Adriana, la 10 December 2012 - 06:53 PM, a spus:
Daniella, la 10 December 2012 - 06:09 PM, a spus:
Eu cu mavala remover, nu am simtit nici un imbold sa bag foarfecuta si inclusiv manichiurista a ramas gura casca de rezultat! si ajunge destul de multisor; cutia contine si betisor din lemn de trandafir.
deci cuticle remover marca mavala? ca pe ea o gasesc in satul meu
da-da, asta este si o recomand, topeste foarte bine cuticula, dupa 2 min vii cu betisorul si o cureti ca pe o mazga. Pana acum nu am avut cu ce face comparatia, dar acum cand am luat si gelul Cuticle Peeler de la Farmec, care: 1 ca se usuca prea repede de nu ai timp sa le cureti pe toate ; 2 curge prea mult cand desfaci tubul si folosesti la prima unghie si 3 nu vad ca topeste asa de bine ca si Mavala cuticle remover. Apai peelingul de fapt nu e remover e doar un scrub, deci categoric astea 2 nu fac aceeasi treaba!
Singurul inconvenient, ca trebuie sa nu ai oja cand o folosesti, spre deosebire de ulei, cu care iti poti da toata ziua buna ziua si pe unghiile ojate pt inmuierea si subtierea cuticulei. La tine cat costa Adriana? Aici am gasit-o doar in farmacie si as mai extinde si la alte produse, dar 11 eur mi se pare multicel, desi am folosit maini-picioare si m-a tinut mai bine de 6 luni.
Betisorul face treaba f bine, eu nu am gasit de cumparat, sau am uitat sa intreb la drogheriile cu produse doar pt unghii. De cand am pierdut betisorul de lemn, zici ca sunt ciunga! Acum am obs ca sunt magazine doar cu produse de unghii gen Flormar si altele ...

! so, exista destui clienti doamnelor doar pt produse de unghii, si vorbim de 4-8 lei sticluta ...si totusi rezista
Anyway, nu uitati sa va spalati pe maini dupa ce folositi cuticle remover, sau peeling cuticle.
Moatzo, probeaza, ca vad ca in ceea ce priveste cuticulele esti mare catâr! Eu inteleg ce zici/temerea ta: ca o bucatica de pielita netaiata se va revarsa peste unghie - respectiv peste lunala si implicit, unghia va parea mai scurta si inestetica - cu pielita crescuta! Vei vedea: Cuticle remover, va face dupa cateva folosiri in mod mai putin agresiv ce face si foarfecuta, nu este ca la mama ta, care nu mai taie cuticula deloc. Daca ti-e atat de teama ai o solutie, in fiecare seara le cureti de oja si aplici cuticle remover, in 3 sapt de aplicare o sa vezi un super rezultat, dupa care incepi sa raresti aplicarea incet incet. Ideea e ca la fobia ta de pielita crescuta pe unghie ca iedera pe zid, trebuie musai sa aplici cuticle remover si sa cureti bine cu betisorul la fiecare curatare de oja, ceea ce eu nu fac consecvent, ca imi mai uit ba removerul acasa, ba betisorul.
By the way gagici la Mavala eu nu am impins cuticula, ea pur si simplu se topeste si se transforma intr.o mazga, pe care o indepartezi cu betisorul. Nu am simtit nici nevoia si deci nici nu mi-a dat prin cap cu impinsul, decat dupa ce am pierdut betisorul, sau cand ajungeam la manichiura si nu aveam cuticle remover la mine

.
Tuturor celor care vor sa inceapa, le recomand Mavala cuticle remover (eau emoliente) - FACE UN CONTUR AL UNGHIILOR PERFECT!!! Eu nu am avut decat 2 experiente, dar e dif mare intre cele 2 produse. Poate fetele au experinte mai variate. By the way, dc fetele din RO/Buc au gasit Mavala si in alte locuri (hipermarket sau similar) decat in farmacie, sau mai ieftin de 44, va rog sa imi dati si mie de stire, ca poate mai largesc gama achizitiilor. Adriana, retin ca ai postat o foto, cum ca tu achizitionasei mai multe de la ei, le-ai testat/ le folosesti?
mihamarky, frumoasa si mana si unghiile si manichiura si culoarea, inclusiv inelul!!! splendid, brava! verde, personal nu imi place, dar albastrul il ador, in mod special la voi!
Sorry ca m-am lungit, nevorbita de mine!