aura, la 27 May 2013 - 03:22 PM, a spus:
L-am facut si noi ieri. A durat ceva, pentru ca am facut si ragu in aceeasi zi, dar a meritat. A fost foarte bun, combinatia vinete-carne o ador. Am folosit paste scurte, Ditali scrie pe punga, am facut-o in tava de chec si am renuntat la prosciutto.
Merci Any si Adriana!
Merci Any si Adriana!
Aura, ma bucur ca v-a placut .
Data viitoare, ca sa-ti fie mai usor, poti sa faci ragù-ul inainte, cand vrei tu si sa-l congelezi. Dezghetat se comporta perfect.
Sau cum am facut eu, inainte cu 2 zile, pastrat la frigider.
Vinetele le poti frige cu o zi inainte, numai bine le lasi la scurs bine.
Pastele pe care le-ai folosit, sunt foarte folosite in sud, eu le ador. Mai ales cu suc de rosii, vinete prajite taiate apoi bucatele, parmigiano si busuioc proaspat.