Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 13 August 2013 - 02:11 PM
Postat 13 August 2013 - 03:41 PM
Postat 14 August 2013 - 04:18 PM
Ce marca e?
Postat 14 August 2013 - 05:29 PM
Postat 14 August 2013 - 07:40 PM
Si eu am acuma tot Colorama... imi place tare culoarea, dar calitatea e nasoala, inca odata ii dau dreptate Mayei. Am ajuns la jumatatea sticlutei si oja e deja groasa si nu se distribuie uniform.
Maya, foarte faina trusa aia. Mi-ar placea si mie scula aia de pilit calcaie.
Eu am fost la salon si mi-am facut pedichiura ca nu ma mai pot contorsiona
Vineri mi-am facut iar programare. Acuma am un Opi rosu care vad ca rezista cu stoicism.
Postat 15 August 2013 - 05:19 AM
verber, la 13 August 2013 - 12:58 PM, a spus:
vesele,distinse
Ai mare dreptate!
Carmen, ce pierzi daca incerci? Nu-ti place, o dai jos!
Cat despre mine - pazea ca s-a dezlantuit fiara
Dupa ce am facut "valuri" la serviciu, am hotarat ca e cazul sa-mi imbogatesc gama cromatica
Postat 15 August 2013 - 05:27 PM
adi_edi, la 15 August 2013 - 05:19 AM, a spus:
Dupa ce am facut "valuri" la serviciu, am hotarat ca e cazul sa-mi imbogatesc gama cromatica
aha, deci ti-a intrat microbul bine ha?
Postat 15 August 2013 - 09:53 PM

pusa pe dulap

si daca tot sunt in concediu mi le-am facut colorate, am incercat insa sa ramin mai mult sau mai putin pe nuante cit mai apropiate
Postat 15 August 2013 - 10:43 PM
Adriana, sunt foarte faine. Discret variate!
Eu am o pauza de intretinere si rasfat a ungiilor pana saptamana viitoare.
A! Uitasem sa scriu! Eu am gasit leacul momentan in ce priveste cumparatul.
Postat 15 August 2013 - 10:58 PM
Nu fiti soft ... spuneti cu toata gura
...si nu e ca nu aveam ... si nu le foloseam ... , dar uitasem traista cu ele la birou si picea vroia "mami, te rog sa-mi faci unghiile facute "
Dar, cele Nail Art, cu pensulica aia lunga si subtire, au varf prost ... nu reusesc sa le folosesc cu precizie. Voi cum faceti ? Ioana nu a mai trecut de cand cu lupii pe aici ... cred ca are de treaba ...
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 17 August 2013 - 03:24 AM
Daniella, la 15 August 2013 - 10:58 PM, a spus:
Nu fiti soft ... spuneti cu toata gura
...si nu e ca nu aveam ... si nu le foloseam ... , dar uitasem traista cu ele la birou si picea vroia "mami, te rog sa-mi faci unghiile facute "
Dar, cele Nail Art, cu pensulica aia lunga si subtire, au varf prost ... nu reusesc sa le folosesc cu precizie. Voi cum faceti ? Ioana nu a mai trecut de cand cu lupii pe aici ... cred ca are de treaba ...
Ce sa zicem? suntem alaturi de tine :occaion14: ! o oja in plus nu strica niciodata
Pupam printesa cocheta
Fiica-mea ma innebuneste sa o las sa-mi faca ea mie unghiile, o las cateodata si nu mai poate de fericire! Pe urma I le fac eu ei, si peste 10 minute vrea sa le dea jos
Postat 17 August 2013 - 06:21 AM
cred ca am ratat ceva....deci pup minutele si piciorusele cochete!!
Cit despre 'stoc' lasa ca nu esti singura doar ca la mine se declina in 3
daca vine vreo penurie ceva ....sintem asigurate!
Postat 18 August 2013 - 03:16 AM

azi le-am scurtat si le-am facut curcubeu, cu buretele, inspiratie de pe internet, of course:
Postat 18 August 2013 - 03:28 AM
Adriana, la 15 August 2013 - 09:53 PM, a spus:
pusa pe dulap
si daca tot sunt in concediu mi le-am facut colorate, am incercat insa sa ramin mai mult sau mai putin pe nuante cit mai apropiate
Adriana , imi plac unghiile tale variate!
Si eu tot in cutie tin ojele si mi-am cumparat "margarete" cu unghii false pe care am aplicat culorile care le aveam in functie de nuante, bleu cu bleu, roz cu roz, si am pus in dreptul fiecarei culori eticheta cu marca si coloarea. Cand vreau sa-mi fac unghiile scot decat margaretele si decid culorile.
Ideea asta o am de la alimocanu, la ea am vazut margaretele colorate si mi s-a parut super, sa nu scot mereu cutiile cu oje ca sa ma decid ce culoare sau combinatii vreau.
Postat 18 August 2013 - 03:32 AM
Daniella, la 15 August 2013 - 10:58 PM, a spus:
Daniela, imi vine sa musc piciorushele alea grasane! Pupam pe Bea!
Apropo de nailart, eu folosesc ojele cu pensula lunga si subtire numai pentru trasat dungi, dar nici acolo nu reusesc chier bine ca uneori se formeaza o bula de oja care imi cade pe unghie cand nici nu ma astept si-mi strica modelul.
In a doua poza care am postat-o mai sus am trasat liniile cu pensule lungi. Eu le prefer totusi pe cele scurte si subtiri, le-am cumparat de la articole de pictura si parca le manuiesc mai bine

Ajutor