi de la mine şi jos toxina!

2ut cîte zile stai la sovata? acolo faci tratamente gen saună, masaj, uns cu uleiuri, impachetări sau numai te plimbi. mă gîndesc dacă nu ar fi mai bine să începi cînd te intorci.

ellani, părerile sunt impărţite, la unii cîntăritul zilnic introduce un element de stres, pe alţii îi ajută să înţeleagă cum metabolizează alimentele, alţii nu se cîntăresc de loc şi se iau după haine ... fiecare după cum i se potriveşte mai bine.

#676 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 April 2012 - 08:15 AM

Dexter, stau de vineri dupa masa pana duminica, dar nu fac nici un fel de tratament ( e un fel de team buildin gal sotului meu si se merge cu familion cu tot).
Mi-am facut tot felul de calcule si socoteli, adica am 8 saptamani pana mergem in concediu, timp in care am in plan detoxul si o operatie de colecistectomie si nu pot sa le aranjez decat asa (3 saptamani de detox, apoi operatia, apoi regim cam o luna in care nu e voie cruditati -rosii, castraveti- apoi concediu).
Oana, ma bucur ca te simti bine si plina de energie, sper sa fie asa si la mine.

#677 Useril este offline   Oana S 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,606
  • Inregistrat: 16-September 11
  • LocationFlorida, SUA

Postat 28 April 2012 - 08:00 PM

Astazi este ultima zi din saptamana a 2-a de detox. Am rezistat tentatiilor pana la urma!! Perioada luni a venit, sunt inca ok cu poftele, nu se putea mai bine!!

Cantarul meu a ramas la aceasi greutate dar la corpt arat f slaba,s-a conturat f frumos, m-am indesat, am scapat de celulita, de carnea falfaitoare si incap in toate hainele mele. Eeeeeeeeee!!! Alceva mai mult nu-mi doream, decat sa-mi vina hainele care ma astepatau de vreo 3 ani de inainte de a ramane insarcinata cu a 2-a fetita si sa scap de celulita!!

Sunt f bucuroasa si ma simt asa de bine cum sunt acum de nu va inchipuiti!!
Se merita f mult sa faceti dieta, mai ales ca scapati de celulita si 'umflaturile' corpului care va dezavantazeaza.

Pupici fericiti si detoxificati!!
ReteteFamilie.com

Retete de la lume adunate și-napoi la lume date.

#678 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 28 April 2012 - 08:43 PM

Vezi postareaDaniella, la 26 April 2012 - 09:41 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 26 April 2012 - 08:34 PM, a spus:

cand te-am auzit cu 47, doar am zambit :rolleyes: , dar acu intru la ganduri cu tine: ai fixatie mare ptr slabit masiv :love7:

:D Ce m-ai prins iar in off_side :) . Sunt tare fixata pe 47, dar vad ca acum trag de target mai jos, ca sa ating ce mi-am propus. Eu din vacanta ma intorc mereu cu kg in plus, indiferent cat mars bag, pt ca sunt pofticioasa si tot ce vad as manca. :rolleyes: De aceea pt mine, chestii gen all inclusive e exclus!
Spor la terminat treburile si obligatiile!

Fetele care vreti sa incepeti, curaj ca e usor si sunt rezultate frumoase!

Va doresc tuturor slabeala maxima si detoxifiere usoara, indiferent de dieta aleasa!

Daniela...eu nu inteleg, tu ai 37 de kg si nu esti multumita?!?
Imagine postata
Imagine postata

#679 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 28 April 2012 - 09:46 PM

Vezi postareaLizura, la 28 April 2012 - 08:43 PM, a spus:

Daniela...eu nu inteleg, tu ai 37 de kg si nu esti multumita?!?

N-are chiar atatea!!! A gresit o cifra, in loc de 5 a pus 3.

#680 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 29 April 2012 - 11:14 AM

Servus, slabelor :D
Eu am avut ieri seara o sclipire de lacomie. :love7: =(( =((
Am avut parte de foarte mult stress in ziua respectiva, nu am putut adormi si am facut inca trei drumuri in camara. M-am insurubat in branzeturi =((
Aveam asa un sentiment de vî tî fî. :notworthy:
Peste branza de vaci cu leurda si hasmatuchi, am mai cotizat la o felie generoasa de cas de capra. Cu rosii cherry.
Apoi o felie de branza de burduf cenusie ca fildesul vechi, densa si usturoaie.
Cum nu puteam adormi si tot am facut-o deja lata am mai facut o expeditie. S-a soldat cu o bucata de mucegaita.
De fiecare data am luat din camara si cateva prune uscate sau smochine.
Au fost bune, pe bune.
Cantarul a fost totusi milostiv cu mine.
- 0,2 kg =(( si per ansamblul saptamanii: -1.3 kg
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Arata acest topic

• 103 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul