Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#861 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,486
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 August 2012 - 10:22 AM

Vezi postareaCami, la 02 August 2012 - 09:51 AM, a spus:

Topicul asta e extrem de periculos :occasion15: De cand s-a deschis, am cumparat oje cat n-am cumparat in toate viata mea :) . Si m-am apucat din nou sa-mi fac unghiile, dupa foarte multi ani :occasion14:

Periculos da' frumos :)

#862 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 02 August 2012 - 12:04 PM

Atunci nu-l mai deschid pe cel de lenjerie intima ca sa nu-i facem concurenta la asta! :occasion15:

Motzulina, tare fain prinde albastrul ala pe unghiile tale.E chestie de obisnuinta.Cand m-am dat prima oara cu galben mi se parea ca toata lumea se uita la unghiile mele. :occasion14:

#863 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 02 August 2012 - 12:58 PM

M-am crackeliiiiiiiiit, tanananana :occasion15:
Alb crackle de la "the face shop" peste Rimmel 60 seconda portocaliu. Toti colegii de la serviciu trageau cu ochiu' la unghiile mele, am facut senzatie azi la lucru :)
Cred ca am dat stratul prea gros, de, lipsa de indemanare. Dar nu ma las, continui sa exersez :occasion14: .
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-30-13439049188936.jpg
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-30-13439049263312.jpg
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-30-1343904938392.jpg

#864 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 August 2012 - 01:48 PM

Vezi postareaDaniella, la 01 August 2012 - 10:37 PM, a spus:

Moatzo, adica ai inceput si tu sa iti faci manichiura singura? :occasion15: topicul acesta e molipsitor :)

ooo, dna Dani, hai salut!

io-mi fac unghiile singura de pe la 13-14 ani, aproape obligata de bunica - mare cocheta! -care s-a ingrozit de mainile mele.
Maya-i copil cand povesteste de forma originala a unghiilor ei, eu aveam o dunga lata de unghie si-atat! si incet-incet, am reusit sa le-aduc la o forma acceptabila.
la manichiura ma duc extrem de rar ca-s zgarcita si priceputa!

Vezi postareaEataly, la 02 August 2012 - 12:04 PM, a spus:

Motzulina, tare fain prinde albastrul ala pe unghiile tale.E chestie de obisnuinta.Cand m-am dat prima oara cu galben mi se parea ca toata lumea se uita la unghiile mele. :occasion14:

Lili, si la unghiile mele se uita lumea, mai ales ca ma stiau de conservatoare.
la galben chiar nu pot sa ma gandesc inca.
m-am dat odata c-un auriu, dar parca erau mucegaite unghiile, asa aratau.

#865 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 August 2012 - 04:39 PM

Cami, ma inspaiminta un pic asa crapate cu alb si rosu, cu alte culori mi se par mai "normale" :floare:

Moatza, nici eu n-am fost in viata mea la manichiurista, ca prea m-am uitat la ea cind eram mica si ma lua mama cu ea, asa ca mi-e nu's cum sa ma duc sa-mi faca ceva ce stiu si pot si eu sa-mi fac :hug:

Na, ca m-am dus la Oviesse sa-mi iau essence, descoperind ca nu am un maro si miine ma imbrac maro am luat unul, si pe linga el m-a atras sclipiciul si presupun unealta cu care face Ioana desenele, de-oi fi eu in stare sa trag niste linii cu ea :P
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-4-13439182336982.jpg
Si am luat si stickere, sper sa reusesc sa-mi pun macar unul, am vazut ca era si o chestie speciala ca sa le pui pe unghii dar am zis ca n-o mai iau si pe aia, improvizez eu cu ceva (acu imi vine in minte ca poate as putea folosi acul acela pentru crosetat)
Imagine atasata: monthly_08_2012/post-4-13439182862971.jpg

#866 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 02 August 2012 - 04:43 PM

Am cautat in "satul" natal de mi-au iesit ochii dupa Essece , vroiam "cameleonul" mov-verde vazut la Lilly , dar nu am gasit nimic de la firma asta . Ramane sa caut la Timisoara , ca nu ma dau batuta , prea mult imi place . In schimb mi-am luat cateva culori faine , printre care si movul sclipicios de la Rimmel 60 seconds - Pompous :floare:

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-780-13439185800477.jpg

#867 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 August 2012 - 06:28 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 August 2012 - 04:39 PM, a spus:

Moatza, nici eu n-am fost in viata mea la manichiurista, ca prea m-am uitat la ea cind eram mica si ma lua mama cu ea, asa ca mi-e nu's cum sa ma duc sa-mi faca ceva ce stiu si pot si eu sa-mi fac :hug:

Doamne, ce comoara suntem noi la casa omului! :floare:

Vezi postareaizuk, la 02 August 2012 - 04:43 PM, a spus:

printre care si movul sclipicios de la Rimmel 60 seconds - Pompous :P

ia sa ma uit si eu dupa el, ca am destule la care sa-l asortez.
place, Dorina!

#868 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 August 2012 - 06:30 PM

Vezi postareamoatza, la 02 August 2012 - 06:28 PM, a spus:

Pai iti dai seama citi bani economisim :P

#869 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 02 August 2012 - 07:05 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 August 2012 - 06:30 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 02 August 2012 - 06:28 PM, a spus:

Pai iti dai seama citi bani economisim :P

ca sa investim in material :hug: ... si eu, cred ca am fost de 2 ori in viata mea la manichiura
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#870 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 02 August 2012 - 09:22 PM

Moatzo, mie-mi place albastru pe labutele tale! Sa stii ca si eu am avut de copil unghii nasoale rau, dar cu anii le-am tot format, apoi lasat...etc, etc, doar ca si acum înca, daca le-as scurta dupa forma care-s lipite de degete, fiecare ar avea alta forma. Ma rog, da-le încolo, ca acu's acceptabile. Dar le si "asa" muuult mai des in ultima vreme. In orice caz, am auzit de un lac vitaminizant si mineralizator si, si... multe alte chestii care se aplica pe unghie, chiar si sub oja normala. Rolul lui e acela de a întari unghia în primul rînd, apoi cica e hranitor si ca face numai bine. Momentan îmi scapa numele, dar dupa ce-l gasesc o sa spun, ca poate mai inetre pe cineva. E ceva din farmacie, si pentru un rezultat satisfacator cica tre aplicat vreo cîteva saptamîni/2-3 ori pe saptamîna.

Geomy, coola ideea cu ailainerul :floare:

Adriana, eu cel mai bine le aplic cu vîrful pilei de metal. Le dezlipesc de pe folia mama :P , apoi le pun/lipesc putin/un coltisor de vîrful pilei.

Pozitionezi pila în pozitia în care vrei sa apara bling-bling-ul, si lipesti usor partea din "aer" peste lacul uscat! Ai grija ca se lipeste imediat si extrem de bine. Nu încerca sa repozitionezi/dezlipesti, ca nu merge. Strici si abtibildul, si suprafata lacului! Peste, da neaparat cu top coat.

Izuk, frumoasa culoare si faine si unghiutele. Au crescut!

Cami, si eu ziceam ca o sa probez crackle alb pe lila, dar nu am mai ajuns. Negru pe rosu nu mi-a placut. Mi-a dat o stare inconfortabila!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#871 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 August 2012 - 10:12 PM

Vezi postareaMaya, la 02 August 2012 - 09:22 PM, a spus:

Adriana, eu cel mai bine le aplic cu vîrful pilei de metal. Le dezlipesc de pe folia mama :P , apoi le pun/lipesc putin/un coltisor de vîrful pilei.

Pozitionezi pila în pozitia în care vrei sa apara bling-bling-ul, si lipesti usor partea din "aer" peste lacul uscat! Ai grija ca se lipeste imediat si extrem de bine. Nu încerca sa repozitionezi/dezlipesti, ca nu merge. Strici si abtibildul, si suprafata lacului! Peste, da neaparat cu top coat.

Multumesc frumos :-* ca nici nu stiam cum sa fac si pe ele nu scrie nimica. In seara asta nu mai am chef si putere, mi-am dat numai maro-ul deasupra.

#872 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 03 August 2012 - 07:36 AM

Unghiile mele ieri si azi

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2012/post-1233-13439721526315.jpg

#873 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 03 August 2012 - 08:23 AM

Izuk, fain mov-ul tau.Eu mi-am comandat essence de pe net, asa ca, daca nu gasesti e si asta o varianta.
Lili, imi place cum iti sta cu rozul ala.
Eu tot roz, azi

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-639-13439749643535.jpg

si lila la picioare

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-639-13439749847365.jpg

#874 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 03 August 2012 - 08:23 AM

Din cauza voastra, am inceput sa imi ojez unghiile la maini dupa mai bine de doi ani in care le-am taiat scurt si atat :-* . Trebuie sa recunosc ca arata mult mai bine si ingrijite, aplicatul ojei te obliga sa le dai o forma frumoasa si sa cureti bine pielitele inainte. La picioare vara le fac odata la 2 saptamani, dar la maini gasesc mereu motiv, ba ca nu am timp, ba ca sunt foarte moi si se rup si se cojeste repede oja! Multumesc fetelor! :)

Acum suportati si rezultatul :P
la sfarsit de saptamana:

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-332-13439745448116.jpg

de doua zile

Imagine atasata: monthly_08_2012/post-332-13439745931578.jpg

Sotului nu ii plac, cand ma vede cu floricele: " Tu copil?"
In schimb fetitei mele ii plac, dar ea are 7 ani :)

#875 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 03 August 2012 - 11:37 AM

Vezi postareaMaya, la 02 August 2012 - 09:22 PM, a spus:

... Dar le si "asa" muuult mai des in ultima vreme. In orice caz, am auzit de un lac vitaminizant si mineralizator si, si... multe alte chestii care se aplica pe unghie, chiar si sub oja normala. Rolul lui e acela de a întari unghia în primul rînd, apoi cica e hranitor si ca face numai bine. Momentan îmi scapa numele, dar dupa ce-l gasesc o sa spun, ca poate mai inetre pe cineva. E ceva din farmacie, si pentru un rezultat satisfacator cica tre aplicat vreo cîteva saptamîni/2-3 ori pe saptamîna.

ma intereseaza si pe mine ceva bun si hranitor pt unghie. acum am de la Flormar un lac cu vitamine si minerale, e usor albastrui maglavaisu' si se poate aplica oja peste, dar as incerca si altceva.

tu ce PILA folosesti maya? am inteles ca cea de sticla e 'a mai buna si mai buna??

#876 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 03 August 2012 - 02:06 PM

Vezi postareaAmina, la 03 August 2012 - 08:23 AM, a spus:

Sotului nu ii plac, cand ma vede cu floricele: " Tu copil?"
In schimb fetitei mele ii plac, dar ea are 7 ani :P

Amina, tare dragalase sînt degetelele si unghiutele tale!
Scurte sau nescurte, aranjate, mult mai sexy si elegant! Da o alta nota mîinii!
Fetitei mele, nu îi plac floricelele, dar mie... da! :D
Sotului... pot sa-mi pun ce vreau, lui îi plac oricum, mai ales daca am culori trasnite :-*

Geomy, cum spuneam, nu stiu daca asta ar fi motivul îmbunatatirii unghiilor mele, dar de cînd folosesc pila de sticla (am pozat-o mai în urma) nu se exfoliaza deloc! Încerc sa nu se ajunga la taiat, încerc sa le mentin la lungimea dorita, cu pila :)
Aaaa, si ce mai fac altfel, folosesc base coat, ceea ce înainte nu foloseam la fiecare ojare :)

Nu stiu daca ajung azi la farmacie, dar cum cumpar chestia aia, scriu.

Super rozaliile si liliachiile voastre, girls!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#877 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 03 August 2012 - 03:29 PM

Amina, imi plac culorile si unghiutzele. tot asa scurte le am si eu, dar ale mele le-am galbejit. tre'sa le trag in poza.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#878 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 03 August 2012 - 07:02 PM

Amina, ma bucur sa te vad la "ojate"!

Mi-am luat si eu pila de sticla inainte sa plec si...coincidenta sau nu, au crescut si nu s-au crapat, exfoliat.
Am gasit la Dm in Brasov carioca de curatat, are si trei varfuri de rezerva.Sper ca-i buna.

Si maine ma dau cu noul verde Limealicious de la Rimmel cumparat. :)

#879 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 August 2012 - 09:41 PM

Moatzo, tare fain albastru si sa sti ca-ti sade bine.

Geomy, interesant cu eyelinerul sclipicios.Albastru, da este cel de la DM de la P2 si vreau sa spun ca pe langa faptul ca se usuca imediat si tine foarte bine si acum dupa ce am facut treaba inca e intac pe unghii.Este printre putinele oje care a rezistat atat.Acum nu stiu daca el e de vina sau top coat-ul care imita gelul.

Dorina, imi place movul tau mult de tot, ce firma e?

Daniela, daca te uiti vreo 2 pg in spate sunt acolo modelele mele de acum 7 ani :tongue3: .

Adriana, sclipiciosul ala de model il am si eu si da asa sunt pensulicile la ojele pt model.

Cat de manichiura eu recunosc ca ani de zile am mers la manichiura, asa am fost obisnuita, noi aveam o prietena de familie manichiurista care venea sa o faca pe mama si ne mai facea si pe noi.E adevarat ca inca de pe la 13 ani eu merg la pedichiura din cauza pb cu unghiile incarnate si tare sufar ca aici nu se face pedichiura cum as vrea eu.Cu toate ca am toata aparatura necesara imi e foarte greu si incomod sa-mi scot singura colturile.Iar manichiura o tot fac la salon de pe la 18 ani :biggrin: .

Amina, imi plac unghiutele tale.

Lili, faina rau culoarea.

Maya, ideal ar fi ca in momentul in care se aplica un tratament pt unghii sa nu se mai aplice oja.De aceea eu prefer tratamentul cu ulei de ricin si vitamina A uleioasa.Aplic seara si las pana a doua zi cand pot sa-mi fac manichiura.Dar in acelas timp folosesc pe post de baza lacul cu calciu de la P2.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#880 Useril este offline   Amina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 301
  • Inregistrat: 03-December 09
  • LocationRm. Valcea

Postat 03 August 2012 - 10:02 PM

Multumesc, fetelor! :tongue3:

Azi m-am trezit cu un sfert de vitel in brate si a trebuit transat rapid din cauza caldurii. Desi am chemat-o pe mama sa ma ajute, tot am stat in carne cu mainile pana la cot trei ore, de mi-au sarit floricelele.
Nici o problema acu ma duc sa pun altele, tocmai dezbat cu Yasmine daca pe oja crem dau bine cele albe sau cele roz :biggrin:

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul