Intalnirile artistilor culinari
Postat 30 October 2011 - 02:49 PM
Da o mica prezentare avem si noi?Pe stela, foxy,moatza,daniela,zozo le stiu,da restu?nu ni le prezentati?
Postat 30 October 2011 - 03:43 PM
Am recunoscut in poza pe Daniela, Zoazo, Foxxy, Moatza, Stella, dar sunt 3 fete pe care nu le-am recunoscut (imi cer scuze!).
Ati putea adauga si numele la poza, ca sa pun si eu un nume la figura?
Multumiri!
Postat 30 October 2011 - 06:17 PM
Postat 30 October 2011 - 08:01 PM

daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine

Postat 30 October 2011 - 08:05 PM
dani_ela, la 30 October 2011 - 08:01 PM, a spus:

daniella- eu ajung in zona ta marti seara ( 8 noiembrie ) , si stau pana vineri la pranz . voi locui la `potcoava` , banuiesc ca aproape de tine . daca ai timp in vreo seara sa ne `zarim` ar fi bine

Da la bacau nu mai vii?!

Postat 30 October 2011 - 08:29 PM
Geany, la 30 October 2011 - 08:05 PM, a spus:

Da la bacau nu mai vii?!

ba chiar trebuie sa vin cu stef , ca mi-a programat o tura de shopping in arena . dar intai sa scap cu bine de la bucuresti

Postat 30 October 2011 - 08:30 PM
dani_ela, la 30 October 2011 - 08:29 PM, a spus:
Geany, la 30 October 2011 - 08:05 PM, a spus:

Da la bacau nu mai vii?!

ba chiar trebuie sa vin cu stef , ca mi-a programat o tura de shopping in arena . dar intai sa scap cu bine de la bucuresti

Haidi' fata zau asa

Postat 31 October 2011 - 09:47 AM

Postat 31 October 2011 - 02:22 PM

Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.
In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.
As putea sa iti comand si un tort cu ocazia asta, dani_ela? ai cum sa-l aduci?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 31 October 2011 - 09:50 PM
Daniella, la 31 October 2011 - 02:22 PM, a spus:

Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.
In zona asta sta si Zozo si poate mai vin si alte fete din alte cartiere, daca au timp si chef. Feteleeee? Eu ma voi adapta pe programul vostru, dar pe cat posibil devreme, ca nu prea pot intarzia dupa 19.
daniela - as prefera sa ne vedem seara , pt ca nu stiu cat stau in spital , si vine si zoazo dupa ora 17 . eu nu prea am idee unde vine tratoria asta , dar iti trimit nr meu de telefon si stabilim

Postat 31 October 2011 - 10:01 PM

Postat 01 November 2011 - 08:30 AM
dani_ela, la 31 October 2011 - 10:01 PM, a spus:

Ha ha ha! Auzi la ea o pizza din economiile ei

Postat 01 November 2011 - 08:40 AM

[/quote]
[quote]Woaaaw dani_ela! Martia viitoare, miercuri si joi deci. Pai as putea asa: ori intr-o seara de la 18-19. Ori intr-o pauza de pranz, adica de la 14-15. La pranz pot sa mai intarzii peste program, seara nu. Vrei sa propui tu, unde cunosti vreun loc? Este in zona aia pe cat stiu eu (Ca-s cam varza cu geografia sa stiti din capul locului!) este TrattoriaDiVerdi, daca vrei ne vedem acolo. Altceva nu mai stiu, dar daca propui tu dibuiesc eu.
[/quote]
daniela - as prefera sa ne vedem seara , pt ca nu stiu cat stau in spital , si vine si zoazo dupa ora 17 . eu nu prea am idee unde vine tratoria asta , dar iti trimit nr meu de telefon si stabilim

[/quote]
Daniella, eu o sun miercuri pe la 17-17 si 10.Eu cred ca te putem astepta si pe tine.Depinde de Dani.Oi dibui eu Trattoria aia daca-i prin zona (desi cred ca stiu unde-i! Pe la Diham, parca!).Ne-om descurca noi!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 01 November 2011 - 10:12 AM

fetele care sunteti prin zona (titan ) si aveti timp , cu mare drag mi-ar place sa va cunosc

Postat 01 November 2011 - 01:50 PM
Doar ca la 19 tb sa plec. Deci daca e dupa amiaza, ok, puneti cat mai devreme, la 17.
PS: Daca stiti un local in zona cu mancare chinezeasca buna, eu acolo as vrea, daca nu merge si doar la un vin fiert. Cum vreti voi
Postat 01 November 2011 - 04:23 PM
Da o las pe mai tirziu!
Pina atunci serviti o

O seara placuta dragele mele!
Postat 01 November 2011 - 04:52 PM
Postat 01 November 2011 - 06:34 PM
Daniella, la 01 November 2011 - 04:52 PM, a spus:
Da draga mea e seara si una plina de surprize ...la mine merge televizorul radioul 2 calculatoare pindim stirile ,declaratiile si toate cele!
Ne vedem sigur ca mi a soptit o pasarica ca sunteti de gasca...da ne vedem pe zi ca eu ....nu o sa mai am domiciliu in buc si seara se lasa repede....iar pina la Campina e drum lung
Bine vorbim ..trag o strigatura si eu pe acilea
so pup gasca!
Postat 01 November 2011 - 08:08 PM
Daniella, la 01 November 2011 - 01:50 PM, a spus:
Doar ca la 19 tb sa plec. Deci daca e dupa amiaza, ok, puneti cat mai devreme, la 17.
PS: Daca stiti un local in zona cu mancare chinezeasca buna, eu acolo as vrea, daca nu merge si doar la un vin fiert. Cum vreti voi
daniela ti-am trimis pm cu nr meu ; l-ai primit ? daca nu , poti sa iei legatura cu zoazorica noastra , ca poate ai nr ei deja ...