Eu n-am facut niciodata crema de branza, nici nu stiu cum se face, dar n-are de ce nu iesi. Cineva a incercat reteta cu ricotta si iaurt de capra, a zis ca a iesit foarte bine.
Cheesecake (tarta de queso clasica)
Postat 03 June 2012 - 01:56 PM
Gelutza, la 25 May 2012 - 08:18 PM, a spus:
Daca reusesc sa ajung la branzarie maine o sa-mi incerc si eu norocul, doar ca o sa-mi fac eu crema de branza din branza proaspata, sa vad ce-o iesi!
mie mi-a placut tare de tot, dar eu sunt fan branza de vaci. trebuie sa o incerc o data si cu crema de branza.
am copt-o ieri seara, ca sa apuce sa se raceasca

azi i-am facut un decor mai festiv, asa:

se vede si in poza ca nu este asa de vina.
si se vede ca nu am stat sa curat frumos "taietura". daca nu faceam poza in momentul acela nu mai apucam deloc

Postat 09 June 2012 - 12:32 PM
Boni, abia acum am vazut ca ai incercat-o. Foarte frumoasa ti-a iesit, si cu decorul facut, deja salivez. Eu ma gandeam zilele astea sa o incerc cu cirese. Ma bucur ca v-a placut. Se vede ca nu are chiar aceeasi consistenta, dar daca a iesit buna, ce mai conteaza. Variatiuni pe aceeasi tema.
Postat 14 June 2012 - 10:46 AM
Eu am facut cu Kiri.Si cu iaurt de cirese ca sa le termin.Si-am mai redus din zahar ca iaurturile erau indulcite:

Dedicatie speciala:

Am facut intr-o tavita si forme in silicon.

Buna rau:

Cu dulceata de cirese amare:

Multumesc mult Ela, eu o vad bine si cu Shrikhand.

Dedicatie speciala:

Buna rau:

Cu dulceata de cirese amare:

Postat 22 June 2012 - 03:11 PM
Eataly, la 14 June 2012 - 10:46 AM, a spus:
Eu am facut cu Kiri.Si cu iaurt de cirese ca sa le termin.Si-am mai redus din zahar ca iaurturile erau indulcite:
Dedicatie speciala:
Buna rau:
IMG_5745.JPG
Cu dulceata de cirese amare
Dedicatie speciala:

Buna rau:

Cu dulceata de cirese amare
Eataly, ma bucur ca ai incercat-o si ca v-a placut. La Kiri nu m-as fi gandit, dar merge, de ce nu.
Eu am scris reteta de baza. De aici fiecare dupa imaginatie.
Multumesc pentru dedicatie

Am repetat-o si eu, ca aveam doua iaurturi ce se apropiau de termenul de expirare. De data asta am pus si-un iaurt grecesc, ca nu mai aveam 3 naturale. Deasupra am pus dulceata de zmeura. Azi vreau sa incerc cu cea de prune (eu pun dulceata pe felie atunci cand o servesc).

Postat 23 August 2012 - 01:57 AM
interesanta reteta; eu obisnuiam sa fac un blat de biscuiti; o sa incerc si varianta aceasta;
http://dulciurisinunumai.blogspot.ro/
http://dulciurisinunumai.blogspot.ro/
Postat 07 March 2013 - 11:44 AM
Varianta cu Nociolatta (crema de alune si cacao gen Nutella).E mai buna decat Nutella are mai multe alune si e facuta cu zahar brun.
Am pus faina spelta.
Am pus faina spelta.

Postat 07 March 2013 - 01:58 PM
Eataly, arata foarte bine varianta asta. Nociolatta n-am vazut niciodata, dar cu siguranta e gustoasa.
Postat 07 March 2013 - 01:59 PM
Eataly, crema de alune ai pus-o in locul iaurtului?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)
Postat 07 March 2013 - 02:02 PM
Nu in locul la 100 gr de branza aproximativ.Am pus doua linguri cu varf.