Forum Culinar: Ce oja avem azi! - Forum Culinar

Salt la continut

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce oja avem azi! Cu poze

#661 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 16 July 2012 - 11:17 PM

Maya, splendida culoarea.

#662 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 17 July 2012 - 05:06 AM

Vezi postareaMaya, la 09 July 2012 - 02:12 PM, a spus:

O poza veche de 9-10 ani, cu Manhattan Dark Blue, tot de genul asteia lila de la Gosh.

Atasament 11001.jpg

Uite un Gosh holographic/ poza de pe net :

Imagine postata

Maya de unde o iau si eu pe asta holografica argintie? e superba! e nemteasca? Nu am auzit de ele.
Imagine postata
Imagine postata

#663 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 17 July 2012 - 08:39 AM

Am treaba de nu-mi vad capul, dar mai intai a trebuit sa intru aici...
Petu, foarte faina culoarea, imi place mult.
Maya, arata tare bine lila-ul, dar intreb si io, ca nestiutoarea, ce e top coat?
Eu azi m-am dat cu oja de la Farmec, sa vad cat o sa tina (numai ca nu prea reusesc sa fac poza ca lumea)

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-639-13425071722204.jpg

#664 Useril este offline   Carmen 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 17 July 2012 - 09:35 AM

Vezi postareapetunie, la 16 July 2012 - 11:50 AM, a spus:

mi-am luat un verzuliu-galbior...

:( :(

Masina mea are culoarea unghiilor tale!!!! (toti spun ca e o culoare oribila...inclusiv barbatamiu :( ) dar cui ii pasa? Mie imi place...si m-am gandit sa-mi iau oja ca a ta sa ma asortez cu masina!
ex Aninita

#665 Useril este offline   Carmen 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItalia

Postat 17 July 2012 - 09:37 AM

moatza ai o forma tare ca lumea la unghiile de la maini!!!!! :( Cred ca ti-am mai spus...fac si eu ca Sefu: "daca nu ti-am spus, ma repet"
ex Aninita

#666 Useril este offline   Carmen 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationItalia

Postat 17 July 2012 - 09:39 AM

Maya, ce naiba ziceai la inceput ca ai niste unghii aiurea, ba ca au o forma de nu stiu care, ba ca-s strambe....?????
Sunt foarte misto! Da' ca lumea tare!!!!!
ex Aninita

#667 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 17 July 2012 - 10:06 AM

Maya, tare frumos lila-ul si-mi palce forma unghiei.

Petu, nasol daca iti distrage atentia culoare, unele culori sunt facute(mai ales cele neon) sa fie purtate doar in vacanta cand n-ai nici o activitate.Imi pare rau de unghiute si eu am una care e crapata,da incerc sa o tin lipita cu oja pana mai creste ca inca e la nivel de pat unghial.

2ut, top coturile sunt de doua feluri, cele care se aplica direct pe unghia curata pt o intretinere a acesteia(gen tratamente) si evitarea ingalbenirii unghiei.Defapt acestea se numesc :Base Coat .
Top coat-urile de final sunt de doua feluri: incolore si cele cu sclipici.Cele incolore sunt de mai multe feluri, mai multe intrebuintari:pentru uscare rapida, pentru mentinerea luciului ojei, pentru o mai lunga "viata" a ojei pe ughie.

Sper ca m-am facut intelesasa,ca se pare ca nu-s coerenta inca la ora asta :(
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#668 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 10:28 AM

Vezi postareaIoana, la 17 July 2012 - 10:06 AM, a spus:

Maya, tare frumos lila-ul si-mi palce forma unghiei.

Petu, nasol daca iti distrage atentia culoare, unele culori sunt facute(mai ales cele neon) sa fie purtate doar in vacanta cand n-ai nici o activitate.Imi pare rau de unghiute si eu am una care e crapata,da incerc sa o tin lipita cu oja pana mai creste ca inca e la nivel de pat unghial.

2ut, top coturile sunt de doua feluri, cele care se aplica direct pe unghia curata pt o intretinere a acesteia(gen tratamente) si evitarea ingalbenirii unghiei.Defapt acestea se numesc :Base Coat .
Top coat-urile de final sunt de doua feluri: incolore si cele cu sclipici.Cele incolore sunt de mai multe feluri, mai multe intrebuintari:pentru uscare rapida, pentru mentinerea luciului ojei, pentru o mai lunga "viata" a ojei pe ughie.

Sper ca m-am facut intelesasa,ca se pare ca nu-s coerenta inca la ora asta :(

Ai fost foarte clara, multumesc.

#669 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 17 July 2012 - 11:18 AM

Dupa indelungi lupte seculare si contorsionari de puls am reusit sa pozez si eu o mana, am furat ideea de la Adriana. :(

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-97-13425166404457.jpg

Voi cum procedati cu manichiura si pedichiura? Le purtati de aceeasi culoare? Diferite? Asortate? Care-i trendul in domeniu??

#670 Useril este offline   laura_lala 

• Moderator
  • Postari: 1,128
  • LocationPortugalia

Postat 17 July 2012 - 11:28 AM

Uite cum repar eu o unghie care se rupe:

http://www.youtube.c...h?v=tvLmykj5_A4

Mentionez ca pe post de lipici folosesc cianoacrilatul (Super Glue) dar e posibil sa existe la magazinele cosmetice si un lipici ori gel special care sa lipeasca unghia rupta. :(

Edit: hartia folosita e cea de la pliculetele de ceai. :(

#671 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 July 2012 - 11:43 AM

E bine de stiut,numai ca trebuie sa-mi cumpar lipici sa-mi pun in toate gentile :(

Aseara mi-am buretat niste argintiu peste verdele-brotacel,astazi dupa ce termin cu bucatareala il dau jos si-mi fac un french.Sper sa-mi iasa Imagine postata

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-59-13425181963483.jpg

In poza se vede si unghia mare ,rupta Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#672 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 12:57 PM

Laura,interesanta metoda dupa ce sterg oja care o am acum aplic si eu.Super glue-ul se poate inlocuii cu solutia speciala pt aplicat unghii false.

Eu maronie azi ca si asa afara parca ar fi toamna.Am mers pe aceeasi metoda, o mana mata una lucioasa :tongue3:

mat
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13425225151232.jpg
lucios si in poza asta se vede unghia mare care este crapata
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13425225547843.jpg
si din nou, am 2 maini :lol:
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-479-13425225890389.jpg
cam inegale si mozolite, ar trebuii sa ma las de baut =))

Acasa la mine

#673 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,769
  • LocationSibiu

Postat 17 July 2012 - 01:19 PM

Oare am mai zis? Cred că nu. De când s-a înfiinţat topicul ăsta mi-a schimbat "traseul". De obice prima "citire" pe forum era la han. Acu' intru aici prima dată, că tare-mi place :tongue3:
Dacă Maia mea ar vedea topicul ăsta (în privesc doar când sunt singură Imagine postata) cred că ar trebui să dăm o raită prin drogherie, iar ea ar fi cea mai fericită fetiţă din lume.

Vă tot admir cât sunteţi de îndemânatice Imagine postata

Ioana, "abordarea" asta nu am mai văzut-o până acum. Îmi place tare ideea. De obicei imi place varianta luciosă/sidefată dar la modelul ăsta îmi place mai mult mâna mată.
Oare ai scris? Cum faci să-ţi pozezi ambele mâini?

Petu, verde brotăcel e culoarea mea preferată, în general, dar pe unghii nu ştiu dacă l-aş putea purta Imagine postata. Tu te-ai mai obişnuit?

Nici nu mai ştiu ce să mai scriu. Toate unghiile şi culorile îmi plac, aşa, la voi. Eu încă sunt cuminte...

Aaa, era să uit: Bia, şi tu te murdăreşti când scrii cu pixul? Imagine postata

#674 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 01:29 PM

Boni, sa sti ca si mie tot matul imi place de data asta.La rosu nu mi-a placut,dar la asta da.
CAt de pozarea ambelor maini ,pun aparatul pe optiunea sa faca poze singur.Chiar daca nu ai stativ se sprijina pe ceva.Acum chiar nu l-am pus pe stativ ca s-a rupt si era la lipit. :tongue3:

Acasa la mine

#675 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 July 2012 - 01:29 PM

Sorella si mie mi-o place.

Lizura, cum spuneam, poza e de pe net. Unde este, habar nu am. La nemti, sigur nu, ca ei n-au niciun GOSH. Ale mele sînt din Austria. Asta holografic însa nu l-am vazut în parfumeria de unde le-am luat pe celelalte.

Bia, top coat e pentru deasupra/finalizare. Fie pentru luciu/glossy, fie cu sclipici de toate felurile, formele si culorile, fie pentru o uscare rapida...
Base coat, este pentru început. Adica se da direct pe unghie si are rolul de a proteja unghia de colorare, sau pentru diferite tratamente. De întarire a unghiei, a o feri de exfoliere... etc, etc.

Carmen, spun în continuare acest lucru, si sper ca de data asta sa ma fac înteleasa. Forma reala a unghiilor e naspa, asta care se vede e forma finala, cea care le-o dau eu, cu muuulta munca + întretinere (am si material slab). Fiecare unghie are o alta forma, zic - taiate scurt/asa cum sînt ele lipite de degete =)) Degetele mari si aratatoare au o forma ovala, diferite, dar acceptabile. Unghiile degetelor mijlocii, în afara faptului ca sînt moi, dupa o anumita marime tind sa se încovoaie (putin chiar si cea de la aratatorul stîng) într-o parte. Cea de la mîna stînga chiar foarte nasol, dar o tin sub control cît de cît, si crede-ma nu ai vrea sa stii cum :D De aia întrebam pe undeva daca gelul ar fi o solutie pentru unghia aia. Întrebam, daca as aplica gel si as întretine-o gelata, ar creste drept, sau si-ar lua drumul natural... încovoiat? Nu am experienta cu niciun fel de unghie falsa. So, mai departe. Inelarele, moi si au forma patratoasa mica. Unghiile de la degetele mici sînt singurele care care le aduc rapid în forma.

Laura, eu ador liliachiile, movuliile de toate nuantele. Foarte misto culoarea :lol:

Petu, arata bine si "topate", dar mai faina e asa "nuda", ca se vede brotacelul =))

Ioana, pe mine nu ma distrag culorile vii, chiar ma îmbujoreaza, îmi dau elan :P
Negru, desi mi se pare foarte elegant, nu ma coafeaza neaparat, dar îmi place. Enervant e curatatul. De aia folosesc negru foarte rar, iar în combinatie folosesc floricele sau fluturasi, sa le mai înviorez oleaca.
Singura varianta care m-a distras si m-a facut asa ma gîndesc la filme horror, a fost varianta crackle red & black. Îmi dadeau senzatia de durere, rana :tongue3:
Denise mi-a sugerat sa fac un crackle alb peste lila...

Imi place mult cum arata negru mat cu vîrfuri glossy. Ai sablon sau ai facut cu mîna libera vîrfurile? Ai o dexteritate fantastica. Chiar ma gîndeam sa fac si eu ceva cu dungile de data trecuta (penultimul tau model), dar nu stiu daca reusesc sa le fac asa drepte...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#676 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 01:34 PM

Vezi postareaboni, la 17 July 2012 - 01:19 PM, a spus:

Oare am mai zis? Cred că nu. De când s-a înfiinţat topicul ăsta mi-a schimbat "traseul". De obice prima "citire" pe forum era la han. Acu' intru aici prima dată, că tare-mi place :tongue3:

Ihim, m-ai prins, am vazut si eu apoi in poza, dar i-am dat pace. Sa stii ca si eu deschid topicul asta mai intai si abia dupa citesc la han, e tare fain.
Maya, multumesc mult de explicatii, habar n-aveam.

#677 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 July 2012 - 01:39 PM

Maya si ie imi plac culorile vi,bine nu orice culare imi place la mainile mele.

Uite de exemplu am vazut un roz fuschia pe o mana bronzata, cach, parca ar fi o tiganca vopsita.Sorry fetele daca cuiva ii place asa,da asta e parerea mea.
De top coat, spusesem si eu mai sus :lol:
Modelul e facut din pensula, nu fac nimic din/dupa sablon, n-am rabdare sa aplic ceva sa fac dupa.Asa strambe cum imi ies, dar le fac cu mana libera. :tongue3:

Acasa la mine

#678 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 17 July 2012 - 01:45 PM

Vezi postareaIoana, la 17 July 2012 - 01:39 PM, a spus:

Maya si ie imi plac culorile vi,bine nu orice culare imi place la mainile mele.

Uite de exemplu am vazut un roz fuschia pe o mana bronzata, cach, parca ar fi o tiganca vopsita.Sorry fetele daca cuiva ii place asa,da asta e parerea mea.
De top coat, spusesem si eu mai sus :lol:
Modelul e facut din pensula, nu fac nimic din/dupa sablon, n-am rabdare sa aplic ceva sa fac dupa.Asa strambe cum imi ies, dar le fac cu mana libera. :tongue3:

Nici mie nu-mi place rozul strident, fucsia, etc, pe mîna bronzata. Era o tiganca, pe vremuri, la noi în sat... Ruja, o chema. Mereu umbla cu unghii fucsia, cu buzele de un rosu aprins si cu pleoape de un verde sau albastru deschis. Era extrem de închisa la culoare. Tata mereu zicea, ca arata ca o cioara vopsita, dar o aprecia pentru ca era totdeuna aranjata :D
Am vazut acum, ca ai explicat. Merci =)) Eu citesc din mers, receptionez, apoi raspund si daca mai am timp, reiau si citesc mai detaliat =))
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#679 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 17 July 2012 - 01:48 PM

Vezi postareaboni, la 17 July 2012 - 01:19 PM, a spus:

Oare am mai zis? Cred că nu. De când s-a înfiinţat topicul ăsta mi-a schimbat "traseul". De obice prima "citire" pe forum era la han. Acu' intru aici prima dată, că tare-mi place Imagine postata
Dacă Maia mea ar vedea topicul ăsta (în privesc doar când sunt singură Imagine postata) cred că ar trebui să dăm o raită prin drogherie, iar ea ar fi cea mai fericită fetiţă din lume.

Vă tot admir cât sunteţi de îndemânatice Imagine postata

Ioana, "abordarea" asta nu am mai văzut-o până acum. Îmi place tare ideea. De obicei imi place varianta luciosă/sidefată dar la modelul ăsta îmi place mai mult mâna mată.
Oare ai scris? Cum faci să-ţi pozezi ambele mâini?

Petu, verde brotăcel e culoarea mea preferată, în general, dar pe unghii nu ştiu dacă l-aş putea purta Imagine postata. Tu te-ai mai obişnuit?

Nici nu mai ştiu ce să mai scriu. Toate unghiile şi culorile îmi plac, aşa, la voi. Eu încă sunt cuminte...

NU!Poate il mai pun o data in vacanta,in rest o sa incerc ceva combinatii cu el.

Azi e ultima zi libera,asa ca va mai plictisesc cu o poza,apoi va las in pace...pana vineri :tongue3:

Ma chinuie rau de tot talentul,astazi am french,pe care cu toate ca l-am facut cu sabloane,tot nu a iesit ca lumea Imagine postata

Imagine atasata: monthly_07_2012/post-59-13425255057084.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#680 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,460
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 17 July 2012 - 05:58 PM

Eu m-am plictisit cum ziceam de turcoaz dar pe de alta parte inca statea foarte bine pe unghie si cum n-am foarte mult timp de bibilit mi-am pus albastru deasupra, s-a intins foarte repede si frumos si desi e mat imi place
Imagine atasata: monthly_07_2012/post-4-13425406251477.jpg

Arata acest topic

• 175 Pagini +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic