Chiar daca sunt off aici,nu pot sa nu remarc ca-mi plac si mie,si-nca tare de tot cizmele mov,Ioana!
Si ca sa fiu si la tema,am gasit OPI,pe care-l lauda Lizura,dar la aproape 20 Euro sticluta,o mai las acolo unde am gasit-o.
In schimb, am gasit si o oferta super la Essie,care ar veni cumva dupa OPI la calitate.Bun,ca durata tine,cam ca toate ojele la mine,adica maxim 2 zile fara sa se ciobeasca.

Aici sunt de-acord cu Dana,daca nu faci nimic prin gospodarie,tine,daca nu,toate sunt la fel,cel putin in cazul meu.
Dar le-am luat pentru ca-mi plac foarte mult culorile.Bine si de curiozitate sa vad cat tine,caci ma gandeam ca daca-i atat de laudata...Nu-mi pare rau insa,pentru ca imi place consistenta,se aplica perfect pe unghie,fara bule de aer si plus ca la pretul ofertei era egal cu altele no-name de-aici.
Acum am culoarea 'demure-vixen',care e foarte interesanta,seara la lumina becului fiind un cafea-cu-lapte,iar ziua are niste reflectii foarte fine.
Tot de la ei m-am capatatat si c-o oja matifianta de existenta careia am aflat aici,daca nu gresesc,parca Alimocanu a mentionat prima data pe-aici,un base-coat care niveleaza unghiile foarte bine,dar si un top-coat,care are si functie de uscare rapida.
Si revenind la durata ojei pe unghia naturala,mie mi se pare ca depinde de lungimea ei.Cu cat e mai lung crescuta in afara portiunii care e lipita de deget,cu-atat mai repede se ciobeste.Asta am observat-o vazand ca de cele mai multe ori,oja ar sta mult si bine pe portiunea lipita de deget,daca n-ar trebui s-o sterg,pentru ca cealalta portiune e ciobita bine.
Tare mi-ar place sa am unghiile lungi de la sine,asa ca la Maya,Ralesu,Ioana,dar daca n-a fost sa fie,asta e!