Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 25 September 2013 - 05:06 PM

Postat 25 September 2013 - 08:40 PM
nici la mine nu a tinut Rimmelul 60 seconds, prima oara cand am incercat, dar din a doua m-a tinut cate o saptamana de mare: dat cu finish, 2 straturi de red carpet si iar finish + spray de uscare de la Flormar, pe care iar il recomand - isi face treaba excelent! Si pensulele de la rimmel sunt toate bune! Red carpet e super culoare, desi eu nu agream sidefatele...asta e un sidef destul de discret...
si am mai descoperit ca acel creion de la DM pt cuticule, unul roz, are la celalalt capat o forma ergonomica excelenta pt impins cu ticulele. Aveam creionul de asta primavara, dar nu am bagat de seama pana ieri, ca nu avea nici un fel de instructiuni
Deborahul s-a stricat de tot, maine musai sa le sterg. Si are o pensula care moscoleste si asta!
Maneki, foarte frumoase unghiutele tale si culorile si modelele. Cum faci sa dai sclipiciul acela pe varfri? cu buretel?
Mi-am luat din Italia si niste abtibilduri pt toata unghia ..., cam incarcate, probabil doar de o unghie pe fiec mana... dar habar nu am cum se "decupeaza" pe contur ...
si eu raman la rosu, nude si french ... Celelalte culori nu ma prind pe mine, dar imi plac la voi

Maya, m-am linistit daca si Denis era cu ojatul de mica. Acum, ca a inceput gradi, vad ca a inteles si asteapta rabdatoare vacanta, cand m-a rugat "sa ma dai cu toate, mami, da?!"
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 30 September 2013 - 02:52 PM

Postat 30 September 2013 - 09:12 PM

Postat 04 October 2013 - 04:06 PM

abia astept s-o inaugurez, cred ca maine ca tot se anunta ploaie si prin satu' meu adoptiv

Carmen, asa e si a ta?
Postat 04 October 2013 - 10:41 PM
bristena, la 04 October 2013 - 04:06 PM, a spus:

abia astept s-o inaugurez, cred ca maine ca tot se anunta ploaie si prin satu' meu adoptiv

Carmen, asa e si a ta?
Da, exact asa e si al meu. Sa-l folosesti cu placere. Poate inceputul sa fie stangaci, dar te asigur ca odata ce stapanesti bine aparatul face treaba buna. Eu sunt foarte multumita. Pedichiura e gata foarte rapid, asta imi place cel mai mult la el.

Postat 05 October 2013 - 12:03 AM
Adriana, imi place cum iti vine baza pupa
Vad ca a venit iarna si ati slabit focul la unghiute si culori estive ????
Postat 05 October 2013 - 05:28 PM
Carmen L, la 18 November 2012 - 12:52 PM, a spus:
Eu incep cu discul grosier, cu care scurtez unghia, se da o forma si lungime aproape de cea dorita- la fel la pedichiura.
Pilirea muchiei unghiei este foarte fina astfel ca unghia nu se agata si nu se exfoliaza de la capatul ei asa cum se intampla uneori la foposirea pilei de metal, discurile au strat de safir.
Daca doresti sa corectezi fin marginea pilita poti sa o faci cu o pila de sticla.
Carmen, inca o data multumesc si sa-ti dea Doamne Doamne sanatate!

Pila aia conica pt cuticule mi se pare cea mai eficienta din toata trusa. Cele pt talpi, nu le vad lucrand la mine ... nu'sh ce nu fac bine

Postat 06 October 2013 - 02:44 PM
Carmen L, la 04 October 2013 - 10:41 PM, a spus:
Daniella, la 05 October 2013 - 12:03 AM, a spus:
va multumesc, sper sa ma obisnuisc, dar pentru asta trebuie sa incep sa o folosesc

ieri, zi ploioasa, ar fi fost un bun prilej de a incerca, dar cum se prevede in viitorul foarte apropiat revolutionarea bucatariei, s-a transformat in zi de shopping

Postat 06 October 2013 - 02:58 PM
abia astept sa vad revolutionarea bucatariei ! succes!
Postat 06 October 2013 - 07:34 PM

Postat 09 October 2013 - 09:12 PM

Rosu si negru

Postat 14 October 2013 - 06:04 PM
Imagini atasate
Postat 14 October 2013 - 07:35 PM
Azi am gri opac cu glitter dar cred ca le-am pus aici ca le-am mai avut asa.
Postat 18 October 2013 - 06:45 PM
e o sticluta cu un burete inauntru imbibat cu acetona si care are o gaurica in mijloc in care se introduce unghia, se misca un pic si gata s-a curatat, eu am luat-o pentru ca se intimpla sa se strice cite o unghie si e greu de sters oja in maniera normala fara sa imi stric si alta. Poza luata din internet

si daca tot eram acolo s-au uitat imediat la unghiile mele si mi-au incercat vreo 5 culori asa ca n-am indraznit sa nu ies fara asta

Postat 18 October 2013 - 08:57 PM
Adriana, la 18 October 2013 - 06:45 PM, a spus:
e o sticluta cu un burete inauntru imbibat cu acetona si care are o gaurica in mijloc in care se introduce unghia, se misca un pic si gata s-a curatat, eu am luat-o pentru ca se intimpla sa se strice cite o unghie si e greu de sters oja in maniera normala fara sa imi stric si alta. Poza luata din internet
Interesanta ustensila. Ia sa-ntreb si eu pe aici, poate-poate am noroc si gasesc pe undeva.

Postat 18 October 2013 - 08:59 PM
Buna si cutia aia cu acetona
Postat 18 October 2013 - 09:26 PM
Carmella, la 18 October 2013 - 08:59 PM, a spus:
Eu cel mult le-am lacuit asa, dar parca nu e întreaga unghia. Incerc sa le fac cît mai aproape de baza, fara sa ma moscolesc

Nu îmi place deloc distanta lu' tanti, din poza de sus. Dar multe si le fac asa. O fi chestie de gust.

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges