Forum Culinar: Paste cu pește - Forum Culinar

Salt la continut

  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Paste cu pește

#61 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 February 2019 - 09:31 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 12:53 AM, a spus:

si la coze, trebuie procedat asa? ma duc acum si pe link, merciImagine postata

am vazut, tehnica prepararii pe link, merci aceeasi, doar ca astea sunt marinara (cu suc de rosii) zic bine?
nu ai scris ca le pui in apa cu sare, iar eu recunosc ca le-am pus in apa dulce Imagine postata

nu le pun in apa cu sare, le pun in apa de la robinet si gata
am incercat in trecut si apa cu sare si apa fara sare si nu ma satisface metoda
prefer sa le incerc una cite una cum am zis chiar daca ia o multime de timp

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 12:53 AM, a spus:

si la coze, trebuie procedat asa? ma duc acum si pe link, merciImagine postata

cozze (midii) subiect aici
https://www.artaculi...zuppa-di-cozze/

#62 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 February 2019 - 09:56 AM

multumesc
si eu in apa de la robinet (la asta ma refeream cu apa "dulce"), dar apoi vorbind nu retin cu cine, mi s-a spus ca in apa dulce le-am omorat Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#63 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 26 February 2019 - 09:59 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 09:56 AM, a spus:

dar apoi vorbind nu retin cu cine, mi s-a spus ca in apa dulce le-am omorat Imagine postata

po' sa zic o laie? :ph34r:
al'data sa-l/o intrebi pe ce bazeaza afirmatia pe care o face :ph34r:
de omorit le omori cind le bagi in tigaie :toothy6:

#64 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 February 2019 - 10:08 AM

Vezi postareaAdriana, la 26 February 2019 - 09:31 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 12:53 AM, a spus:

si la coze, trebuie procedat asa? ma duc acum si pe link, merciImagine postata

cozze (midii) subiect aici
https://www.artaculi...zuppa-di-cozze/

multumesc
am citit postul, merci de reamintire , cred ca de la tine am invatat si asa le-am curatat mereu. Deci, nu mai e nevoie sa le "incerci" cu varful ciutitasului, e suficient sa tragi iarba afara + curatatul cu peria
acolo am citit la raspunsul Stellei, ca marinara inseamna in bianco ... Am uitat ... Imagine postataImagine postata

Vezi postareaAdriana, la 26 February 2019 - 09:59 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 26 February 2019 - 09:56 AM, a spus:

dar apoi vorbind nu retin cu cine, mi s-a spus ca in apa dulce le-am omorat Imagine postata

po' sa zic o laie? :ph34r:
al'data sa-l/o intrebi pe ce bazeaza afirmatia pe care o face :ph34r:
de omorit le omori cind le bagi in tigaie :toothy6:


pai explicatia omului era ca ele, fiind scoici eoscuite/cultivate in mare si traiesc in apa sarata, nu dulce. Dar acum, ca mi-ai pus neuronul la treaba, da, ai deptate: scoicile se deschid la abur si dupa 24 h de stat in apa dulce, deci nu sunt moarte.
ai dreptate (si) de data asta! Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#65 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 07 April 2019 - 06:53 PM

Farfalle al salmone
culorile s-au pierdut in intunericul ploii :angryfire:
dar pasta era foarte buna
aveam o cutie cu resturi de somon pe care am aruncat-o peste o cepusoara rosie nitel inmuiata in putin ulei, am adaugat un rest de sos ramas de la ardei cu caracatita, terminat de fiert si amestecat cu pastele si cu piper, foarte bune
Imagine atasata: monthly_04_2019/post-4-0-64533200-1554656001.jpg

#66 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 October 2019 - 11:59 PM

peste spada proaspat taiat cuburele si facut in tigaie cu rosii mici taiate bucatele si ele apoi amestecat cu paste
Imagine atasata: monthly_10_2019/post-4-0-20286000-1571176778.jpeg

#67 Useril este offline   Oana Adriana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 146
  • Inregistrat: 08-August 19

Postat 19 October 2019 - 08:05 PM

Spaghetti cu anșoa, capere și o mână de parmigiano

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_10_2019/post-2240-0-93458300-1571508335.jpg


#68 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,015
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 27 June 2020 - 02:56 PM

cu creveti si capere si vin alb si anșoa si usturoi si ... voie buna


Imagine atasata: monthly_06_2020/post-1215-0-26464800-1593262530.jpg

#69 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,035
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 April 2021 - 12:30 AM

Mi-au ramas 3 hamburger de somon care n-au fost cine stie ce asa ca i-am facut bucatele, amestecat cu o cutie de smintina si apoi cu paste, deasupra piper roz care imi place la nebunie, gata
Imagine atasata: monthly_04_2021/post-4-0-44763200-1618612209.jpg

Arata acest topic


  • 4 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi