E prima oara cand o fac,si a iesit chiar bine,dupa gustul meu.
Exista multe retete si variante,eu am ales-o pe cea de mai jos,inspiratie de la chefkoch.de
Avem nevoie de:
-3 Camembert(in poza apar doar doua,am mai adaugat unul mai apoi ca sa fie mai multe)
-1 pachet jumate de Brie(jumatate am pus mai apoi)
-unt(multi pun crema de branza)
-iarba ciorii
-sare,piper,boia dulce,chimen macinat,zeama de lamaie
-cateva linguri de bere,cat sa iasa consistenta buna de intins pe paine.
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei.
In reteta scria ca se taie branza in cuburi mici,eu am dat-o prin masina de carne.Se mixeaza untul cu branza,se condimenteaza dupa gust cu cele de mai sus.Se adauga si berea si se amesteca bine.La sfarsit se adauga iarba ciorii.Se lasa cateva ore pana la servire ca sa se imbine bine aromele.
Se serveste cu brezeln/crackers/sticks-uri sau cu covrigi proaspeti,paine,etc cum va place.
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-59-13404504454558.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-59-13404504454558.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-59-13404504469696.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-59-13404504469696.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-59-13404504494864.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-59-13404504494864.jpg)
![Imagine atasata: monthly_06_2012/post-59-13404504528501.jpg](https://www.artaculinara.ro/forums/uploads/monthly_06_2012/post-59-13404504528501.jpg)
"Sectiune" nu am ,ca am dus castronul la gradinita si am uitat sa las macar o lingura pt acasa
![:P](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/tongue.gif)