
Cea mai buna metoda ?
Daca v-am captat atentia

Este un ... cuoşel, un pusior de ferma bio, dodoloţ, din (s)Franţa de la la ducele mic (P'tit Duc) cam cat o potarniche - 550 grame, vezi bricheta prin comparatie.
Pretul pe bucata 19.4 RON parca. Achizitionat azi doua bucati de la Billa.
.

.

.
As dori sa-l pregatesc dintr-o bucata, la cuptor.
Care vi se pare cea mai buna metoda?
Invelit in feliute subtiri de pancetta cruda puternic aromatizata (si sarata) - productie proprie?
Sau sa fac initial o papiotte (punga din hartie de copt) cu ceva legume si un strop de vin si apoi sa-l socot , sa-l ung cu miere frecata cu mustar, sare si mirosenii si sa-l las sa faca glazura?
Miroseniile? - Herbes de Provence?
Pe pat de legume?
Astept metropola

Dar si ... provintzia

Bien, merci. A bientôt!