Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#821 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 28 July 2012 - 09:22 PM

Nu pot sa cred! Nu va mai faceti unghiile? :love7: Eu am sarit peste rosu sidefat auriu, am lacuit mauvele dupa degradeul galben-verde-glitter, iar azi iar nu am ajuns la rosu ala (oare de ce evit rosu?), dar mi-am tras un Essence - I Love Bad Boys. Culoarea asta are un metal decent si fin care luceste albastrui. Din pacate în poza nu reiese deloc, iar în realitate mai putin decît am crezut, tinînd cont de cum se vede în sticluta. Totusi îmi place nuanta. Nu am putut rezista si mi-am aplicat si bling-bling & butterfly :pupic:

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-5-13435033662604.jpg
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#822 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,484
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 July 2012 - 10:22 PM

Imi place la nebunie culoarea asta, sorella mea.
Eu peste albiciosul pozat mai in urma mi-am pus un alt nude, miine vad ce aleg, poate un verde deschis sidefat Kiko, si cit mai curind tre' sa ma duc la Oviesse sa caut Essence :love7: si in curind o sa-mi iau un Dior pentru ca prietena mea prea mi l-a laudat.

#823 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 July 2012 - 10:32 PM

Maya, ti-ai schimbat radical "lookul" unghiilor, dp meu dv NU in bine, ci in FOARTE BINE!!! Deci acum ai o forma super! inainte poate te pueai plange, dar acum ai niste maini si unghii de revista! brava de schimbare!

eu am mai tras o tura de fiecare unghie in alta culoare, toate mate, adusese marfa proaspata manichiurista (am facut vreo 2 foto, dar nu am avut timp sa le manevrez de postare). Acum sunt rosu sidefat (eu rosu adeseori, rosu sidef prima data), pe astea nu le-am pozat inca, sa vedem maine daca apuc si cand oi vedea ziua sa reusesc si sa postez.

Toate mi-au placut, dar in mod particular alea ale Ioanei albe cu picturi subtiri verzi si negre. Imi plac mult picturile tale Ioana, asa facea si manichiurista care m-a facut sa nu imi mai fac manichiura acasa ...din pacate am pierdut-o pe ea, iar astea de cartier sunt nici la unghia mica. Ai talent, ar trebui sa scoti bani din asta ... :love7: mai ales ca iti si place!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#824 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 28 July 2012 - 11:01 PM

Vezi postareaMaya, la 28 July 2012 - 09:22 PM, a spus:

Nu pot sa cred! Nu va mai faceti unghiile? :love7: Eu am sarit peste rosu sidefat auriu, am lacuit mauvele dupa degradeul galben-verde-glitter, iar azi iar nu am ajuns la rosu ala (oare de ce evit rosu?), dar mi-am tras un Essence 23. Colectia noua nu are nume frumoase, ci doar cifre pe cur la sticlute... cre'ca le-a pierit inspiratia alora de la essence. Culoarea asta are un metal decent si fin care luceste albastrui. Din pacate în poza nu reiese deloc, iar în realitate mai putin decît am crezut, tinînd cont de cum se vede în sticluta. Totusi îmi place nuanta. Nu am putut rezista si mi-am aplicat si bling-bling & butterfly :pupic:

Atasament Essence 23.jpg

Maya nu ma lamuresc ce tip de albastru e asta dar imi place! Si eu ma gindeam tot la albastru saptamina asta!
Imagine postata
Imagine postata

#825 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 July 2012 - 12:55 AM

Rectific, deci nu le-a crapat inspiratia, ci vederea mea cedeaza :love7:
Foarte mic, dar reaaallllyyyy foarte mic scrie pe sticloanta Essence - 127 I love bad boys. Am intrat pe pagina lor, si acolo culoarea arata diferit. Totusi nuanta care o vedeti pe unghiile mele, în afara faptului ca nu se vede sideful albastrui, e foarte apropiata de adevar. Ei o prezinta mult mai vie, pe cînd realitatea e mai pala... altfel, dar mie imi place asa.

Daniella, bun revenit! Merci. Imi dau si eu silinta :love7: , dar acusi le scurtez iar, ca doua sînt putin bulite pe margini, dar am dat cu lac reparator de la P2. Foarte bun. Nu se vede si nu se simte nimic :love7:

Lizura, albastrul asta e unu deschis în care s-a turnat ceva verde din Adria si putin metal fin albastrui/aqua marin... asta ca sa-ti dai seama cam cum e albastrul asta :pupic:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#826 Useril este offline   Geomy 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 29 July 2012 - 08:19 AM

imi plac baietii rai :pupic: si'mi place maxim forma ta la unghiute Maya, deci... in ochiul meu rezultatul e cam sexy :love7: !

#827 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 July 2012 - 10:02 AM

Maya, la forma ta de unghie (pat unghial lungut) si la cum ti-ai dat forma la extremitati, nu conteaza daca le ai lungi sau scurte, oricum dau bine.

Ce e solutia reparatoare de la P2? Ce este P2?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#828 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 July 2012 - 01:33 PM

Vezi postareaGeomy, la 29 July 2012 - 08:19 AM, a spus:

imi plac baietii rai :D si'mi place maxim forma ta la unghiute Maya, deci... in ochiul meu rezultatul e cam sexy =)) !

Geomy, si mie îmi place nuanta. Mi-ar fi placut daca particulele metalizate erau... mai multe :D

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2012 - 10:02 AM, a spus:

Maya, la forma ta de unghie (pat unghial lungut) si la cum ti-ai dat forma la extremitati, nu conteaza daca le ai lungi sau scurte, oricum dau bine.

Patul unghial nu e lungut, ci aproape fiecare unghie e diferita. De aia a durat atît pîna le-am adus aproximativ la acelasi nivel si forma. Apoi mai am si material slab. În tinerete era mai bun, si le tineam mai lungi... acum am unghii moi. Pentru ca necesita multa bibileala, le tineam scurte, dar acum cu voi, am început din nou sa-mi cumpar oje/culori pe care înainte nu le purtam, sclipiciuri, si mai nou si blingblinguri, ca scolaritele din clasele primare =))

Ce e bine, ca acum, în comparatie cu 20 de ani în urma, se gasesc si mai multe "ajutoare". Solutii/lacuri întaritoare, vitaminizatoare, elasticitatoare, antiexfoliatoare, reparatoare... etc, etc :D
P2 e o marca. De la Ioana o stiu si eu. Am solutia de cuticule si reparatorul asta de unghii bulite. Cum spuneam, mi s-au fisurat usor unghiile aratatoarelor, pe margini. Am dat cu lacul reparator peste ungiile cu pricina. Nu stiu ce a facut, dar fisurile s-au lipit, unit si netezit probabil, ca nu se mai vede nimic, si mai si tine. Bun, banuiesc ca, daca se rupe o unghie pîna la jumatate, n-o mai repara decît foarfecutul :-*

Daca aveti de unde cumpara sealer-ul asta, nu ezitati. Veti vedea lumea cu alti ochi :-*
Si cea mai cacacioasa oja pe care ati întîlnit-o, fie ca nu se întinde bine, beshicheaza, etc, etc, acoperita cu acest lac, arata ca proaspat iesita din salon. Pur si simplu dispare orice impuritate, niveleaza fantastic, si transforma culoarea in extra glossy, îi da viata si în afara de aspect, usuca în secunde!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#829 Useril este offline   Micul 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 190
  • LocationTargu Mures

Postat 29 July 2012 - 02:55 PM

Maya spune-mi te rog in ce magazine in Germania gasesc solutia aia pusa de tine.
Multumesc.

#830 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 29 July 2012 - 03:36 PM

Vezi postareaMaya, la 28 July 2012 - 09:22 PM, a spus:

Nu pot sa cred! Nu va mai faceti unghiile? =)) Eu am sarit peste rosu sidefat auriu, am lacuit mauvele dupa degradeul galben-verde-glitter, iar azi iar nu am ajuns la rosu ala (oare de ce evit rosu?), dar mi-am tras un Essence 23. Colectia noua nu are nume frumoase, ci doar cifre pe cur la sticlute... cre'ca le-a pierit inspiratia alora de la essence. Culoarea asta are un metal decent si fin care luceste albastrui. Din pacate în poza nu reiese deloc, iar în realitate mai putin decît am crezut, tinînd cont de cum se vede în sticluta. Totusi îmi place nuanta. Nu am putut rezista si mi-am aplicat si bling-bling & butterfly :-*

Imi place culoarea, ti-am spus, tb sa o iau si eu sa vad cum e pe unghie.Daca vad eu bine in poza, aratatorul si degetul mijlociu, sunt mai cu pb unghiile o iau intr-o parte, nu?Tu ai unghiile subtiri, probabil de aceea ti se si rup usor.

Vezi postareaDaniella, la 28 July 2012 - 10:32 PM, a spus:

Maya, ti-ai schimbat radical "lookul" unghiilor, dp meu dv NU in bine, ci in FOARTE BINE!!! Deci acum ai o forma super! inainte poate te pueai plange, dar acum ai niste maini si unghii de revista! brava de schimbare!

eu am mai tras o tura de fiecare unghie in alta culoare, toate mate, adusese marfa proaspata manichiurista (am facut vreo 2 foto, dar nu am avut timp sa le manevrez de postare). Acum sunt rosu sidefat (eu rosu adeseori, rosu sidef prima data), pe astea nu le-am pozat inca, sa vedem maine daca apuc si cand oi vedea ziua sa reusesc si sa postez.

Toate mi-au placut, dar in mod particular alea ale Ioanei albe cu picturi subtiri verzi si negre. Imi plac mult picturile tale Ioana, asa facea si manichiurista care m-a facut sa nu imi mai fac manichiura acasa ...din pacate am pierdut-o pe ea, iar astea de cartier sunt nici la unghia mica. Ai talent, ar trebui sa scoti bani din asta ... =)) mai ales ca iti si place!

Daniella, mercic de cuvintele frumose.Stiu mi-au mai spus-o si altii ca as putea face bani din asta,initial am vrut sa fac cursuri de pus unghii, nail design,dar taman cand am vrut am plecat din tara :-* , asa ca m-am limitat sa ma fac pe mine.
Chiar am gasit acum cateva zile niste poze vechi de pe vremea cand am inceput sa pictez pe unghii.Atunci am avut cea mai mare activitate, faceam si prietenele, vecine, apoi cum am spus, am plecat.
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435689128327.jpg

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435689317435.jpg

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2012 - 10:02 AM, a spus:

Daniella, P2 este firma celor de la DM, cauta si tu , ar trebuii si DM Romania sa aibe
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#831 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2012 - 03:52 PM

Mi-am largit colectia
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435691384742.jpg

Din gama P2: dreapta 530 - Charming, stanga: 580 Funky
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435693684318.jpg
Dreapta: Rival de Loop: coconut milk; mijloc, tot R de L: violet star si stanga: de la essence top coat

Si fiindca m-ati zapacit cu caviarul vostru, mi-am luat perlute si eu
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435696852508.jpg
si nu in ultimul rand de la Catrice:600- After Eight
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435697809691.jpg

Nu m-am abtinut si mi-am pus perlutele,da am pus cam multe, mai am de lucru la faza asta. =))

si o poza mai in soare
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435699142911.jpg

Acasa la mine

#832 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • LocationGermany

Postat 29 July 2012 - 04:02 PM

Vezi postareaIoana, la 29 July 2012 - 03:36 PM, a spus:

Imi place culoarea, ti-am spus, tb sa o iau si eu sa vad cum e pe unghie.Daca vad eu bine in poza, aratatorul si degetul mijlociu, sunt mai cu pb unghiile o iau intr-o parte, nu?Tu ai unghiile subtiri, probabil de aceea ti se si rup usor.

Ioana, la mine-s cu probleme toate. De aia ma tot plîng pe aici, dar nimeni nu ma crede =)) De aia am tot întrebat daca gelul ar fi o solutie pentru unghiile mele, dar nu prea-mi raspunde nimeni =)) Egal, totusi m-am hoatarît sa nu-mi pun nimic, ca daca ma ocup intensiv de ele, fac treaba destul de buna, zic eu. Cînd o sa-mi piara pofta le tin iar scurte, si cu asta basta. Mie îmi place laba si cu gheare scurte. Si asa pot si facute chic :-*

Interesant este ca acum nu mi se mai rup asa usor ca înainte/ în urma cu vreo 5-6 ani. Si ce nu se mai întîmpla deloc, nu se mai exfoliaza! La aratatoare mi s-au bulit din cauza mea. Singura chestie diferita pe care o fac, fata de atunci cind se buleau/exfoliau, rupeau mai repede, este pila folosita. Acu pilesc doar cu aia de sticla. Nu stiu daca asta ar putea fi schimbarea... Înainte foloseam des pe aia de metal (nu cu striatii) . Aia de metal o folosesc rar, de carton aproape deloc.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

― Jorge Luis Borges

#833 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2012 - 10:53 PM

Vezi postareaMaya, la 29 July 2012 - 04:02 PM, a spus:

Ioana, la mine-s cu probleme toate. De aia ma tot plîng pe aici, dar nimeni nu ma crede :toothy6: De aia am tot întrebat daca gelul ar fi o solutie pentru unghiile mele, dar nu prea-mi raspunde nimeni =)) Egal, totusi m-am hoatarît sa nu-mi pun nimic, ca daca ma ocup intensiv de ele, fac treaba destul de buna, zic eu. Cînd o sa-mi piara pofta le tin iar scurte, si cu asta basta. Mie îmi place laba si cu gheare scurte. Si asa pot si facute chic :)

Interesant este ca acum nu mi se mai rup asa usor ca înainte/ în urma cu vreo 5-6 ani. Si ce nu se mai întîmpla deloc, nu se mai exfoliaza! La aratatoare mi s-au bulit din cauza mea. Singura chestie diferita pe care o fac, fata de atunci cind se buleau/exfoliau, rupeau mai repede, este pila folosita. Acu pilesc doar cu aia de sticla. Nu stiu daca asta ar putea fi schimbarea... Înainte foloseam des pe aia de metal (nu cu striatii) . Aia de metal o folosesc rar, de carton aproape deloc.

Avantajul tau e ca ai forma frumoasa, restul se rezolva la cate produse exista.DEfapt eu nici macar cu alea speciale nu prea ma dau, folosesc ori vitamina A uleioasa sau uleiul de ricin.

Am sters perlutele si mi-am tras model mai cuminte pt saptamana lucratoare,dar parca vad ca maine il dau jos ca nu ma incant tare mult culoare
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13435952072051.jpg

Acasa la mine

#834 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 30 July 2012 - 07:32 AM

Ioana, foarte faine, ca de obicei! Mi-au placut mult alea cu alb si albastru; ce pacat ca nu suntem langa tine sa ni le faci si noua...
O sa incerc sa mi le curat cum ai zis tu, macar pana gasesc un corector.
Maya, imi place mult albastrul, eu inca n-am indraznit sa trec la albastru, verde, nu stiu de ce.

Eu azi am asa:

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-639-13436263613715.jpg

#835 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 30 July 2012 - 08:39 AM

Si eu tot lila .Imagine postata

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-48-13436303631486.jpg
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#836 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 30 July 2012 - 08:59 AM

sambata dupa-masa m-am jucat si eu putin, ignorati - va rog din tot sufletul - manichiura nefacuta (intre timp ma joc si de-a zugravitul casei) si oja care nu s-a uscat bine (ca tocmai in momente de-astea cuiva ii e foame, altcineva suna pe skype, altu pe gtalk si, ca sa fie galeria completa, suna si celularu, na, numa-asa de ciuda =)) )

vazusem eu candva ceva de genu' asta, dar nu am salvat poza si am facut din amintiri (eram nerabdatoare sa incerc noile achizitii :toothy6: )

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-142-13436314332756.jpg

asta, tot in joaca, saptamana trecuta

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-142-13436314918472.jpg
fiica dacilor

#837 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 30 July 2012 - 09:07 AM

Ioana cum e pe unghie ala de la P2,Funky?Am vrut sa-mi iau si eu saptamana trecuta cand am fost la dm,dar nu stiu de ce nu l-am luat.Imagine postata Cred ca am ramas traumatizata dupa brotacel :toothy6:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#838 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 10:20 AM

Vezi postarea2ut, la 30 July 2012 - 07:32 AM, a spus:

Ioana, foarte faine, ca de obicei! Mi-au placut mult alea cu alb si albastru; ce pacat ca nu suntem langa tine sa ni le faci si noua...
O sa incerc sa mi le curat cum ai zis tu, macar pana gasesc un corector.
Maya, imi place mult albastrul, eu inca n-am indraznit sa trec la albastru, verde, nu stiu de ce.

O saptamana putin mov-lila se pare ca avem :toothy6: .
2ut,adevarul e ca mi-ar place sa am pe cine sa exersetz.Si cand am fost in Italia, mama, surorile au tabarat pe mine:"ti-ai adus trusa, ne faci manechiura-pedichiura" =)) .
Adevarul e ca totul,ca si bucataria, partea de nail design sunt o pasiune care a inflorit in timp.Si recunosc sa-mi place sa experimentez si sa invat lucruri noi.Am plecat in viata studiind literatura si am schimbat pe finante,apoi am ajuns sa ma axez pe parte de arte =)) .Asa frumoasa e viata cand faci de toate.

Vezi postareapetunie, la 30 July 2012 - 09:07 AM, a spus:

Ioana cum e pe unghie ala de la P2,Funky?Am vrut sa-mi iau si eu saptamana trecuta cand am fost la dm,dar nu stiu de ce nu l-am luat.Imagine postata Cred ca am ramas traumatizata dupa brotacel :)

Diana, inc an-am probat-o, diseara daca am timp schimb ce am acum si fac cu albastru.

Acasa la mine

#839 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 30 July 2012 - 12:21 PM

Ok,astept sa vad cum arata.Eu trebuie sa-mi scurtez unghiile ca mi s-a bulit aia mica,si am asa o presimtire ca ar arata tare fain Funky ala pe unghiute si mai scurte.

Eu astazi am un auriu si m-a chinuit talentul,pentru ca arata cam plictisitor asa simplu,si am reprodus tehnica cu ziarul aseara.Nu a iesit nu stiu ce,dar vreau sa va zic ca functioneaza cu spirt,numai ca trebuie inmuiat bine degetul si tinuta mai mult hartia.la mine a iesit cam "sters" ca am luat rapid hartia de pe unghie Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#840 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2012 - 03:08 PM

Vezi postareapetunie, la 30 July 2012 - 12:21 PM, a spus:

Ok,astept sa vad cum arata.Eu trebuie sa-mi scurtez unghiile ca mi s-a bulit aia mica,si am asa o presimtire ca ar arata tare fain Funky ala pe unghiute si mai scurte.

Eu astazi am un auriu si m-a chinuit talentul,pentru ca arata cam plictisitor asa simplu,si am reprodus tehnica cu ziarul aseara.Nu a iesit nu stiu ce,dar vreau sa va zic ca functioneaza cu spirt,numai ca trebuie inmuiat bine degetul si tinuta mai mult hartia.la mine a iesit cam "sters" ca am luat rapid hartia de pe unghie Imagine postata

Sa sti ca s-ar preta foarte bine pe unghiile scurte, o sa revin mai tarziu cu poza.
EDIT: ca am venit cu poza
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13436583637307.jpg

Am sa fac doar cu Funky data viitoare, e mai fain decat Charming

Acasa la mine

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43