Ce oja avem azi! Cu poze
Postat 14 March 2013 - 12:49 PM
Le folosesc pe alea vechi.
Intre timp am aruncat ala negru jirinovsky, de la essence, din colectia Twilight.Maya parca si tu il aveai.
Nu mai e fluid, n-am reusit sa-l pensulez, asa ca adio.
Adriana, e misto ala de la Kiko.
Postat 14 March 2013 - 01:21 PM
Adriana, la 12 March 2013 - 10:38 PM, a spus:
Vad ca nuantele "intre" cum e si asta ,ca nu e nici gri nici bej bej .

Stiti ca eu sunt moarta de mult dupa nuantele astea misterioase.

http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 14 March 2013 - 01:25 PM
Daniella, la 13 March 2013 - 12:45 PM, a spus:
Ce este un lac semipermanent? Trebuie uscat cu lampa,ca si gelul ?
Cum se da jos ?
Postat 14 March 2013 - 01:30 PM
Trebuie lampa de UV,pila profi si o acetona speciala.
Postat 14 March 2013 - 01:46 PM
Eataly, la 14 March 2013 - 12:49 PM, a spus:
Le folosesc pe alea vechi.
Intre timp am aruncat ala negru jirinovsky, de la essence, din colectia Twilight.Maya parca si tu il aveai.
Nu mai e fluid, n-am reusit sa-l pensulez, asa ca adio.
Adriana, e misto ala de la Kiko.
Il am, si al meu e înca ok. Se intinde frumos, arata bine, chiar si tine destul, dar se da jos destul de greu din cauza jirinovskylor

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 14 March 2013 - 04:18 PM
De la Essence mie mi se pare ca se ingroasa asta gri, ultima, de fapt ma gindeam sa o amestec cu vreo alta gri sa vedem ce minune iese, asa mai fac si loc

Postat 15 March 2013 - 01:41 AM
Maya, la 13 March 2013 - 09:09 PM, a spus:

Ioana, sau fete care aveti P2, ati incercat alea noi cu glam, volum , gel... sau nush cum le zice. In sticle patrate. Nu-mi plac culorile prea mult, dar sint curioasa de calitate.
Daniella, superbe unghiile. Detaliezi putin ce lac e ala? Lacul le face semi sau e unghie de gel, sau spune...

Eu cam asa le tin mereu, scurte

Asa e Maya, ma little kimono e colectie veche, era ultima cand am luat.o eu.Initial si eu o vazusem gri si de aceea am si luat-o de pe raft.
Business woman e din colectia glam, dar m-am dat doar odata si pe graba fara a mai da peste si topcoat si pana seara mi-a sarit de pe unghii.
Postat 15 March 2013 - 05:31 AM
Pret foarte piperat: daca aici mani + pedi este 65 lei cu oja normala, cu semipermanenta a fost 155 lei. Dar daca tine 3 saptamani ... tot acolo ajungi. Ah si e musai sa nu manjeasca deloc cuticulele cu semipermanenta - nu a sters nik pe de laturi. Eu am dat sa le protejez, ca nu le mai puteam creste, ca tot se spargeau pe toate partile - de aia si scurtimea. O sa incerc si eu peste inca 2 sapt sa ma duc sa intreb daca imi poate face intretinere cu rosu, ca oricum eu am ales doar un strat de oja intre cele de coaturi. La picioare am un rosu fucsia f. fain, la fel ca ala din poza link.
Destiny, merci mult! si tu ai o forma foarte frumoasa, iar alea pe albastru imi plac fooooarte mult!
Woaw, Adriana ce frumusica e oja aia maro sclipicios! eu care nu le am cu sclipiciurile absolut deloc si tot mi-a placut sa o vad

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 March 2013 - 12:11 PM

Postat 23 March 2013 - 08:33 AM
Cand ajung la manichiurista o intreb de noul produs

Postat 23 March 2013 - 02:48 PM
Eu am intrebat de 3 ori si mi-a zis ca nu mi-o da jos cu pila, ci cu badijonare in acetona + folie. Dar nu-i gel de ala ce se folosea pana acum, asta e semipermanent... cica produs recent.
Daca dau (la baza) cu creionul ala ulei pt cuticule de la Mavala se cam topeste ... probabil ca asa o sa mi-o si dau jos pe toata, ca nu stiu daca mai ajung la manichiura curand ... . Pedichiura e inca impecabila, desi rosie. Oricum mi s-a parut tare scump.
Destiny frumoasa nuanta si forma. Eu cu bling bling nu ma obisnuiesc insa.
Postat 24 March 2013 - 11:36 PM

Ieri am intrat la Auchan si am vazut ca e si acolo Oviesse asa ca am zis hai sa intru sa caut Essence, nu prea era cine stie ce dar in schimb erau altele, si n-am rezistat la un rosul inchis sidefat cum imi place mie, abia acasa mi-am dat seama ca cel de la Nubar e foarte asemanator

M-am uitat si printre sticlute cu gind sa le mai amestec si sa mai fac loc dar sunt toate pline

Postat 25 March 2013 - 12:08 AM

poza de pe net, ca normal ca eu nu mai apuc sa ma dau cu nimic.
Am mai vazut ceva interesant tot mai de vara asa da se invartea al meu pe langa si le-am lasat pe raft

Postat 25 March 2013 - 07:15 PM
Normal ca nu era sa ies cu mîna goala din drogherie, asa ca mi-am luat doua oje red and red

Mi-am luat si un Bamboo peeling pen pentru cuticule... sa vedem

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 25 March 2013 - 09:17 PM
Maya, la 25 March 2013 - 07:15 PM, a spus:
Normal ca nu era sa ies cu mîna goala din drogherie, asa ca mi-am luat doua oje red and red

Mi-am luat si un Bamboo peeling pen pentru cuticule... sa vedem

ce-i acela? are instructiuni?
sa le folosesti cu placere!
Postat 25 March 2013 - 09:51 PM
ralesu, la 25 March 2013 - 08:47 PM, a spus:
Acum, în moment, asa fara sa le numar nu stiu! Vaaai de mine! O sa le numar cînd ajung la valijoara

Daniella, la 25 March 2013 - 09:17 PM, a spus:
sa le folosesti cu placere!
Merci

Nu are instructiuni, e oja normala... cu efect. Vor sa spuna ca oja asta confera gherutelor aspect de unghii trase'n în gel. Adica luciu, volum... sa vedem. Momemnatn doar mi-am tras dunga pe o unghie de test. Arata promitator

Mai curioasa sînt de aia cu efect de sand. Nu stiu daca o sa-mi placa asa nisipoasa. Prefer ojele lucioase rau

Creionul ala cu bambus, matase si alte extracte cica înmoaie si ajuta la îndepartarea cuticulei. O sa revin cu impresii

-D'ale pisicilor-☀
― Jorge Luis Borges
Postat 25 March 2013 - 11:20 PM
pun poza de pe net