Forum Culinar: Intalnirile artistilor culinari - Forum Culinar

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirile artistilor culinari

#781 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 13 June 2013 - 02:03 PM

Mai Ioana vino cu omu matale..l am cunoscut e agrebil ....pariez ca o sa l placa ai nostrii.

#782 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 June 2013 - 01:56 PM

ANUNT IMPORTANT

S-a schimbat locul intalnelii; m-a sunat Zoaza, ca la Bavaria este o problema, si intalnirea va fi la restaurantul Thalia Str Sevastopol nr 8

#783 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 06:28 AM

Buna dimineata la toata lumea. Am fost la intalneala, m-am bucurat sa vad multe doamne dragi;
a fost o seara faina, si eu am fost muuuuuult prea mult rasfatata si cadorisita.
Merci din suflet :Zoaza, Ioana, Carmenele( trei , toate niste dragute doamne),Giorgi pentru codouri si mai ales pentru intalneala.
Sper ca n-am uitat pe nimeni ( ovcors pe domnul Zerdei nu l-am citat intre *culinarese* )si-mi pare rau ca domnul Puiu n-a mai ajuns ( vina mea, ca am zis sambata 14 )...ramane pe alta data.
Carmella, a fost o imensa placere si surpriza sa te cunosc...din avatar mi te inchipuiam altfel, si zau ca nu stiu cine poate pretinde la titlul de scorpie sef, subsef sau alt rang, ca nu aveti stofa de asa ceva doamnelor :scratch:
pup tulemond, si va urez o zi minunata.
PS multumim Pusha draga pentru telefon. Ne vedem musai data viitoare.

#784 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 07:55 AM

Ca sa nu mai editez, si cu Giorgi m-am vazut prima oara, dar cum este fidela pozelor ce le stiu, mi se parea ca ne stim demult si ne-am tot vazut :scratch:

#785 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 15 June 2013 - 08:54 AM

Confirm frumoasa seara.Si multumesc tuturor celor ce mi-au facut seara frumoasa! Pacat ca n-a ajuns si nenea Puiu!Asta ar fi fost surpriza pentru Carmella!

Si iaca si probe de frumuseti de culinarese!

Fisier atasat  DSCF0000.jpg (59.24K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  DSCF0001.JPG (206.97K)

Fisier atasat  DSCF0013.JPG (204.51K)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#786 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 09:00 AM

Si inca putin...

Fisier atasat  DSCF0024.JPG (203.66K)

Fisier atasat  DSCF0014-1.jpg (37.25K)

Fisier atasat  DSCF0017.JPG (204.35K)

Fisier atasat  DSCF0020.JPG (205.4K)

#787 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 09:19 AM

Merci de poze Zozico; bre sa stiti ca nu am baut decat o bere, parol, chiar daca par turmentata in unele poze :scratch:; si vazura-ti ct am fost de rasfatata...plus de luni de la doamnele de la Copaci, mi-am mai pus o inima la chiept :scratch:. merci tuturor inca odata

#788 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2013 - 09:40 AM

Buna dimineata.
A fost tare bine aseara, multumesc doamnelor.
Surpriza serii pentru mine a fost Carmella, frumoasa, incantatoare, agreabila, ma bucur ca ai ajuns la intalnire si te-am cunoscut.
Doamnelor, la fel de incantatoare, cu care m-am mai vazut si alta data, va spun, e o incantare de fiecare data sa va intalnesc.

Zoazorica a pus deja poze.Ce am eu sunt variatiuni cu aceleasi personaje, dar daca zaresc una doua care-mi plac o sa adaug.

Data viitoare cand o fi, mi-ar face o deosebita placere sa o cunosc pe Moata :scratch:

We placut tuturor.
Imagine postata

#789 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 15 June 2013 - 11:14 AM

Sa va fie de bine inalneala doamnelor! Tare ma bucur sa va vad :scratch:
In fotografia de la avatar Carmella semana f. bine cu prietena mea Dany(am copilarit impreuna acum e in bucuresti),dar in aceasta foto nu mai seamana deloc :scratch:

#790 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 11:19 AM

Vezi postareaGeany, la 15 June 2013 - 11:14 AM, a spus:

Sa va fie de bine inalneala doamnelor! Tare ma bucur sa va vad :scratch:
In fotografia de la avatar Carmella semana f. bine cu prietena mea Dany(am copilarit impreuna acum e in bucuresti),dar in aceasta foto nu mai seamana deloc :scratch:

Gianny, si eu am avut aceeasi surpriza placuta: Carmella reala e mult mai frumoasa si mai finuta.Asta ca sa vezi ce-ai pierdut ca n-ai vrut sa vii! Eu sper ca sa te convingem candva, vreodata, sa vii sa ne cunoastem si de-adevaratelea! (eu tot n-am apa calda! Uuff!)

#791 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 11:23 AM

Vezi postareaCarmen L, la 15 June 2013 - 09:40 AM, a spus:

Buna dimineata.
A fost tare bine aseara, multumesc doamnelor.
Surpriza serii pentru mine a fost Carmella, frumoasa, incantatoare, agreabila, ma bucur ca ai ajuns la intalnire si te-am cunoscut.
Doamnelor, la fel de incantatoare, cu care m-am mai vazut si alta data, va spun, e o incantare de fiecare data sa va intalnesc.

Zoazorica a pus deja poze.Ce am eu sunt variatiuni cu aceleasi personaje, dar daca zaresc una doua care-mi plac o sa adaug.

Data viitoare cand o fi, mi-ar face o deosebita placere sa o cunosc pe Moata :scratch:

We placut tuturor.

Asta se rezolva, Carmen! Vara-i lunga si Buzaul e la o ora de mers cu masina.Si microbuze-s din ora-n ora!

Moatzooo, ti-am pus gand rau!:scratch:

#792 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2013 - 01:10 PM

Va aduc si eu cateva poze de aseara.

Fisiere atasate

Imagine postata

#793 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 04:33 PM

Vezi postareazoazorel, la 15 June 2013 - 11:19 AM, a spus:

Gianny, si eu am avut aceeasi surpriza placuta: Carmella reala e mult mai frumoasa si mai finuta.Asta ca sa vezi ce-ai pierdut ca n-ai vrut sa vii! Eu sper ca sa te convingem candva, vreodata, sa vii sa ne cunoastem si de-adevaratelea! (eu tot n-am apa calda! Uuff!)

Ntzz!! :sad3: la mine cu urnitul e grele'',apai eu cand o fi sa fie vin cu domnu' Geany' si bub' la pachet ,ca nu ma lasa astia nici la tauleta' singura :toothy9;

#794 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 04:45 PM

Gianinooooooo, grabeste-te fata, ca bub creste si curand nu mai merge el cu voi :toothy9;...ca asa e in tenis fato.

#795 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2013 - 05:17 PM

Vezi postareastella, la 15 June 2013 - 04:45 PM, a spus:

Gianinooooooo, grabeste-te fata, ca bub creste si curand nu mai merge el cu voi :sad3:...ca asa e in tenis fato.

Hi hi hi! daa!! vb. cu Zuza' la telefon si i-am zis cat de cat cam care fu' problema cea mare(poate iti povesteste,stii ca am incercat eu sa-ti spun cate ceva) :toothy9;

#796 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 15 June 2013 - 06:28 PM

Eu m-am simtit foarte bine, dar sunt silita sa-mi cer scuze pentru invazia de pe ultima suta de metri. La firma omului se mutau cu sediul taman in Piata Victoriei asa ca la terminarea mutatului, au aparut doi colegi de-ai omului, dar au placut-o mult pe Carmella si pe Stella. De Zozo nu mai zic, ca unul o cunostea deja!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#797 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 June 2013 - 08:34 PM

Sa va fie de bine intalneala, Doamnelor, dragutelor!

extraordinat ce schimbare de look ai facut Carmella! Cea de la intalnire nu bate nicicum cu foto de la avatar. Mie imi plac ambele variante. Dar cu figura actuala pari tare blanda, nicicum n-ai sanse sa candidezi la scorpie :toothy9;

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#798 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 15 June 2013 - 11:41 PM

O seara atit de minunata n-am avut de mult timp! Surprizele au fost atit de multe si de placute ca vreau sa va mulțumesc inca o data, din tot sufletul meu, pentru ele :toothy9;
Eu nu ma vazusem cu nimeni pina acum, si pe linga placerea de a va cunoaste pe fiecare in parte, individual, a fost o imensa placere sa fiu intr-un grup atit de compatibil cu mine, incit am simtit ca ne stim de-o viata :sad3: Prima am recunoscut-o pe Zozo, e imaginea intruchipata a prieteniei si caldurii sufletesti. M-am asezat linga ea si vorbele au inceput sa curga de parca am fi avut amintiri strinse intr-o viata impreuna. Apoi am dat cu ochii de-o papusica dulce care s-a prezentat "Ioana", m-am uitat la Zozo si-i faceam semne ca "eu n-o cunosc pe fata asta", dar Zozo zice "e zerda", aoleu, m-am dat un pas in spate, ma uit la ea si strig "nu e scorpie!!", am gasit atitea subiecte de discutie ca nu ne mai venea sa ne mai despartim.
Prima Carmen pe care am cunoscut-o, si anume L, eram deja pusa in tema ca e zina buna a forumului, si n-am nici un motiv sa contrazic acest lucru. E blinda, buna si calda, da =)) Apoi Georgiana, pe care eram convinsa ca o stiu din poze, dar in nicio poza nu e surprinsa tineretea si bucuria pe care le transmite prin zimbetul superb pe care il are mai tot timpul pe chip =))
A doua Carmen, verber pe forum, o zimbitoare si exploziva, data viitoare ne vom cunoaste mai bine, acum am stat in colturi opuse ale mesei :)
Si Stella! Minunata Stella, o persoana care te face s-o admiri din prima clipa in care o vezi :) Distinsa, eleganta si atit de naturala incit te face tare mindru sa fii in preajma ei. E o femeie tare frumoasa si te face sa vezi cit de adevarata e vorba "stilul nu il ai, ci il esti". Asa e Stella :D
Am fost privilegiata sa va cunosc pe toti, mentionati sau nu in mesajul acesta, sper sa mai avem ocazii sa ne vedem!

#799 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 15 June 2013 - 11:50 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 June 2013 - 08:34 PM, a spus:

Sa va fie de bine intalneala, Doamnelor, dragutelor!

extraordinat ce schimbare de look ai facut Carmella! Cea de la intalnire nu bate nicicum cu foto de la avatar. Mie imi plac ambele variante. Dar cu figura actuala pari tare blanda, nicicum n-ai sanse sa candidezi la scorpie :toothy9;

Daniella, n-am schimbat nimic la look, dar tie poza de la avatar ti se pare una pusa ca lumea sa ma recunoasca? :sad3: era special "de camuflaj" dar acum nu mai e cazul, ca deja m-a vazut toata lumea =))

#800 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 16 June 2013 - 12:31 AM

De ce nu apar si baieti in ultimele poze?! Ha?
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42