Covrigi turcesti - Simit covrigi cu susan
#21
Postat 16 March 2012 - 09:01 AM
[/quote]
Am aplicat metoda asta, dar nu iese negru, Io vreau ca la angel, sa fie negru corb!
[/quote]
Pai la Angel eu zic ca e susan si seminte de in...
Am aplicat metoda asta, dar nu iese negru, Io vreau ca la angel, sa fie negru corb!
[/quote]
Pai la Angel eu zic ca e susan si seminte de in...
#22
Postat 16 March 2012 - 09:17 AM
Asa cred si eu , ca alea negre sunt seminte de in . Asteptam pe Mirela sa ne lamureasca .
#25
Postat 16 March 2012 - 02:37 PM
#26
Postat 16 March 2012 - 05:13 PM
Eu am luat din magazinele turcesti chimen negru, asta folosesc ei pe pitele lor(parca erau si in tara painici asa).Acum nu stiu,susan negru nu am vazut,dar chimenul asta negru se aseamana cu ce are Mirela acolo.
In tara se gaseste susan negru, nu pot da link aici,dar eu am vazut.
Poate ma invrednicesc si eu sa fac zilele astea ca de cand am vazut la Ana Maria reteta tot zic ca fac si n-am mai apucat.
In tara se gaseste susan negru, nu pot da link aici,dar eu am vazut.
Poate ma invrednicesc si eu sa fac zilele astea ca de cand am vazut la Ana Maria reteta tot zic ca fac si n-am mai apucat.
#27
Postat 18 March 2012 - 12:08 AM
De cand am vazut reteta am vrut sa o fac. In plus mi s-a parut asa de simpla incat chiar merita o sansa.
Asa ca azi am avut covrigi calzi pe masa. F buni si crocanti. Multumim pt reteta, Izuk! Se va repeta cu siguranta.
Mi s-au parut totusi cam putina drojdie proaspata (5 g) pt ca ½ kg de faina.
Acum doi ani, inainte de sarbatori aveau o covrigarie in centru, vis à vis de catedrala, in Timisoara. Am mancat atunci cred ca din toate sorturile. Aveau si cu nuci, cu ciocolata si chiar umpluti cu mere, pe langa cei clasici, bineinteles. Cu mere chiar ca nu mai mancasem pana atunci.
Asa ca azi am avut covrigi calzi pe masa. F buni si crocanti. Multumim pt reteta, Izuk! Se va repeta cu siguranta.
Mi s-au parut totusi cam putina drojdie proaspata (5 g) pt ca ½ kg de faina.
Acum doi ani, inainte de sarbatori aveau o covrigarie in centru, vis à vis de catedrala, in Timisoara. Am mancat atunci cred ca din toate sorturile. Aveau si cu nuci, cu ciocolata si chiar umpluti cu mere, pe langa cei clasici, bineinteles. Cu mere chiar ca nu mai mancasem pana atunci.
#28
Postat 18 March 2012 - 04:18 AM
e susan negru, il gasiti la magazine asiatice sau turcesti. ...gustul nu difera zic eu, doar aspectul. si pe-ala alb il prajesc mereu eu.
#29
Postat 18 March 2012 - 10:52 AM
Salmida, la 18 March 2012 - 12:08 AM, a spus:
Acum doi ani, inainte de sarbatori aveau o covrigarie in centru, vis à vis de catedrala, in Timisoara. Am mancat atunci cred ca din toate sorturile. Aveau si cu nuci, cu ciocolata si chiar umpluti cu mere, pe langa cei clasici, bineinteles. Cu mere chiar ca nu mai mancasem pana atunci.
Aia , ultima data cand am fost acasa , mai era . Si mie imi placeau cei cu nuca .
Legat de drojdie , si mie mi -sa parut putina , dar am zis ca fac exact dupa reteta . O sa incerc sa pun mai multa data viitoare , cred ca incerc cu 10 g.
#30
Postat 19 March 2012 - 09:33 PM
Rezolvat şi reţeta asta! Cu mac şi susan...suuuuperbuni!Mulţumim, Izuk
Imagini atasate
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!
#31
Postat 19 March 2012 - 10:38 PM
izuk, la 18 March 2012 - 10:52 AM, a spus:
Legat de drojdie , si mie mi -sa parut putina , dar am zis ca fac exact dupa reteta . O sa incerc sa pun mai multa data viitoare , cred ca incerc cu 10 g.
Acu cand vi acasa, o sa poti lua covrigi de la Lamaita de linga cofe codrina.Pe GH Lazar (unde era complexul alimentar (pe vremuri splendid se numea parca) in statia troleu 13 spre P`ta 700 exista o covrigarie si au niste covrigi asa de buni.
Cat de curand vreau sa ii fac si eu astia Izuk. Nustiu daca apuc sapt asta. As vrea cat este copila mea acasa dar sa vedem cum stam cu timpul.