Adriana, la 07 February 2013 - 06:43 PM, a spus:
Ce priceputa e deja Denise, bravo.
Ea nu umbla cu ele colorate, le-a facut asa ca mi-a palcut mie modelul de pe net. Si le-a sters imediat. Ea poarta culori decente. Cel mai mut îi plac ojele nude si nu-i plac deloc cele sidefate (spre deosebire de mine, care port doar sidefat

), doar daca-si face ceva model, dar asta în vacanta. Atunci toata ziua le fredoneaza, dar nu le pastreaza modelele. Tot la simplu ajunge.
Daniella, la 08 February 2013 - 02:16 AM, a spus:
Are unghiute foarte frumoase Denise, toate taiate la fel (forma si lungime), ceea ce e cel mai important in manichiura, mai important decat lungimea, dupa parerea mea. Nu mai spun ca are si pielitele frumos "lucrate" si a aplicat lacurile impecabil, nu vad urme de mazgaleala! Bravo, Denise, keep going!
Are forma frumoasa, ca nu am lasat-o nicicum sa ajunga cu ele în gura. Eu mi le-am ros de copil, intr-o veselie
Iar de taiat la o lungime, asta mosteneste de la mine. Eu prefer sa le am pe toate scurte decît de marimi diferite. Unghiile aranjate, sînt frumoase si scurte.
Pielitele nu si le taie, nu le face nimic/ nu le-a facut niciodata.
verber, la 08 February 2013 - 05:03 AM, a spus:
Maya superba culoare si model!!!
Imi place totul,superb!
E un verde frumos, dar eu nu l-as purta fara sclipici. Io-s mai pitzi cînd e vorba de unghii. Denise nu, ea e mai serioasa