Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#1221 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 September 2012 - 11:02 AM

Ralesu, masca ta e superba, cum ai facut partea de sus, cu buretele?

#1222 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 September 2012 - 01:44 PM

Lili, imi place tare mult varianta cu verde si turcoaz.Bafta la scoala lui Manu.Se pare ca anul asta e anul inceperii scolii :) la multi.

Daneza, super crapaciosul mov.

Ralesu, imi place camuflajul :)

Lia, bine ai revenit,chiar ma intrebam pe unde esti.

Eu albastra.Am reincercat Hip Queens Wear Blue Jeans de la Catrice, de data asta le-am dat total,dar matuind o mana si combinand cu sclipicios.
Acum am unghiile scurte , scurte ca mi l-am rupt sambata.
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-13478821578835.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-1347882249118.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-13478822746544.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1223 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 17 September 2012 - 02:28 PM

Vezi postareaMaya, la 16 September 2012 - 01:48 PM, a spus:

Le pilesc drept, apoi pilesc olecuta colturile :) Aaaa, si pentru o pilire mai neteda cu risc minim de exfoliere, recomand cu caldura pilele de sticla.

Am si eu o pila de sticla, cumparata nu de mult. Si am senzatia ca dupa ce pilesc un pic nu mai pileste cum trebuie. Parca se imbacseste si aluneca pe unghie, nu pileste. Am spalat-o si dupa spalare a pilit cum trebuie pret de 5 minute, apoi iar. S-a imbacsit si la revedere. Ai si tu problema asta? Am mai avut una, adusa de o prietena din Elvetia, cu care n-am avut treaba. Pileam la unghii de ma plictiseam, ca le scurtam din pila, si la fel de bine functiona. Un sfat, pliz :)

#1224 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 September 2012 - 03:06 PM

Vezi postareaCami, la 17 September 2012 - 02:28 PM, a spus:

Le pilesc drept, apoi pilesc olecuta colturile :) Aaaa, si pentru o pilire mai neteda cu risc minim de exfoliere, recomand cu caldura pilele de sticla.

Am si eu o pila de sticla, cumparata nu de mult. Si am senzatia ca dupa ce pilesc un pic nu mai pileste cum trebuie. Parca se imbacseste si aluneca pe unghie, nu pileste. Am spalat-o si dupa spalare a pilit cum trebuie pret de 5 minute, apoi iar. S-a imbacsit si la revedere. Ai si tu problema asta? Am mai avut una, adusa de o prietena din Elvetia, cu care n-am avut treaba. Pileam la unghii de ma plictiseam, ca le scurtam din pila, si la fel de bine functiona. Un sfat, pliz :)

Pai uite, am luat o pila cu 8 euro, si facea la fel. Acum folosesc aia ce am pozat-o mai în urma, si a costat 99 cent, si e extraordinara :)
Are doua fete. Grob si fin. Merge struna. Nu o spal, doar o dau de pantaloni si e curata :)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1225 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 17 September 2012 - 03:35 PM

Vezi postareaMaya, la 17 September 2012 - 03:06 PM, a spus:

Vezi postareaCami, la 17 September 2012 - 02:28 PM, a spus:

Pai uite, am luat o pila cu 8 euro, si facea la fel. Acum folosesc aia ce am pozat-o mai în urma, si a costat 99 cent, si e extraordinara :)
Are doua fete. Grob si fin. Merge struna. Nu o spal, doar o dau de pantaloni si e curata :)

Pe-acilea n-am gasit-o decat pe asta de-am luat-o eu. Nu mai stiu cat am dat pe ea, nu prea mult oricum, ca-i luata din Carrefour. M-am mai uitat si pe la Sephora si pe la alte magazine, da' n-am mai gasit :) Mai caut........

#1226 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 17 September 2012 - 04:09 PM

Vezi postareaAdriana, la 17 September 2012 - 11:02 AM, a spus:

Ralesu, masca ta e superba, cum ai facut partea de sus, cu buretele?

Adriana, nu e nici pe departe ce as fi vrut eu sa iasa!

Eu as fi vrut sa iasa ceva de genul asta:
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-120-1347890584444.png

Etapele erau simple:
1. dai cu oja albastra
2. stampilezi modelul care-l vrei (eu am ales un model cu flori)
3. dai cu lac mat peste tot.

Am dat cu oja albastra, si cand am vrut sa stampilez m-au apucat nervii ca jumate din model se transfera pe unghie iar jumate ramanea pe stampila (eu nu am oja speciala pentru stampilat, dar se pare ca e necesara :floare:), asa ca m-am enervat si m-am apucat sa stampilez pe unghie peste tot, haotic, si a iesit amestecatura ce v-am prezentat-o! Si cum nu avea nici o finitie, i-am tras niste linii cu linerul, bineinteles inegale, apoi am dat cu lac mat peste tot.

Petu, Lili, multzam fain! Am descoperit ca chiar imi place oja asta albastra, dar data cu mat pe deasupra!

Ioana, gand la gand cu bucurie! Cred ca avem o conexie telepatica (sau aceleasi gusturi ??) ca alegem aceleasi culori :hungry: Pupici!

Maya, mi-am cumparat pila de sticla ieri. Pentru prima incercare a fost ok, sa vad dupa mai multe incercari daca se toceste sau nu. Am incercat sa le pilesc drept cum mi-ai zis tu, dar inca nu am reusit sa le fac patrate.

#1227 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 September 2012 - 05:30 PM

Ralesu, super modelul asta.Sa inteleg ca e o stampila?

Acasa la mine

#1228 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 18 September 2012 - 06:51 PM

Mi-au ajuns si ultimele 2, asa cum a zis sorella mea Polka aia e doar un sclipici mare alb, tre sa incerc sa fac o proba punind Opi care e foarte inchisa la culoare cu sclipiciul asta deasupra sa vedem daca iese ca in poza lor daca nu tre sa-mi cumpar si neagra :lol:

Va ziceam ca Orly asta care imi place enorm ca nuanta si sclipici s-a ciobit deja aproape la toate unghiile, azi le-am retusat asa brut acoperind ciobiturile, nu se vede ca-s cirpite, sa vedem cit mai rezista :P

#1229 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 18 September 2012 - 07:36 PM

Sper ca Polka dots-urile tale sa nu fie asa greu de curatat ca dotsurile mele! Atîta am frecat pe unghii, de mi-au sarit capacele! Am înfasurat si deshtele în pads de vata îmbibate in acetona sa se înmoaie, dar ciuciu! Lacul se duce, dar glitter-ul ramîne sudat + lacul de dedesubt, pe unghie!
Asa ca de frust nu mi le-am mai facut, sînt nude de tot, la chelea goala. Intentionam sa le fac negre cu dots-urile alealalte. Ca mai am o sticla... mi-a pierit cheful :P

Dupa cîrpire, daca dai cu un topper/sealer bun, nu se vede cîrpitura deloc, nici de aproape.

Ralesule
, pila mea e folosita la greu si nu se toceste deloc. Deci n-ar trebui sa se toceasca. Daca simti ca aluneca prea usor pila pe unghie fara sa-si faca jobul, eventual clateste-o, asa cum a zis Cami.

Ioana, ale tale si cînd sînt scurte, tot lungi sînt! Misto!

Pisco, laba ta zici ca e a unei fetiscane! Zau asa! Bun revenit! :lol:

Lily, undeva, printr-o poza, din pacate nu mai stiu la ce subiect ca eram într-o goana (pe telefon), am vazut la tine un pe un albastru o floare pe mijlocul unghiei. Ai poza la model, ca mi s-a parut tare dragut!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1230 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 18 September 2012 - 08:55 PM

Merci de primire fetelor .Imagine postata

Ralesu ,Ioana ,vad ca se poarta albastu brumariu.
Culoarea prunelor de toamna.
Fain de tot .
Cat despre modelul cu stampila ....imi place tare .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1231 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 18 September 2012 - 08:59 PM

Aoleu, m-ai speriat, sper sa fiu mai norocoasa :wacko:
Cirpeala sa stii ca nu se vede din fericire, poate din cauza ca e asa sclipicioasa.

#1232 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 19 September 2012 - 04:27 AM

Vezi postareaIoana, la 18 September 2012 - 05:30 PM, a spus:

Ralesu, super modelul asta.Sa inteleg ca e o stampila?

da, modelul tipei e facut cu stampila si am incercat si eu, dar nu prea mi-a iesit.
Nu e o stampila in sensul propriu, e o un disc metalic cu mai multe modele pe care le dai cu oja si apoi le transferi pe o ustensila cu varful de plastic si apoi le aplici pe unghie.

Uite aici:
http://www.dailymoti...konad_lifestyle

#1233 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 September 2012 - 07:13 AM

Ioana, Essence au sabloane/seturi diferite. Aici un exemplu: http://www.pinkmelon...set_artikel.jpg

Ati folosit vreodata peel off base coat? Deci se da cu base coat-ul ala pe unghie, dupa uscare cu oja. Nu mai e nevoie de acetona pentru îndepartarea ojei, ci se "decojeste" oja... ca o pielita. Gasiti cu gogu poze, videos.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1234 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 19 September 2012 - 07:37 AM

Am una de la Lancome asa, pe vremea cind mi-o dadeam nu puneam base coatul asa ca atunci cind se desprindea unghia raminea opaca nu lucioasa cum e ea in mod normal si chestia asta ma deranja, si mai apoi nu dura deloc, dupa 2 zile incepea sa se desprinda. De fapt nici nu stiu daca o mai am sau daca am amestecat-o cu vreo alta :wacko:

#1235 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 September 2012 - 07:49 AM

Aha, deci nici nu o sa mai probez. Exact asta ma întrebam, daca nu cumva dauneaza ... desprinderea/decojirea.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1236 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 19 September 2012 - 09:00 AM

Vezi postareaMaya, la 15 September 2012 - 09:37 PM, a spus:

Glitter-ul e sub forma de hexagoane de diferite marimi si punctulete mici ca nisipul. Doua nuante de turcoaz, un auriu rosiatic si auro-argintiu alea mici ca nisipul.
Place la mine tare de tot :wacko:
Eu nu prea mă dădeam în vânt după sclipiciurile topcoaturi, mai ales cu paiete/bucăţi mai mari prin el. Dar îmi puneam la picioare, în special când plecam la mare, că ţine mai mult. Anul ăsta m-a rugat pedichiurista să o las să îmi pună ce vrea ea. Şi mi-a pus din ăsta. Băi!!! Am fost pe spate!!! Aşa de tare mi-a plăcut!!! Eu am avut baza un cărămiziu, iar hexagoanele erau în diferite nuanţe de maro, bej, auriu... Dar greu se dau jos, of! După ce le-am şters am mai avut vre-o săptămână câte un "dot" pe ici pe colo :pupic:, da' nu era aşa bai că nu mai purtam sandale deja.

#1237 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 19 September 2012 - 09:45 AM

Eu sunt innebunita dupa top coat-uri sclipicioase, am multe, culori diferite forme diferite de sclipiceala, le dau jos cu pad de vata inmuiat in dizolvant aplicat pe unghie peste care pun folie de aluminiu si las asa 5 min, se duc fara efort si nu imi innebunesc suprafata unghiei. Eu in ultima perioada nu am mai dat pe aici, caci unghiile mele nu mai vor sa arate bine in nici un fel, asta oricum nu ma impiedica sa cumpar alte oje. Cat despre peel-off base coat... eu nu-s multumita, nici nu termin bine de aplicat oja ca pe undeva incepe sa se adune... ca sa se cojeasca. Tot mai buna-i o baza normala.
Eu am un fel de masinuta pentru stampile, cu 6-7 discuri diverse si cu tot atatea culori speciale pentru stampilat, doar ca nu am folosit-o mai niciodata.
Daca vreti o sa ii fac o poza sa va arat ce scula-i:)
Imagine postata

#1238 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 19 September 2012 - 09:53 AM

Pai sigur ca vrem s-o vedem ca asa mai invatam una :occasion15:

#1239 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 19 September 2012 - 10:26 AM

Vezi postareaEataly, la 03 September 2012 - 08:20 PM, a spus:

Multumesc Cristina!
Multumesc Annabelle Ma Belle! :love7:

Am gasit plicul in posta cand am ajuns la Torino. :occasion15:

Ce premiu minunat si cati kilometrii a facut pana la mine.

Atasament IMG_8102.JPG

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13480431807742.jpg

Maya daca te referi la mine, sunt floricelele primite de la Cristina si Annabelle! :love7:

Poza-i asta:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-9-13480431263622.jpg

#1240 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2012 - 10:40 AM

Am si eu peel off base coat-ul, da mi se pare prea multa bataie de cap cu el.Pe langa faptul ca tb sa astepti 10 minute pana se usuca, apoi dupa ce ai aplicat oja timp de 6 ore sa nu intri in contact cu apa calda.
Parerea mea e ca e bun vara la mare :love7:

Eu inca albastra, vad ca de data asta Catrice-ul a rezistat,dar e adevarat ca nici n-am spalat vase sau umblat cu detergenti,altfel cand fac treaba a doua zi e ciobita.
Chiar am sa o tin sa vad cat rezista in conditiile in care nu faci nimic :occasion15:

Acasa la mine

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou