Bine ai venit.
Uite aici explicat repejor.
Adriana, la 27 December 2011 - 07:08 PM, a spus:
Vitello tonnato bucata de carne am fiert-o cu pieptul si legumele de la salata boeuf, cind era rece am taiat-o felii foarte subtiri si deasupra am pus sosul facut din maioneza, ton din conserva si citeva capere

Sosul cindva se facea din legumele in care fierbea carnea care se pisau bine si se amestecau cu ou pina ce iesea un sos asemanator maionezei, varianta moderna si rapida e cea de sus
Carnea se fierbe cu mirodenii, se lasa sa se raceasca si se taie rece in felii subtiri, ideal ar fi cu o masina de feliat, se aseaza feliile pe platou si se acopera cu sosul.
Si, lucru important, e un aperitiv nu un felul II.
Bucata de carne eu stiu cum se numeste in italiana,cind vreau sa il fac bun ma duc la macelar si ii zic sa-mi dea carne pentru vitello tonnato si stie el ce-mi da
Daca sunt la supermarket ma uit la ea, trebuie sa fie o bucata intreaga fara vene,cartilagii sau grasime, aici i se zice si magatello, e o bucata de la coapsa din spate, uite in poza de aici e numarul 5
http://www.coalvi.it...zione/tagli.pdf