black_cat, la 10 April 2019 - 08:09 PM, a spus:
Multumesc mult de sugestie. Daca mai aveti alte idei de produse romanesti, nu doar pentru maini, va sint recunoscatoare

mi se pare mai buna crema lor speciala de maini decat asta contra petelor, daca e de folosit doar ptr emolierea mainilor. eu o am pe asta la birou si una special de maini ptr acasa (plus altele, vreo 3 feluri)
ptr cine are tenul uscat recomand cu cea mai mare convingere cremele apidermin si apidermin lux. mie mi se potrivesc extrem de bine, dar sunt ptr cei care suporta cremele cu baza grasa.
trendul acum la creme, chiar daca-s ptr ten uscat, sensibil, cu tendinte de imbatranire - sau oricum le-or numi ei - e sa fie baza hidrosolubila, adica daca dai cu apa, s-a dus crema. mie astea nu-mi plac si nu-mi priesc.
ptr mine, apiderminul e dumnezeul cremelor. cateodata mai pun in crema cate o fiola de colagen, sau elastina, sau vitamina C. se mixeaza bine, chiar daca e grasa.
si ptr 12 lei, io zic ca puteti incerca, daca aveti ten uscat, repet.
de la farmec sunt bune si ojele, au si tip gel - dar s-ar putea sa fiu subiectiva, ca eu am unghiile bune, fata de ce ziceti voi sau doamnele din anturajul meu.
bun mi se pare top coat de la kallos si-mi mai place de la ei fixativul ala mare
Adriana, la 10 April 2019 - 10:26 PM, a spus:
in seara asta mi-am pus si ulei pe cuticule si crema pe miini

bravo, ascultatoare, sa vedem rezultate repede si bune
any_annette, la 10 April 2019 - 11:50 PM, a spus:
Cu cat culoarea ojei e mai inchisa, cu atat e mai buna pt unghie.
la mine se pateaza unghiile mai tare de la cele inchise
Si sa evit sa ma sterg des cu acetona,
asta da, dar care e alternativa?
sa ma dau deci deasupra din nou cu oja noua.
fara gluma, io zic s-o schimbi
cate straturi poti da?