Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 04 August 2012 - 01:23 PM
Postat 04 August 2012 - 02:33 PM
Cred ca la unghii mai lungi arata mai bine.Dar na...vroiam sa incerc si eu.

Postat 04 August 2012 - 03:58 PM

Postat 04 August 2012 - 07:18 PM
E superb, superb de tot! Foarte ieftin, si calitate super! Trebuie dat de doua ori pentru acoperire perfecta, dar are un luciu perfect, nu basicheaza, nu face cocoroate, nix! Sînt curioasa daca si verdele pur e asa fain si glossy.
Cînd l-am avut combinat cu verde, am spus ca nu e galbenul sufletului meu.
Îmi retrag cele spuse. E perfect!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 04 August 2012 - 08:54 PM
Postat 05 August 2012 - 10:15 AM

Straluceste asa din cauza blitului.

Postat 05 August 2012 - 12:38 PM

Eu tot movul ala , dar m-am cam plictisit deja , trebuie sa fac ceva pe el , cred ca pun niste mov deschis pe varfuri cu buretelul.
Postat 05 August 2012 - 02:38 PM
Postat 05 August 2012 - 03:32 PM

si sa-mi asortez o piatra inelara cu unghiutele taiate regulamentar - ca urmare a fracturarii uneia in lupta cu clestii de crab, offff !!!

n-as fi crezut vreodata ca o sa ajung fata verde cu unghii padure magnetizata, da' am facut-o si pe asta !

cu alte cuvinte, multumita voua

Postat 05 August 2012 - 05:02 PM

Imi place mult.
UpGii, imi place si plesneala, la picioare si magnetismul de la maini.

Galbenul e in trend mereu(daca-ti place).

Si cu cat ma uit mai mult la lantisorul inel cu atat imi place mai mult.Il pui asa sau are incuietoare?Ca nu-mi dau seama.
Stiu ca ai zis ca-i facut dintr-un lantic vechi.
Adriana si nu ne arati rezultatul?
Postat 05 August 2012 - 06:10 PM
Maya, la 04 August 2012 - 07:18 PM, a spus:
E superb, superb de tot! Foarte ieftin, si calitate super! Trebuie dat de doua ori pentru acoperire perfecta, dar are un luciu perfect, nu basicheaza, nu face cocoroate, nix! Sînt curioasa daca si verdele pur e asa fain si glossy.
[center]Cînd l-am avut combinat cu verde, am spus ca nu e galbenul sufletului meu.
Îmi retrag cele spuse. E perfect!
Maya, culoarea e superba, m-ai facut sa caut si eu pe amazon. Eu am refuzat sa imi iau culori "ciudate". Cea mai ne-la-locul ei e verde dar acum, citind topicul asta ma apuca asa o dorinta sa achizitionez culori varatice:). Eu acum le am Racing Green de la Mavala:

Acum ceva vreme am descoperit topicul asta si postase cineva 2 tutoriale. Am incercat unul dintre ele, doar asa in joaca. Aici se vad si celelalte 2 nunate de verde pe care le mai am

Postat 05 August 2012 - 06:18 PM
izuk, la 04 August 2012 - 01:23 PM, a spus:
si io, si io!

Adriana, la 04 August 2012 - 08:54 PM, a spus:
+1
m-ati stricat de tot, negru!

edit: am vazut crackle si la noi, la carrefour, negru si rosu, 15lei.
Postat 05 August 2012 - 06:40 PM
Galben cu varf buretat sau panselat . Perfect !

Verde magnetizant .

Verde marmorat ,rosu crapat ,albastru sidefat ,mov ,negru ......
M-ati terminat .

Eu m-am blocat pe mov si rosu.
Trebuie sa incerc si altceva .

Galben ,albastru si verde ,inca nu am curaj dar ..nu se stie .

Lilly sa-ti aduci trusa cand vii ,sa ne "jucam " .

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 05 August 2012 - 07:58 PM
Am vrut sa imi fac galben dar m-am razgandit, data viitoare
Imagini atasate
Postat 05 August 2012 - 08:05 PM
Deci, dupa parerea mea, unghiile tale arata mai misto cu culori tari! Cre'ca chromatul ala lila-verzuliu de la essence ti-ar sta bine!
Lili, nu ai ojat si domnisoara blanoasa?

Mai, galbenul e într-adevar o atractie. În sesnsul ca atrage priviri. La cumparaturi, la casa, multi le-au observat

Pe mine ma distrage placut culoarea asta!
Ceva cu ce nu ma pot obisnui e crackle. Pur si simplu ma simt ciudat...
Dana, e super verdele ala magnetizat. Cît a durat pîna sa-u format straturile alea/modelul? Ca eu nu stau bine cu rabdarea

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 05 August 2012 - 09:08 PM
Eataly, la 05 August 2012 - 05:02 PM, a spus:
UpGii, imi place si plesneala, la picioare si magnetismul de la maini.

Galbenul e in trend mereu(daca-ti place).

Si cu cat ma uit mai mult la lantisorul inel cu atat imi place mai mult.Il pui asa sau are incuietoare?Ca nu-mi dau seama.
Stiu ca ai zis ca-i facut dintr-un lantic vechi.
Lilly, inca n-am vazut prin magazinele de aici o nuanta de galben care sa ma atraga. probabil de asta nici nu mi se leaga de mina.

lantisorul inel, facut dupa masura degetului de la picior, e fara incuietoare, si doar "sigilat" printr-o veriga. apropos, mi-am mai facut inca unul cu initiala numelui meu, in caz ca ma ratacesc ca muta prin lume

primele 2 au diametrul de 18mm

ultimul are 15 mm

Postat 05 August 2012 - 09:19 PM
Maya, la 05 August 2012 - 08:05 PM, a spus:

Maya, si pe mine m-a atras verdele asta ca un magnet. cind l-am cumparat, eram sceptica in privinta reusitei modelului. dar exact ce scrie pe cutiuta-ambalaj de care e fixat magnetul, a fost intocmai.
pensulezi un strat grosut de oja, aplici imediat suportul magnetului la baza unghiei si in 15'' e gata modelul. ador oja asta minune !