Forum Culinar: Obatzda - Forum Culinar

Salt la continut

  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Obatzda Crema de Camembert

#21 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,734
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 26 June 2012 - 08:19 AM

Şi eu sunt şoarece şi recunosc că m-au destabilizat pozele :)

#22 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 26 June 2012 - 08:56 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 25 June 2012 - 12:45 PM, a spus:

Si soarecele din mine a luat-o razna cand a vazut despre ce e vorba. Acum nu-mi ramane decat sa astept urmatoarea aprovizionare.
Pupam Petunica si Maya pentru idei.
Am niste usturoi verde in gradina si chiar ma gandeam ce as putea sa fac cu el.



Vezi postareazerda, la 25 June 2012 - 04:24 PM, a spus:

Vad ca suntem o familie de soareci pe arta!! Deci va jur, eram moarta de oboseala, nu dormisem bine, nu aveam chef sa mananc nimic, pana a deschis matusa cutia! M-am luminat la fata, ca un soarece scapat in fabrica primordiala de care zicea sheful!



Vezi postareaboni, la 26 June 2012 - 08:19 AM, a spus:

Şi eu sunt şoarece şi recunosc că m-au destabilizat pozele Imagine postata


Va multumesc ,soriceilor!Astazi vine o alta varianta ca mi-am adus de la gradina usturoi si ceapa verde Imagine postata
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#23 Useril este offline   Maya 

  • Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 26 June 2012 - 09:15 PM

Vezi postareasorinadaniela, la 25 June 2012 - 12:45 PM, a spus:


Pupam Petunica si Maya pentru idei.


Si noi pupam Sorina! :)

Vezi postareapetunie, la 26 June 2012 - 08:56 AM, a spus:



Va multumesc ,soriceilor!Astazi vine o alta varianta ca mi-am adus de la gradina usturoi si ceapa verde Imagine postata


Si io, si io :)
Reteta v-am scris-o AICI.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407376712206.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407376820534.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407376936726.jpg

Cum spuneam, eu maruntesc Camembertul cu furculita.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407377083156.jpg

Mojaresc grob chili, piper, chimen si sare de Himalaya.

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407377180641.jpg

Toc usturoiul si ceapa verde grob de tot :D
Amestec bine toate ingredientele si las sa traga macar o juma' de ceas.
Am pus doar 10 g unt. A iesit super!

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407377305537.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407377419138.jpg

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-5-13407377532505.jpg

Pofta buna!

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#24 Useril este offline   zerda 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 28 June 2012 - 10:36 AM

Din ciclul" asa s-a calit otelul"!
Azi noapte pe 12 asta faceam eu, dar intrucat nu m-am gandit ce caldura e, in tampenia mea am lasat compozitia afara si untul e moale. De buna, e de te lingi pe degete! Dar probabil mai solida o sa fie mai la amiaza si atunci nu sunt eu sa-i fac poza! Eu am pus 20 de grame de unt, la 200 grame de branza. As putea sa mai sfaram in ea branza, ca mai am, dar se unge nemaipomenit pe paine si pe urma incep cu mai dai cu piper, mai pune boia, etc.! deci pentru prima incercare ma declar multumita! N-aveam covrigei am pus saratele, cu chimen! :love7:

Imagine postata

castronasul e de desert, sa nu credeti ca e mare!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#25 Useril este offline   petunie 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,817
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDeutschland

Postat 29 June 2012 - 11:55 AM

Vezi postareazerda, la 28 June 2012 - 10:36 AM, a spus:

Din ciclul" asa s-a calit otelul"!
Azi noapte pe 12 asta faceam eu, dar intrucat nu m-am gandit ce caldura e, in tampenia mea am lasat compozitia afara si untul e moale. De buna, e de te lingi pe degete! Dar probabil mai solida o sa fie mai la amiaza si atunci nu sunt eu sa-i fac poza! Eu am pus 20 de grame de unt, la 200 grame de branza. As putea sa mai sfaram in ea branza, ca mai am, dar se unge nemaipomenit pe paine si pe urma incep cu mai dai cu piper, mai pune boia, etc.! deci pentru prima incercare ma declar multumita! N-aveam covrigei am pus saratele, cu chimen! Imagine postata


castronasul e de desert, sa nu credeti ca e mare!


Sa-ti fie de bine!Ma bucur ca ai facut-o :rolleyes:

Am facut si eu varianta cu crema de branza in loc de Brie,cu vin in loc de bere si cu ceapa si usturoi verde...mmmmmmmmmm

Imagine atasata: monthly_06_2012/post-59-13409637019082.jpg
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#26 Useril este offline   W Mamadeus Paparotti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,263
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationKili-mangiamo

Postat 30 September 2012 - 10:27 AM

When in Rome... October(fest :D ), do like Bavarians do.
Or : If life gives you cheese make...


Obatzter! :D

Sarut mana pentru retetele delicioase :floare: si pentru minunatele fotografii motivationale
.
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-168-13489935286141.jpg
.
Imagine atasata: monthly_09_2012/post-168-13489935378608.jpg
.

"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare

Arata acest topic


  • 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi