Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 11 September 2013 - 12:40 AM

Ca eu sînt mereu colorata... colorata

Cam asa am fost pictata o vreme. Nu am avut timp de culori. Dar serios, daca va plac unghiile nude, pale si lucioase ca alea de acryl/gel, cu întaritorul de la Manhattan arata super, chiar daca în poza nu se vede

Mîine mi le tai, unghiile, si-mi pun un pink tot Manhattan & Playboy, Glow it up - îi spune. E din aceeasi colectie cu galbenul ce l-am luat ultima data, pe care însa nu l-am purtat înca. Dar am avut scurt, o zi, ala cu scame albe si albastre de la Sally Hansen, E interesant. Dat în trei straturi, dupa fiecare aplicare se lasa sa se usuce, apoi se aplica urmatorul... etc, are un efect 3D .
Asta e pink-ul. Niciodata nu am purtat o asemenea culoare

Poza de pe net.
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 15 September 2013 - 01:08 AM
La tanti aia de pe net (imaginea de mai sus) arata mai deschis, probabil e poza facuta în soare si poate si cu blitz.
Noi n-avem de asta, doar întunecat si ploaie - sa nu va însele umbra, ca vine de la luminile din peco, în Braunau

Glow it up, la mine pe gherute - a mea poza e facuta cu telefonul, dar culoarea arata asa si în realitate.

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 15 September 2013 - 11:53 AM
Maya, la 15 September 2013 - 01:08 AM, a spus:
La tanti aia de pe net (imaginea de mai sus) arata mai deschis, probabil e poza facuta în soare si poate si cu blitz.
Noi n-avem de asta, doar întunecat si ploaie - sa nu va însele umbra, ca vine de la luminile din peco, în Braunau

Glow it up, la mine pe gherute - a mea poza e facuta cu telefonul, dar culoarea arata asa si în realitate.

Maya, recunosc ca n-as avea curajul tau in ce priveste rozul si cred ca n-as iesi din casa fara manusi.

p.s. buuun, unghiutele le-am admirat, dar baschetii unde-s ?!

Postat 15 September 2013 - 02:24 PM

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 16 September 2013 - 08:34 AM
Maya, la 15 September 2013 - 02:24 PM, a spus:

Maya, eu aveam in minte rozul din gama "neon", care sare in ochi de la distanta si e la moda acum in rindul pustoaicelor de 10-16 ani. dar culoarea baschetilor tai e chiar faina si se asorteaza perfect cu esarfa si unghiile.

Postat 16 September 2013 - 04:50 PM
Eu acum am rrrrrrosu si am avut un nude cu fluturi

Imagini atasate
Postat 17 September 2013 - 11:29 AM
edit: io am ajuns in sfarsit la dirty berry, nu ma da pe spate, da' merge ptr variatie. si vad ca tine binisor pe unghii catriceu' asta. e prima data cand il incerc.
Postat 17 September 2013 - 03:12 PM
moatza, la 09 September 2013 - 02:10 PM, a spus:
dar se vede treaba c-am uitat imediat de el, deoarece miercuri am facut o a doua incercare cu o magnetica gri inchis, aproape neagra. in sfarsit s-au facut (niste) linii si pe unghiile mele, dar nu toate la fel, iar pe unele unghii n-a iesit decat o umbra. en fin, eram dispusa sa ma declar aproape multumita si-acum observ ca s-a jupuit un varf de unghie, doar oja, slava Domnului!
in afara de asta, mi-a facut nervi folia care era lipita pe magnet, m-am chinuit o multime s-o dau jos, i-a ramas si lipiciul pe el

ia, ca n-am mai pus o poza cam de mult timp.
Motzul, oja ca oja, da-mi place de mor inelul tau

Postat 19 September 2013 - 09:55 PM
darrr...era sa ma necajesc! vad postul mayei si ...nu vad ca e poza de pe net! croita sa o cert, vad mai jos unghiutele care imi plac asa de mult si ma linistesc ca nu le-a rontunjit! si asa usurare a fost, ca imi place chiar si acel roz spre ciclam cu bulbuci! pentru Bea ar fi o mare incantare
i-am facut multe modele cu dungi (nu-i place lui tati sa o vada cu unghiile facute, dar cu un joc discret - nu unghia itnreaga facuta - s-a mai dat pe brazda), asa cum mi-a zis, ralu! incep sa ma descurc! ea le-ar vrea facute si refacute in fiecare zi "mami, maine ma dai cu toate, da?" ..., dar acum am inceput "scoala" si i-am spus ca pana la vacanta e pauza ...

a propos, acum e voie la scoala cu ungiile facute?
ia sa-mi scot si eu trusa sa o bag in functiune .. .caci nu-mi gasesc mavala de topit cuticulele! merci Carmen de tutorial!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 September 2013 - 10:24 PM

Cu fetele, Daniella, asa e cu unele. Lesina dupa unghii facute. Asa a fost mereu a mea de pitica, asa e si acum. Insa eu nu i-am permis sa mearga la scoala cu ele facute, doar un french usor, deci classic, nu colorat, si asta dintr-a 9-a, a 10-a. Acum e a 11-a, si le mai coloreaza, dar discret. In vacante si le picteaza în fel si chip

Maneki, superbe unghiile tale, egal ce culoare ai pe ele!
Dana, place albastrul mult de tot, dar momentan nu port, ca-mi da senzatie de frig.
-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 24 September 2013 - 09:24 PM
Postat 25 September 2013 - 11:39 AM
Eu azi le am galbene, de ieri, dar le curat acum. Momentan îmi place nudul. Mi s-a pus pata si gata. Mi-am luat si un Catrice Ultimate Nudes - Apropos Coco îi zice culorii. Deci nud ca o fecioara

Carmen, ca te vad acum aici. Stii rosul ala de la Lacura, care spuneai ca esti curioasa cum arata. Iti spun eu, e o culoare superba! Dar are o pensula ca... nu spun ca ce! Ma moscolesc de parca îmi fac unghiile uitîndu-ma le TV

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 25 September 2013 - 11:53 AM
Dar: Oha! am dat-o ieri dupa amiaza si azi deja incep sa se vada muchiile albe pe ici colo ... Am dat un singur strat, o sa incerc cu 2 data viitoare.
Ceea ce am constatat intre timp este ca de la Rimel LycraPRO - Professional Finish - Up to 10 days, folosita si ca baza si ca top, face mannichiura sa tina 10 zile chiar si la mare! Si are si o pensula de aia lata-dubla, care face aplicarea o placere.
Imagini atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 25 September 2013 - 03:35 PM
Eu nude cu sclipici auriu pe varfuri saptamana trecuta si azi visiniu:
Imagini atasate
Postat 25 September 2013 - 05:01 PM
Maya, la 25 September 2013 - 11:39 AM, a spus:
Eu azi le am galbene, de ieri, dar le curat acum. Momentan îmi place nudul. Mi s-a pus pata si gata. Mi-am luat si un Catrice Ultimate Nudes - Apropos Coco îi zice culorii. Deci nud ca o fecioara

Carmen, ca te vad acum aici. Stii rosul ala de la Lacura, care spuneai ca esti curioasa cum arata. Iti spun eu, e o culoare superba! Dar are o pensula ca... nu spun ca ce! Ma moscolesc de parca îmi fac unghiile uitîndu-ma le TV