Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#2321 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 10 September 2013 - 11:50 AM

maneki like!!!

#2322 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 11 September 2013 - 12:40 AM

Eu le-am avut lila si rosu animalistic OPI saptamîna trecuta, si cea din 'nainte doar cu întaritor de la Manhattan. Nu as putea spune ca-si face jobul, dar îmi place nuanta nuda si aspectul acrylat care-l da unghiei. Am o poza kkcioasa, nu se vede bine ca e facuta la lumina slaba cu telefonul. I-am trimis-o Denisei într-o noapte cînd îmi arata si ea picturile ei. Noi stateam noaptea la povesti si ne whatsapp-uiam la ore mici :D Ma întreaba: "Tu ce ai pe unghii?" Si dupa ce i-am trimis poza m-a întrebat daca-s bolnava :love7:
Ca eu sînt mereu colorata... colorata :D

Cam asa am fost pictata o vreme. Nu am avut timp de culori. Dar serios, daca va plac unghiile nude, pale si lucioase ca alea de acryl/gel, cu întaritorul de la Manhattan arata super, chiar daca în poza nu se vede :D

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-5-13788521801231.jpg

Mîine mi le tai, unghiile, si-mi pun un pink tot Manhattan & Playboy, Glow it up - îi spune. E din aceeasi colectie cu galbenul ce l-am luat ultima data, pe care însa nu l-am purtat înca. Dar am avut scurt, o zi, ala cu scame albe si albastre de la Sally Hansen, E interesant. Dat în trei straturi, dupa fiecare aplicare se lasa sa se usuce, apoi se aplica urmatorul... etc, are un efect 3D .

Asta e pink-ul. Niciodata nu am purtat o asemenea culoare :D
Poza de pe net.

Imagine postata
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#2323 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 September 2013 - 01:08 AM

La tanti aia de pe net (imaginea de mai sus) arata mai deschis, probabil e poza facuta în soare si poate si cu blitz.
Noi n-avem de asta, doar întunecat si ploaie - sa nu va însele umbra, ca vine de la luminile din peco, în Braunau :occasion15:
Glow it up, la mine pe gherute - a mea poza e facuta cu telefonul, dar culoarea arata asa si în realitate.

Imagine atasata: monthly_09_2013/post-5-13791999570399.jpg

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2324 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,944
  • Inregistrat: 31-December 09

Postat 15 September 2013 - 11:53 AM

Vezi postareaMaya, la 15 September 2013 - 01:08 AM, a spus:

La tanti aia de pe net (imaginea de mai sus) arata mai deschis, probabil e poza facuta în soare si poate si cu blitz.
Noi n-avem de asta, doar întunecat si ploaie - sa nu va însele umbra, ca vine de la luminile din peco, în Braunau :)
Glow it up, la mine pe gherute - a mea poza e facuta cu telefonul, dar culoarea arata asa si în realitate.

Atasament Manhattan Glow it up.jpg

Maya, recunosc ca n-as avea curajul tau in ce priveste rozul si cred ca n-as iesi din casa fara manusi. :)

p.s. buuun, unghiutele le-am admirat, dar baschetii unde-s ?! :occasion15:

#2325 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 15 September 2013 - 02:24 PM

Sa stii ca oja îmi place chiar, cu toate ca n-am mai purtat nuante de astea niciodata. Asa plecasem la shopinguiala, si probabil ca unghiile m-au influentat... m-au împins :) sa-mi cumpar baschetii si esarfa. Ca asa culori chiar nu aveam prin garderoba... na, acum am si de astea :occasion15:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2326 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2013 - 08:34 AM

Vezi postareaMaya, la 15 September 2013 - 02:24 PM, a spus:

Sa stii ca oja îmi place chiar, cu toate ca n-am mai purtat nuante de astea niciodata. Asa plecasem la shopinguiala, si probabil ca unghiile m-au influentat... m-au împins :) sa-mi cumpar baschetii si esarfa. Ca asa culori chiar nu aveam prin garderoba... na, acum am si de astea :)

Maya, eu aveam in minte rozul din gama "neon", care sare in ochi de la distanta si e la moda acum in rindul pustoaicelor de 10-16 ani. dar culoarea baschetilor tai e chiar faina si se asorteaza perfect cu esarfa si unghiile. :occasion15:

#2327 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 16 September 2013 - 04:50 PM

E foarte misto rozul tau, Maya.
Eu acum am rrrrrrosu si am avut un nude cu fluturi Imagine postata

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2013/post-65-137934302768.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-65-13793430381308.jpg

#2328 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 17 September 2013 - 11:29 AM

tu-tzi poti pune si buline si carouri pe unghii, ca tot bine-ti vor veni. ai niste unghii f frumoase!

edit: io am ajuns in sfarsit la dirty berry, nu ma da pe spate, da' merge ptr variatie. si vad ca tine binisor pe unghii catriceu' asta. e prima data cand il incerc.

#2329 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 17 September 2013 - 03:12 PM

Vezi postareamoatza, la 09 September 2013 - 02:10 PM, a spus:

duminica trecuta am achizitionat si eu un catrice de-al vostru, ii zice dirty berry si abia asteptam sa-l incerc.
dar se vede treaba c-am uitat imediat de el, deoarece miercuri am facut o a doua incercare cu o magnetica gri inchis, aproape neagra. in sfarsit s-au facut (niste) linii si pe unghiile mele, dar nu toate la fel, iar pe unele unghii n-a iesit decat o umbra. en fin, eram dispusa sa ma declar aproape multumita si-acum observ ca s-a jupuit un varf de unghie, doar oja, slava Domnului!
in afara de asta, mi-a facut nervi folia care era lipita pe magnet, m-am chinuit o multime s-o dau jos, i-a ramas si lipiciul pe el :occasion15: offf!

Atasament IMG_5093 (Small).JPG

ia, ca n-am mai pus o poza cam de mult timp.

Motzul, oja ca oja, da-mi place de mor inelul tau :)

#2330 Useril este offline   Dan@ 

• (*.*) who cares ?
  • PipPipPipPip

Postat 19 September 2013 - 02:53 PM

Vezi postareaManeki Neko, la 16 September 2013 - 04:50 PM, a spus:

E foarte misto rozul tau, Maya.
Eu acum am rrrrrrosu si am avut un nude cu fluturi Imagine postata

Maneki, te prinde foarte bine rosul. :rolleyes:

eu am albastru cu sclipici pe fundal roz bougainvillea :-*

Imagine postata

#2331 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 September 2013 - 09:55 PM

Topicul asta e o relaxare si o incantare! Toate unghiutele si culorile sunt inspirante!

darrr...era sa ma necajesc! vad postul mayei si ...nu vad ca e poza de pe net! croita sa o cert, vad mai jos unghiutele care imi plac asa de mult si ma linistesc ca nu le-a rontunjit! si asa usurare a fost, ca imi place chiar si acel roz spre ciclam cu bulbuci! pentru Bea ar fi o mare incantare

i-am facut multe modele cu dungi (nu-i place lui tati sa o vada cu unghiile facute, dar cu un joc discret - nu unghia itnreaga facuta - s-a mai dat pe brazda), asa cum mi-a zis, ralu! incep sa ma descurc! ea le-ar vrea facute si refacute in fiecare zi "mami, maine ma dai cu toate, da?" ..., dar acum am inceput "scoala" si i-am spus ca pana la vacanta e pauza ... Imagine postata
a propos, acum e voie la scoala cu ungiile facute?
ia sa-mi scot si eu trusa sa o bag in functiune .. .caci nu-mi gasesc mavala de topit cuticulele! merci Carmen de tutorial! Imagine postata

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2332 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 19 September 2013 - 10:24 PM

Nu mi le rotunjesc pentru nimic în lume, deci nu ma certa! Le si tin doar la marimea asta. Rar ajung mai lungi. Le prefer mai scurte, si asa ramîn mereu la fel, adica rar mi se rupe cîte una. De fapt asa nici nu se mai rup, dar mai accidentez eu cîte una în bucatarie, ba cu cutitul... sau bag cîte un deget cu mare viteza în ceva/ma lovesc de-mi fisurez unghia :rolleyes:

Cu fetele, Daniella, asa e cu unele. Lesina dupa unghii facute. Asa a fost mereu a mea de pitica, asa e si acum. Insa eu nu i-am permis sa mearga la scoala cu ele facute, doar un french usor, deci classic, nu colorat, si asta dintr-a 9-a, a 10-a. Acum e a 11-a, si le mai coloreaza, dar discret. In vacante si le picteaza în fel si chip :-*

Maneki, superbe unghiile tale, egal ce culoare ai pe ele!

Dana, place albastrul mult de tot, dar momentan nu port, ca-mi da senzatie de frig.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2333 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,490
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 September 2013 - 07:32 PM

:thumleft:
Imagine atasata: monthly_09_2013/post-4-13800439181273.jpg

#2334 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 September 2013 - 08:35 PM

Frumooos, una asa, una invers :thumleft:

#2335 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,490
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 September 2013 - 09:24 PM

Am vazut-o vineri pe o tipa asa si i-am furat imediat ideea, ea avea niste culori fluorescente teribile, eu le-am ales pe astea doua pentru ca am vrut sa fie de aceeasi marca ca sa nu se comporte in mod diferit.

#2336 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 25 September 2013 - 10:24 AM

Adriana ce frumos arata pe unghii cele doua culori, super :thumleft:
Imagine postata

#2337 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 25 September 2013 - 11:39 AM

Misto, Adriana. Arata ca nuantele Gosh-ului.
Eu azi le am galbene, de ieri, dar le curat acum. Momentan îmi place nudul. Mi s-a pus pata si gata. Mi-am luat si un Catrice Ultimate Nudes - Apropos Coco îi zice culorii. Deci nud ca o fecioara :scratch:

Carmen, ca te vad acum aici. Stii rosul ala de la Lacura, care spuneai ca esti curioasa cum arata. Iti spun eu, e o culoare superba! Dar are o pensula ca... nu spun ca ce! Ma moscolesc de parca îmi fac unghiile uitîndu-ma le TV :thumleft: Deci nu!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#2338 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 25 September 2013 - 11:53 AM

Am vazut si achizitionat degraba (prin aprilie, dar doar acum i-a venit randul) din Italia oja asta Deborah Milano care promitea "7 zile de tinuta perfecta", ca eu sunt adepta manichiurii care sa ma tina impecabil o saptamana incheiata.

Dar: Oha! am dat-o ieri dupa amiaza si azi deja incep sa se vada muchiile albe pe ici colo ... Am dat un singur strat, o sa incerc cu 2 data viitoare.
Ceea ce am constatat intre timp este ca de la Rimel LycraPRO - Professional Finish - Up to 10 days, folosita si ca baza si ca top, face mannichiura sa tina 10 zile chiar si la mare! Si are si o pensula de aia lata-dubla, care face aplicarea o placere.

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2013/post-685-13801068272056.jpg

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2339 Useril este offline   Maneki Neko 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 292

Postat 25 September 2013 - 03:35 PM

Maya, Dan@, Adriana, Dani, toate-mi plac!

Eu nude cu sclipici auriu pe varfuri saptamana trecuta si azi visiniu:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2013/post-65-13801161216285.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2013/post-65-1380116131072.jpg

#2340 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 25 September 2013 - 05:01 PM

Vezi postareaMaya, la 25 September 2013 - 11:39 AM, a spus:

Misto, Adriana. Arata ca nuantele Gosh-ului.
Eu azi le am galbene, de ieri, dar le curat acum. Momentan îmi place nudul. Mi s-a pus pata si gata. Mi-am luat si un Catrice Ultimate Nudes - Apropos Coco îi zice culorii. Deci nud ca o fecioara :D

Carmen, ca te vad acum aici. Stii rosul ala de la Lacura, care spuneai ca esti curioasa cum arata. Iti spun eu, e o culoare superba! Dar are o pensula ca... nu spun ca ce! Ma moscolesc de parca îmi fac unghiile uitîndu-ma le TV :love7: Deci nu!
Bine ca mi-ai spus ca era sa rog pe cineva sa-mi cumpere din Germania :D , dar poate nuanta o sa o regasesc la alta marca. Apropo am uitat sa-ti zic, iti sta bine si rozosina asortata cu sal si bascheti :-*
Imagine postata

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic