Maya, la 12 November 2013 - 03:12 PM, a spus:
Ultimele achizitii Sally Hansen, ca de'acum avem si noi marca asta. Fuzzy Coat l-am cumparat o tura înainte. E misto peste lac negru sau lila
Cel de lînga e Pink Slip, urmat de un ulei pentru unghii si cuticule. No Chip top coat-ul nu l-am folosit înca. Tubul de gel e pentru înmuiat si curatat cuticule. Dupa ce le folosesc, o sa va zic daca-s bune pe ungiile mele.
Cica oja lor combinata cu top coat-ul tin pîna la 10 zile
SH.jpg
So, sa va zic:
Uleiul e minunat! Inmoaie si împiedica formarea cuticulelor!
Gelul mi se pare bun.
Oja e vai de mine si de mine! Nu am avut oja mai rea niciodata. Calitate de salon? No, nici macar calitate de gunoi n-are! Subtire, nu acopera decît a treia oara (cu toate astea nu e gros deloc stratul pe ungie). Pensula însa este superba! Daca va spun cît tine...
Top coat-ul la fel - kk. Luceste frumos, e foarte neted, aspect frumos, dar la fel ca oja nu tine deloc!
Deci pe ungiile perfect curate si uscate am dat un strat de top coat SH No Chip acrylic (scrie ca se poate folosi si ca base coat), trei straturi de oja care e foarte subtire, acoperit din nou cu acelasi top coat. Bineinteles ca am asteptat între straturi sa se usuce. Am zis sa fac ca la carte! Asa, acum sa va zic cît m-a tinut toata afacerea.
La ora x am terminat. O ora m-am uitat la un serial, înca o ora am stat la laptop, apoi am facut dus. La trei ore dupa ce mi-am terminat lacuirea aveam deja doua unghii ciobite. Dupa 6 ore deja 5, dupa 8 ore toate erau pe jumatate
ciobito-belite! Vreau sa va zic ca nu am lucrat cu apa, n-am gatit. Am fost doar la plimbareala... Deci ce 10 zile, nici 10 ore!
Nici nu ma asteptam la 10 zile, dar macar 2!
De pretul sticlutei aleia îmi luam 5 oje de la essence, si ma tineau 2 zile fara ciobituri si alte probleme
Banuiesc ca în state nu costa 9 euro sticluta...
Nu as fi cumparat top coatul si nici oja, dar din cauza ca aveam deja Fuzzy de la Sally Hansen, si asta a tinut bine, le-am luat! Nu mai iau!