Forum Culinar: Capcane cu bere - Forum Culinar

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Capcane cu bere suuuper!

#21 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 June 2012 - 01:01 AM

Eu folosesc Biomol, stiu, am mai spus de eunshpe ori :snorting: , dar e destul de scump... mai ales ca-mi trebuie mult. Se "termina" destul de repede, pen'ca la noi e invazie agresiva de melci! Dan îi mai ia cu foarfeca. Da, melcii l-au transformat în killer :tongue3:
Tot albastru e colorat, de fapt la fel ca toate bobitele astea pentru melci. SI alea chimicale sînt tot albastre. Doar ca astea-s pe baza de drojdie, fulgi de cartofi, grîu...etc

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#22 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 01 June 2012 - 01:13 AM

Fie-mea cand era mica ii aducea in casa, sa nu le fie frig :snorting: M-am trezit intr-o zi ca aveam vreo cinci-sase pe langa un ficus. Am pus-o tot pe ea sa-i care afara, ca mie mi-e o sila de ei....
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#23 Useril este offline   Myra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 165
  • Inregistrat: 23-March 11

Postat 01 June 2012 - 07:41 AM

Vezi postareaalpha, la 01 June 2012 - 12:52 AM, a spus:

La mine sunt melci tot timpul anului, cu si fara casa, peste tot: intre flori, in iarba, ii mai gasesti si pe pereti.

Si la mine cam la fel. Toate culorile si toate modelele. Au disparut prin februarie, cand au fost 2 saptamani de ger, dupa care au aparut mai timid.

Eu nu-i rezolv in niciun fel momentan, dar varianta pe care o iau in considerare e... sa imi iau o ratusca!

Mai exista si varianta lu' var-miu, care are 7 ani (a inventat-o in toamna, cand avea doar 6 si era in vizita la noi):
1. vine la barbat-miu, alarmat c-a vazut "ceva foaaarte scarbos" si-l ia de mana sa-i arate scarbosenia; barbat-miu ii zice ca e un melc fara cochilie;
2. var-miu gaseste solutia minune pentru a scapa de melcii fara cochilie: sa-l arunce la vecinu'!

Barbat-miu-i zice, cam tot pe-acelasi ton "arunca-l tu, eu nu pun mana pe scarbosenia asta!" Var-miu, deloc usor de convins, ii arata lu' barbat-miu unde-s manusile de gradina ("nu pune mana, ia-ti manusi!") :snorting: Intr-un final a intervenit unchi-miu, si a aruncat melcul in gradina vecinului.

Reusita insa nu-i sigura mereu. Mai tarziu, cand stam la masa si se aude ceva in curtea vecinului, var-miu se duce repede sa vada ce s-a intamplat. Unchi-miu, sa-l intoarca din drum, ii zice: "s-a suparat vecinul, tati, si ne-a aruncat melcul inapoi, nu te mai duce acolo!" :tongue3:

#24 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 June 2012 - 01:20 PM

Captura numarul doi:
Fisier atasat  2.jpg (192.89K)
Number of downloads: 0

Aseara am pus astea trei farfuriute si a inceput sa ploua. Am crezut ca nu o sa functioneze,insa vad ca am mai distrus un famelion.
Astia apar in special cand e umezeala mare. Habar nu am cun se inmultesc, in pamant, prin oua, cum?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#25 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 June 2012 - 01:28 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 June 2012 - 01:20 PM, a spus:

in pamant, prin oua

Da!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#26 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 June 2012 - 06:35 PM

Mie-mi place ca Lori ii invata pe melci" Don't drink and drive"
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi