Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#1261 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 22 September 2012 - 07:37 PM

Vezi postareaIoana, la 22 September 2012 - 06:16 PM, a spus:

Maya, prima poza e super,nu-s pantalonii aia imi aduc aminte de copilarie :)

Eu dupa o saptamana tot albastra, e prima data cred cand stau asa mult cu o oja.In seara asta o dau jos, doar la o unghie s-a ciobit in colt,dar in rest a rezistat super.Cine m-ar vedea dupa o saptamana cu aceeasi manechiura ar crede ca mi-am luat femeie in casa :floare:

Hhahaha, astia-s unii din pantalonii mei de casa, wellness hose, in care ma simt ca în curu gol :) Poza-i de la Otto, dar eu îi am de la schwab :)

Eu mi-am luat un top coat de la rimmel! Tine oja foarte bine, e glossy misto. Înca le am cu rosu tot de la Rimmel. Mîine cre'ca încerc sa mi le stampilez :(

Asta e top coat-ul. Poza de pe net:

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1262 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,487
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 September 2012 - 11:34 PM

Atunci in loc sa dau 12 € pe ala profesional il caut si eu pe asta.
ieri as mai fi cheltuit un pic :floare: am intrat intru-un magazin de produse pentru coafeze pentru ca era scris pe usa ca fac cursuri de manichiura si am intrebat daca au scula de-aia de pus actibildurile pe unghii, nici nu stia ce e asa ca am zis grazie si m-am dus, mai bine ca asa n-am mai cheltuit :)
Azi am facut probe cu sclipiciul, am pus oje peste cea care o aveam si care era toata ciobita, mare deziluzie Orly asta
polka cumparata acu pusa pe Opi negru, cre ca miine mi le fac asa
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-4-13483495412435.jpg
si sclipiciul de la Maya
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-4-13483495804666.jpg

Ralesu foarte frumoase le ai iar :hug:

#1263 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 23 September 2012 - 05:41 PM

Adriana, pen'ca nu mai am ala de salon, sealer-ul ala bun, am încercat altele trei top coat-uri. Unu de la essence, unu de la Astor si asta de la Rimmel. Asta e cel mai bun. Pe oja închisa de orice culoare, ajunge un strat. Pe oja alba sau roz, arata mai bine doua straturi din acest top coat. Pentru un rezultat super satisfacator, recomandare de la mine, asteapta pîna e uscata oja macar 10 minute/chiar daca e din aia ce se usuca foarte rapid, apoi da cu top coat - egal de care.

Nu am ajuns sa ma stampilez, pen'ca nu am ajuns sa iau stampila doar tablita cu modele, iar fiica-mea nu-si gaseste stampila. Asa ca mîine ma'c sa cumpar una. Azi mi-am facut unghiile un alb sidefat cu floricele negre cu bling si top coat.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1264 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationMontreal

Postat 23 September 2012 - 06:00 PM

Vezi postareaMaya, la 23 September 2012 - 05:41 PM, a spus:

Azi mi-am facut unghiile un alb sidefat cu floricele negre cu bling si top coat.

si unde-i poza??

#1265 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 23 September 2012 - 06:07 PM

Vezi postareaAdriana, la 22 September 2012 - 11:34 PM, a spus:

ieri as mai fi cheltuit un pic :) am intrat intru-un magazin de produse pentru coafeze pentru ca era scris pe usa ca fac cursuri de manichiura si am intrebat daca au scula de-aia de pus actibildurile pe unghii, nici nu stia ce e asa ca am zis grazie si m-am dus, mai bine ca asa n-am mai cheltuit :)

De ce scula vorbesti tu?
Eu mi-am luat ieri online un set de placi + o stampila noua + 2 oje speciale pt stampilat, o pensula detail scurta si una lata. Abia astept sa-mi vina pachetul :D

Imi place cum arata unghia neagra cu sclipici.

#1266 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 23 September 2012 - 06:25 PM

Vezi postarearalesu, la 23 September 2012 - 06:00 PM, a spus:

si unde-i poza??

Pai nu-i nic spectacular, iar albul l-am mai pozat în urma, ala de sub dots-uri. Doar ca acum am niste floricele pe unghii/ doar pe inelare. Abtibild de care am mai avut, pozat si postat. Fac poze daca mînjesc si eu ceva nou :)

Vezi postarearalesu, la 23 September 2012 - 06:07 PM, a spus:

De ce scula vorbesti tu?

Cre'ca la scula asta cu doua capete cu gamalie se refera. Uite aici o bucata din scula :) http://artaculinara....post__p__160849
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1267 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 23 September 2012 - 10:41 PM

Miine caut rimmelul asta.
Ralesu,e scula ca a lui Maya.
Sorella, azi cind mi-am curatat unghiile sclipiciul de la tine s-a dus cu tot cu oja fara probleme, aveam insa vreo 3 straturi de oja dedesubt poate de aceea, in schimb cel alb a ramas pe unghie, s-a dus toata oja si el a ramas pe unghie ca si cum ar fi fost dat direct pe unghie. insa le-am impins imediat cu unghia si s-au desprins fara probleme

pina la urma mi-am pus un maro si deasupra sclipiciul pe care mi l-am cumparat de la essence, miine imi fac poza

#1268 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 24 September 2012 - 07:15 AM

fetelor, dragutelor, va multumesc mult

Ralesu, nisipul era o minunatie, unghiile mai putin

Eataly, am devenit miriapod :notworthy:

Maya, eu cu "acetona" de la Yves Rocher, am reusit sa dau jos foarte usor topcoat-ul ala cu picatele (care e o marca no name)

Adriana, scuze, numai acum am vazut ca mi-ai raspuns

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-142-13484635190591.jpg poza de pe net
fiica dacilor

#1269 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 24 September 2012 - 09:24 AM

Vezi postareaAdriana, la 23 September 2012 - 10:41 PM, a spus:

Miine caut rimmelul asta.
Ralesu,e scula ca a lui Maya.
Sorella, azi cind mi-am curatat unghiile sclipiciul de la tine s-a dus cu tot cu oja fara probleme, aveam insa vreo 3 straturi de oja dedesubt poate de aceea, in schimb cel alb a ramas pe unghie, s-a dus toata oja si el a ramas pe unghie ca si cum ar fi fost dat direct pe unghie. insa le-am impins imediat cu unghia si s-au desprins fara probleme

pina la urma mi-am pus un maro si deasupra sclipiciul pe care mi l-am cumparat de la essence, miine imi fac poza

Vreau sa-ti vad sclipiciul de la Essence :floare:
Eu am avut un visiniu pe unghii,putin sidefat,pe care l-am zgariat putin ieri pe la gradina,iar pentru ca mi-a fost lene aseara sa-l dau jos si sa pun altceva,mi-am pus si eu "Time for Romance",tot de la Essence.Se potrivesc foarte fain.Arata mai mult a manichiura de seara. O sa fac poza mai incolo.

Astazi am drum spre dm ;oricum de mult nu mi-am mai luat cate ceva ,asa ca astazi sigur vin cu ceva.As vrea ceva cafeniu/capucino
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#1270 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 September 2012 - 10:17 AM

Petu, ti-am vazut visiniul in poza cu gogosarii, imi place.

Am incercat ojele,mi-am facut mystic lilac, care desi in sticla pare un roz murdar cu reflexe liliachii e mai movuliu.Cred ca daca mi-as fi dat doar un strat iesea mai deschis
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-13484744677329.jpg

Iar aseara mi-am tras sparkling lilac peste.In functie de lumini si de culorile langa care vine mana, are nuante putin diferite
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-13484747522728.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-479-13484746357317.jpg
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1271 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,773
  • LocationSibiu

Postat 24 September 2012 - 10:21 AM

Vezi postareaIoana, la 24 September 2012 - 10:17 AM, a spus:

Iar aseara mi-am tras sparkling lilac peste.In functie de lumini si de culorile langa care vine mana, are nuante putin diferite
îmi place tare, tare nuanţa din prima poză cu sparkling , adică poza din mijloc din post.

#1272 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 24 September 2012 - 10:54 AM

Petu, ti-am vazut visiniul in poza cu gogosarii, imi place.

Am incercat ojele,mi-am facut mystic lilac, care desi in sticla pare un roz murdar cu reflexe liliachii e mai movuliu.Cred ca daca mi-as fi dat doar un strat iesea mai deschis

Am dat rapid fuga sa vad unde se vede oja Imagine postata .

Iti mai zic si aici:imi place oja,dar cizmele ma innebunesc...cu toate ca mi-am luat destula incaltaminte anul asta(zici ca s-ar inchide magazinele),daca gasesc asa mov imi iau si euImagine postata

#1273 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 24 September 2012 - 01:33 PM

Ce sa mai zic eu care si pereti am lila! Vreau cizme lila!
Ioana, e suuuper lila de pe unghii! Cel mai des mi le fac lila si rosu :floare: Deja mi-e dor de un albastru sau verde ;)
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#1274 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDeutschland

Postat 24 September 2012 - 03:10 PM

Golden Rose Paris-Nr 61 ,peste care am dat "Time for Romance" de la Essence:

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-59-13484918450406.jpg

Iar acum am :Beavis & Mud -Head(520) de la Catrice.Calitate super proasta,in timp ce ma faceam cu el am vazut cum la unele unghii incepea sa faca besicute si la doua unghii s-a strans asa cumva,parca in valuri mici,nu stiu cum sa va explic.Mi-am luat si abtibilduri,dar nici alea nu le-am pus bine,nah,mai invat eu.Culoarea nu este chiar ce vroiam,dar a fost cea mai apropiata de ce aveam in cap.Nici la alte marci nu am gasit exact nuanta ce o vreau.

-in realitate e mai inchis,dar am facut pe rapid pozele

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-59-13484921268848.jpg

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-59-13484921284033.jpg

Am vazut ca au bagat si oja magnetica rosu-visiniu,ceva de genul,dar nu mi-am mai luat ca nu aveau si alti magneti numai ala ce il am si nu pot sa ma fac cu el.Caut si eu ala de iese in dungi,ca pare mai simplu de manevrat Imagine postata

Ies cu zeama de lamaie petele de pe maini/degete?Am curatat ieri fara manusi vinetele si niste nuci la copii si parca m-am colorat putin pe piele.

#1275 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 September 2012 - 04:08 PM

Sorella, am gasit top coat-ul de la Rimmel :notworthy:

#1276 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMontreal

Postat 24 September 2012 - 05:04 PM

[quote name='Maya' date='23 September 2012 - 07:25 PM'
Cre'ca la scula asta cu doua capete cu gamalie se refera. Uite aici o bucata din scula :notworthy: http://artaculinara....post__p__160849
[/quote]

Aha, cu asta fac buline. Credeam ca exista o scula shmechera numai pt lipit pietre si alte alea!

Ioana, imi plac si oja si cizmele!

Petu, visiniul e frumos. Eu am acum pe unghii o culoare asemanatoare cu cea din oza a doua a ta. E oja Orly si m-am indragostit de ea! Cred ca e prima oja care se intinde frumos pe unghie, nu face dungi, nu bashici. Ce sa mai, m-am indragostit de Orly!

#1277 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 September 2012 - 05:08 PM

Vezi postareaAdriana, la 23 September 2012 - 10:41 PM, a spus:

pina la urma mi-am pus un maro si deasupra sclipiciul pe care mi l-am cumparat de la essence,

Imagine atasata: monthly_09_2012/post-4-13484992766477.jpg

#1278 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 September 2012 - 05:09 PM

Ioana esti cea mai tare cu oja asortata cizmelor :notworthy:

#1279 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 September 2012 - 05:26 PM

Petu, pai am ochi de vultur :notworthy: .
Imi plac si cu sclipici si noua nuanta.Sa sti ca la Catrice e ceva ciudat.Prima data v-am spus ca nu mi-a rezistat, cand am dat albastru a tinut o saptamana,desi il mai folosisem.

Maya, da si eu sunt fan mov, am un perete culoare murei(defapt se si vede in ultima poza B) ).Iar cismele ii spuneam si Dianei , m-am indragostit de ele cand le-am vazut acum 3 ani si a tb sa mi le iau.

Boni, e frumoasa nuanta,pacat ca in poze nu se poate prinde cum tb.Si asta imi place la ea ca se schimba in fuctie de haine, context.

Adriana, pai nu? :floare: , oricum cand am pasarici, am.

Am vazut vineri o oja super gri sobolan.M-am tot uitat,m-am tot uitat si am zus ca revin,mai trag o tura prin magazin si revin la ea.Da n-am mai apucat ca a terminat al meu treaba mai repede si m-a sunat sa plecam.Tocmai probam niste cisme, m-a dat ragaz cat sa le platesc ca deja ma astepta in fata magazinului.Da cred ca joi -vineri ma duc iara acolo si cred ca mi-ao iau.Mi s-a pus pe gri acum.Nah ca am si cisme gri B)
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1280 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 24 September 2012 - 09:09 PM

Chiar daca sunt off aici,nu pot sa nu remarc ca-mi plac si mie,si-nca tare de tot cizmele mov,Ioana! :notworthy:

Si ca sa fiu si la tema,am gasit OPI,pe care-l lauda Lizura,dar la aproape 20 Euro sticluta,o mai las acolo unde am gasit-o. :floare:
In schimb, am gasit si o oferta super la Essie,care ar veni cumva dupa OPI la calitate.Bun,ca durata tine,cam ca toate ojele la mine,adica maxim 2 zile fara sa se ciobeasca. B) Aici sunt de-acord cu Dana,daca nu faci nimic prin gospodarie,tine,daca nu,toate sunt la fel,cel putin in cazul meu.

Dar le-am luat pentru ca-mi plac foarte mult culorile.Bine si de curiozitate sa vad cat tine,caci ma gandeam ca daca-i atat de laudata...Nu-mi pare rau insa,pentru ca imi place consistenta,se aplica perfect pe unghie,fara bule de aer si plus ca la pretul ofertei era egal cu altele no-name de-aici.
Acum am culoarea 'demure-vixen',care e foarte interesanta,seara la lumina becului fiind un cafea-cu-lapte,iar ziua are niste reflectii foarte fine.

Tot de la ei m-am capatatat si c-o oja matifianta de existenta careia am aflat aici,daca nu gresesc,parca Alimocanu a mentionat prima data pe-aici,un base-coat care niveleaza unghiile foarte bine,dar si un top-coat,care are si functie de uscare rapida.

Si revenind la durata ojei pe unghia naturala,mie mi se pare ca depinde de lungimea ei.Cu cat e mai lung crescuta in afara portiunii care e lipita de deget,cu-atat mai repede se ciobeste.Asta am observat-o vazand ca de cele mai multe ori,oja ar sta mult si bine pe portiunea lipita de deget,daca n-ar trebui s-o sterg,pentru ca cealalta portiune e ciobita bine.
Tare mi-ar place sa am unghiile lungi de la sine,asa ca la Maya,Ralesu,Ioana,dar daca n-a fost sa fie,asta e! B)

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul