Forum Culinar: Intalnirile artistilor culinari - Forum Culinar

Salt la continut

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Intalnirile artistilor culinari

#81 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 30 October 2011 - 02:49 PM

Fetele sa va fie de bine intalneala.
Da o mica prezentare avem si noi?Pe stela, foxy,moatza,daniela,zozo le stiu,da restu?nu ni le prezentati?
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#82 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 30 October 2011 - 03:43 PM

Ce bine ca v-ati intalnit!

Am recunoscut in poza pe Daniela, Zoazo, Foxxy, Moatza, Stella, dar sunt 3 fete pe care nu le-am recunoscut (imi cer scuze!).
Ati putea adauga si numele la poza, ca sa pun si eu un nume la figura?
Multumiri!

#83 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 30 October 2011 - 03:44 PM

Vezi postareaIoana, la 30 October 2011 - 02:49 PM, a spus:

Fetele sa va fie de bine intalneala.
Da o mica prezentare avem si noi?Pe stela, foxy,moatza,daniela,zozo le stiu,da restu?nu ni le prezentati?

ha ha, nu vazusem postu tau! Am zis acelasi lucru!

#84 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 30 October 2011 - 06:17 PM

am crezut ca le cunoasteti pe fete. Sus sunt Ady, Daniella, Zozo, Foxxy, iar jos sunt Cinezee (Mihaela), Patrick, Stella. Ady si Patrick au mai putine postari pe-aici, iar Cinezee s-ar putea sa nu aiba cont (da'i fata ok!)

#85 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 30 October 2011 - 08:01 PM

ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta ;) macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi :scratch:
daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine ;)

#86 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 October 2011 - 08:05 PM

Vezi postareadani_ela, la 30 October 2011 - 08:01 PM, a spus:

ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta :( macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi :scratch:
daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine ;)

Da la bacau nu mai vii?! ;) ;) Ne vedem si noi oleaca la Leydi's... ;)

#87 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2011 - 08:29 PM

Vezi postareaGeany, la 30 October 2011 - 08:05 PM, a spus:

ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta :( macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi :scratch:

Da la bacau nu mai vii?! ;) ;) Ne vedem si noi oleaca la Leydi's... ;)

ba chiar trebuie sa vin cu stef , ca mi-a programat o tura de shopping in arena . dar intai sa scap cu bine de la bucuresti :( ne auzim aici si ne vedem cu siguranta :(

#88 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2011 - 08:30 PM

Vezi postareadani_ela, la 30 October 2011 - 08:29 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 30 October 2011 - 08:05 PM, a spus:

ce fain de voi ! va invidiez , dar e tare departe bucurestul asta :( macar privind pozele sa ne imaginam cum ar fi fost daca am fi ajuns si noi ;)

Da la bacau nu mai vii?! :( :( Ne vedem si noi oleaca la Leydi's... ;)

ba chiar trebuie sa vin cu stef , ca mi-a programat o tura de shopping in arena . dar intai sa scap cu bine de la bucuresti ;) ne auzim aici si ne vedem cu siguranta :(

Haidi' fata zau asa :scratch:

#89 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 31 October 2011 - 09:47 AM

Bravo fetele, sa va fie bine de intalneala.Si la cat mai multe.Am vazut niste fete vesele si frumoase! :)

#90 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 October 2011 - 02:22 PM

daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine :71:

Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.
In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.
As putea sa iti comand si un tort cu ocazia asta, dani_ela? ai cum sa-l aduci?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#91 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 09:50 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 October 2011 - 02:22 PM, a spus:

daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine :floare:

Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.
In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.

daniela - as prefera sa ne vedem seara , pt ca nu stiu cat stau in spital , si vine si zoazo dupa ora 17 . eu nu prea am idee unde vine tratoria asta , dar iti trimit nr meu de telefon si stabilim :pupic: . tort as putea sa fac , desi e cam aiurea cu caratul prin autocar ...trimit pm

#92 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 October 2011 - 10:01 PM

geanny- stefana tocmai a zis sa iti transmit ca e musai cand ne vom intalni sa vii cu o pizza cum numai tu stii sa faci :floare: cica o plateste din economiile ei :pupic:

#93 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 08:30 AM

Vezi postareadani_ela, la 31 October 2011 - 10:01 PM, a spus:

geanny- stefana tocmai a zis sa iti transmit ca e musai cand ne vom intalni sa vii cu o pizza cum numai tu stii sa faci :blush: cica o plateste din economiile ei :(

Ha ha ha! Auzi la ea o pizza din economiile ei =)) Mancao-ar mama pe ea de dulce :( ,bine ca nu o cerut cini stie ce trufandale ca atunci atentam la economii,dar de-o pizza oricand... :(

#94 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 November 2011 - 08:40 AM

[quote name='dani_ela' date='30 October 2011 - 08:01 PM' timestamp='1319997698' post='108933']
daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine :blush:
[/quote]

[quote]Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.
[/quote]

daniela - as prefera sa ne vedem seara , pt ca nu stiu cat stau in spital , si vine si zoazo dupa ora 17 . eu nu prea am idee unde vine tratoria asta , dar iti trimit nr meu de telefon si stabilim :( . tort as putea sa fac , desi e cam aiurea cu caratul prin autocar ...trimit pm
[/quote]

Daniella, eu o sun miercuri pe la 17-17 si 10.Eu cred ca te putem astepta si pe tine.Depinde de Dani.Oi dibui eu Trattoria aia daca-i prin zona (desi cred ca stiu unde-i! Pe la Diham, parca!).Ne-om descurca noi!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#95 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 10:12 AM

eu am timp berechet :blush: pana a doua zi la 8 cand intru iar pe mana doctorilor =))
fetele care sunteti prin zona (titan ) si aveti timp , cu mare drag mi-ar place sa va cunosc :(

#96 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 01:50 PM

cel mai bine: stabiliti voi oriunde (va e cel mai comod) si orice ora, dar spuneti-mi pe cat posibil mai de maine-poimaine, ca miercuri sa.mi aranjez programul si sa vind upa voi. Singura treaba ca nu cunosc cartierul, dar intreb colegii, ma uit pe net, caut o harta si va dibuiesc eu!

Doar ca la 19 tb sa plec. Deci daca e dupa amiaza, ok, puneti cat mai devreme, la 17.

PS: Daca stiti un local in zona cu mancare chinezeasca buna, eu acolo as vrea, daca nu merge si doar la un vin fiert. Cum vreti voi

#97 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 November 2011 - 04:23 PM

Fetelor intilneala placuta...ce pacat ca nu mai sunt in ro si in Buc ca era zona mea .....si as fi vrut sa va cunosc!
Da o las pe mai tirziu!
Pina atunci serviti o :) !
O seara placuta dragele mele!

#98 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 04:52 PM

te asteptam cuminti pe cand vii in concediu! o bere si tie si o seara placuta! e seara si la tine?

#99 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 01 November 2011 - 06:34 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 November 2011 - 04:52 PM, a spus:

te asteptam cuminti pe cand vii in concediu! o bere si tie si o seara placuta! e seara si la tine?

Da draga mea e seara si una plina de surprize ...la mine merge televizorul radioul 2 calculatoare pindim stirile ,declaratiile si toate cele!
Ne vedem sigur ca mi a soptit o pasarica ca sunteti de gasca...da ne vedem pe zi ca eu ....nu o sa mai am domiciliu in buc si seara se lasa repede....iar pina la Campina e drum lung
Bine vorbim ..trag o strigatura si eu pe acilea
so pup gasca!

#100 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 November 2011 - 08:08 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 November 2011 - 01:50 PM, a spus:

cel mai bine: stabiliti voi oriunde (va e cel mai comod) si orice ora, dar spuneti-mi pe cat posibil mai de maine-poimaine, ca miercuri sa.mi aranjez programul si sa vind upa voi. Singura treaba ca nu cunosc cartierul, dar intreb colegii, ma uit pe net, caut o harta si va dibuiesc eu!

Doar ca la 19 tb sa plec. Deci daca e dupa amiaza, ok, puneti cat mai devreme, la 17.

PS: Daca stiti un local in zona cu mancare chinezeasca buna, eu acolo as vrea, daca nu merge si doar la un vin fiert. Cum vreti voi

daniela ti-am trimis pm cu nr meu ; l-ai primit ? daca nu , poti sa iei legatura cu zoazorica noastra , ca poate ai nr ei deja ...

Arata acest topic

• 66 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul