Forum Culinar: Cheesecake (tarta de queso clasica) - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cheesecake (tarta de queso clasica)

#21 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 26 May 2012 - 10:53 AM

Eu n-am facut niciodata crema de branza, nici nu stiu cum se face, dar n-are de ce nu iesi. Cineva a incercat reteta cu ricotta si iaurt de capra, a zis ca a iesit foarte bine.

#22 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,772
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 03 June 2012 - 01:56 PM

Vezi postareaGelutza, la 25 May 2012 - 08:18 PM, a spus:

Daca reusesc sa ajung la branzarie maine o sa-mi incerc si eu norocul, doar ca o sa-mi fac eu crema de branza din branza proaspata, sa vad ce-o iesi!
am facut eu cu branza proaspata de vaci. se face cremoasa batuta cu iaurt, dar dupa copt nu mai este asa cremoasa.
mie mi-a placut tare de tot, dar eu sunt fan branza de vaci. trebuie sa o incerc o data si cu crema de branza.

am copt-o ieri seara, ca sa apuce sa se raceasca :-*
azi i-am facut un decor mai festiv, asa:
Imagine atasata: monthly_06_2012/post-84-13387244902612.jpg

se vede si in poza ca nu este asa de vina.
si se vede ca nu am stat sa curat frumos "taietura". daca nu faceam poza in momentul acela nu mai apucam deloc :-*

#23 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 09 June 2012 - 12:32 PM

Boni, abia acum am vazut ca ai incercat-o. Foarte frumoasa ti-a iesit, si cu decorul facut, deja salivez. Eu ma gandeam zilele astea sa o incerc cu cirese. Ma bucur ca v-a placut. Se vede ca nu are chiar aceeasi consistenta, dar daca a iesit buna, ce mai conteaza. Variatiuni pe aceeasi tema.

#24 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 June 2012 - 10:46 AM

Eu am facut cu Kiri.Si cu iaurt de cirese ca sa le termin.Si-am mai redus din zahar ca iaurturile erau indulcite:

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-9-13396632986875.jpg

Dedicatie speciala: :biggrin:

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-9-1339663340198.jpg

Am facut intr-o tavita si forme in silicon.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-9-13396633775451.jpg

Buna rau:

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-9-13396633983544.jpg

Cu dulceata de cirese amare:

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-9-13396634266411.jpg

Multumesc mult Ela, eu o vad bine si cu Shrikhand.

#25 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 22 June 2012 - 03:11 PM

Vezi postareaEataly, la 14 June 2012 - 10:46 AM, a spus:

Eu am facut cu Kiri.Si cu iaurt de cirese ca sa le termin.Si-am mai redus din zahar ca iaurturile erau indulcite:

Dedicatie speciala: :71:

Am facut intr-o tavita si forme in silicon.

Buna rau:

Atasament IMG_5745.JPG

Cu dulceata de cirese amare


Multumesc mult Ela, eu o vad bine si cu Shrikhand.


Eataly, ma bucur ca ai incercat-o si ca v-a placut. La Kiri nu m-as fi gandit, dar merge, de ce nu.
Eu am scris reteta de baza. De aici fiecare dupa imaginatie.
Multumesc pentru dedicatie :71:

Am repetat-o si eu, ca aveam doua iaurturi ce se apropiau de termenul de expirare. De data asta am pus si-un iaurt grecesc, ca nu mai aveam 3 naturale. Deasupra am pus dulceata de zmeura. Azi vreau sa incerc cu cea de prune (eu pun dulceata pe felie atunci cand o servesc).

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-1290-13403706474241.jpg

#26 Useril este offline   daly2007 

  • Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 23-August 12

Postat 23 August 2012 - 01:57 AM

interesanta reteta; eu obisnuiam sa fac un blat de biscuiti; o sa incerc si varianta aceasta;

http://dulciurisinunumai.blogspot.ro/

#27 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 March 2013 - 11:44 AM

Varianta cu Nociolatta (crema de alune si cacao gen Nutella).E mai buna decat Nutella are mai multe alune si e facuta cu zahar brun.
Am pus faina spelta.

Imagine atasata: monthly_03_2013/post-9-13626494137278.jpg

#28 Useril este offline   ela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 372
  • Inregistrat: 12-September 11

Postat 07 March 2013 - 01:58 PM

Eataly, arata foarte bine varianta asta. Nociolatta n-am vazut niciodata, dar cu siguranta e gustoasa.

#29 Useril este offline   aura 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 07 March 2013 - 01:59 PM

Eataly, crema de alune ai pus-o in locul iaurtului?
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#30 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 March 2013 - 02:02 PM

Nu in locul la 100 gr de branza aproximativ.Am pus doua linguri cu varf.

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi