Mi-am luat si eu cateva oje, de cand cu topicul asta, dar fata de voi...... io-s codasa la numar. In schimb, am avut grija sa iau culori "fistichii" - verde, albastru & co...
Jupanu' mai stramba din nas cand la vede cu culori de astea traznite, dar incearca sa vada partea plina a paharului - bine ca macar ti le varuiesti!

Daca tot mi-s prin Paris, pe unde pot gasi oje magnetice? Oare la Sephora au? Si cam cat costa? Sau care e pretul la voi in zona?
Am vazut aseara oja crack, dar era vreo 20 (!!!!) de euro bucata si m-am lasat pagubasa! In tara, la DM a gasit una singura (gri) la vreo 20 de lei. E cam mare diferenta de pret, zic io. O fi vorba si de calitate, nu zic nu, dar la mine sare repede oja de pe gherute, indiferent ca ma fac singura sau la manichiurista. Nici alea de firma nu tin mai mult. Am fost impreuna cu o prietena la aceeasi manichiurista, am folosit aceeasi oja, dar la mine dupa 2-3 zile deja se tocisera varfurile, in timp ce la ea tineau bine-mersi gheroantele si-o saptamana.

De asta nici nu ma mai uit la firma, tot un drac vad ca e, pentru mine.