KITCHENAID
#101
Postat 21 February 2012 - 11:20 AM
In carte scrie ca pana ce se ajunge la consistenta dorita, etc, gust, o sa aruncam cateva aluaturi.
O sa vad la pranz daca mancam sau ba .
Aluatul trebuie impartit in bilute si puse in accesoriu pe rand.
Pentru rigatoni Ka-ul tre' sa mearga la viteza 6.
Ies cate 4 rigatoni o data.
Se taie si se pun la uscat pe o duprafata intinsa, neteda. Apoi i-am pus la frigider, cam dupa o ora asa.
Eu n-am mai facut paste in viata mea, habar n-am cum trebuie procedat.
Noi mancam paste zilnic.
Daca tu mananci o data cand si cand, nu stiu daca se merita.
#102
Postat 21 February 2012 - 11:49 AM
#103
Postat 21 February 2012 - 02:21 PM
Dar repet, depinde ce exigente are fiecare.
#106
Postat 22 February 2012 - 06:46 PM
Pasta buna la gust, consistenta, etc.
Unica chestie e ca nu am ramas toti cu gaura, unii s-au mai turtit.
Nu la fiert, ci la inceput cand i-am taiat si i-am pus la uscat.
Nu stiu cum trebuie sa fac sa fie toti la fel, frumosi.
Azi spaghetti.
Aluat cu faina de grau dur si apa.
Foarte buna la gust, insa s-au cam lipit una de alta.
Probabil cand le tai trebuie sa am mana infainata sa nu se lipeasca.
Un mister. Deocamdata.
Le-am mancat ca pe alea de ieri cu ulei ev, parmigiano si piper macinat proaspat.
Nu stric deocamdata condimente, pana nu-i dau de cap.
#107
Postat 22 February 2012 - 07:41 PM
#109
Postat 22 February 2012 - 07:52 PM
#110
Postat 22 February 2012 - 07:55 PM
Adriana, la 22 February 2012 - 07:52 PM, a spus:
Am de experimentat inseamna.
Rigatoni cand i-am facut ii taiam si inainte de-ai pune la uscat (ca i-am fiert a doua zi) ii separam ca se mai lipeau.
Asa fain se vede in video, m-am uitat pe youtube.
#111
Postat 22 February 2012 - 09:49 PM
#112
Postat 23 February 2012 - 11:51 AM
Lapona Enigel, la 22 February 2012 - 09:49 PM, a spus:
Asta e, daca nu se poate pune rog sa fie sters
http://www.youtube.c...feature=related
#113
Postat 23 February 2012 - 04:31 PM
Cum e cu curatatul? Ca nu-mi pot da seama cum arata interiorul. Se ajunge fara probleme prin toate "colturile"?
Am cîteva atasamente la KA, si toate se curata rapid si fara probleme, chiar si masina de tocat carne se curata foarte usor.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#114
Postat 23 February 2012 - 04:41 PM
Maya, la 23 February 2012 - 04:31 PM, a spus:
Cum e cu curatatul? Ca nu-mi pot da seama cum arata interiorul. Se ajunge fara probleme prin toate "colturile"?
Am multe atasamente la KA, si toate se curata rapid si fara probleme, chiar si masina de tocat carne se curata foarte usor.
Multumesc Maya !
Se curata rapid de tot, il deschid si scot componentele, discul prin care ies pastele il pun la inmuiat si cu o scobitoare trec prin gaurele.
Accesoriul propriu zis, masinaria, nu se baga in apa.
Am fost mai mult decat norocosi, l-am luat la un pret de nimic ca nici nu am indraznit sa scriu cat am dat pe el.
A fost ultimul.
#115
Postat 23 February 2012 - 04:54 PM
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#116
Postat 23 February 2012 - 04:59 PM
Maya, la 23 February 2012 - 04:54 PM, a spus:
A fost 32,90 euro de la mediaworld.it
Eram gata sa-l cumparam cu 170, vazusem la 160 dar se terminase. Inainte de a apasa pe buton, zic hai sa ne mai uitam, sa mai dam un search pe google.
Dl.Any a cautat cu codul produsului si asa l-am descoperit.
Nu ne-a venit a crede, ne uitam unu' la altul si radeam.
Insa cand a ajuns ne-am convins ca era adevarat.
Ne-am dus iar sa ne uitam pe site, produsul era terminat.
Eu cred ca o data-n viata se intampla o chestia de asta.
#117
Postat 23 February 2012 - 05:22 PM
Deci în afara setului de baza - robot, bolul mare de inox, aparatoarea de stropi, paleta de aluat, telul de spuma si cîrligul de aluat, am primit:
-accesoriu cu setul de razatori - fina si groaba, plus feliatorul
-accesoriu de stors/separator de seminte, pielite/facut piuree
-masina de tocat carne(cu doua site- grob si fin)
-umplatoare de cîrnati- subtiri si grosi
Totul pentru 399 €. Pret bun, zic eu. Dar de atunci nu a mai fost asa o oferta. Pe linga setul de baza rar cînd s-a mai dat(de cadou) doar cîte un accesoriu. Toate în niciun caz. Am avut noroc
Si cartea, bineînteles( Lori, de ce nu-ti place cartea? Mie-mi plac retetele. Ai probat ceva?).
Alexandru întreba de putere. KA-ul avînd motor cu propulsie directa, culca la pamînt un Ken de 1200
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#118
Postat 23 February 2012 - 05:31 PM
Ai fost o norocoasa. Eu l-am luat la 423 doar cu accesoriile de baza. Dar si asa a fost un pret bun, mai mic nu am gasit.
As vrea sa-mi iau accesoriul "deluxe" , alea 3 masinarii pentru paste, foietaj, etc.
Dl. Any a zis: il luam, ai sa vezi ca-l gasim la 35 de euro .
Cartea nu o am, am uitat sa trimit formularul pe care l-am primit cu KA-ul .
Cu siguranta o sa-mi iau la vara accesoriul care face suc de rosii, separator seminte si pielite, imi aduc aminte ca-mi ziceai tu odata cand te bombardam cu intrebari, ca lucreaza foarte bine.
#119
Postat 23 February 2012 - 05:36 PM
any_annette, la 23 February 2012 - 05:31 PM, a spus:
Cu siguranta o sa-mi iau la vara accesoriul care face suc de rosii, separator seminte si pielite, imi aduc aminte ca-mi ziceai tu odata cand te bombardam cu intrebari, ca lucreaza foarte bine.
E o chestie super pentru sos, suc proaspat, bulion de rosii, jeleuri, sucuri, etc, din tot felul coacaze, mure, zmeura, struguri... chestii de astea cu pielite si sîmburi. Foarte folosit de mine, acest accesoriu. La fel masina de tocat carne. Cutitul înca nu necesita ascutire! Si robotul meu are ani buni La fel raza + feliatorul, toate taie ca în prima zi. Ce-i drept nici nu le-am bagat în masina de vase, desi scrie ca e ok...
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
#120
Postat 23 February 2012 - 06:13 PM
Maya, la 23 February 2012 - 05:36 PM, a spus:
any_annette, la 23 February 2012 - 05:31 PM, a spus:
Cu siguranta o sa-mi iau la vara accesoriul care face suc de rosii, separator seminte si pielite, imi aduc aminte ca-mi ziceai tu odata cand te bombardam cu intrebari, ca lucreaza foarte bine.
E o chestie super pentru sos, suc proaspat, bulion de rosii, jeleuri, sucuri, etc, din tot felul coacaze, mure, zmeura, struguri... chestii de astea cu pielite si sîmburi. Foarte folosit de mine, acest accesoriu. La fel masina de tocat carne. Cutitul înca nu necesita ascutire! Si robotul meu are ani buni La fel raza + feliatorul, toate taie ca în prima zi. Ce-i drept nici nu le-am bagat în masina de vase, desi scrie ca e ok...
Da, asta neaparat tre' s-o iau.
Masina de carne, nu, ca am termomixul, tre' sa faca si el ceva .