Am topit in tigaie o ceapa rosie proaspata, adaugat sosul de rosii facut de mine asta-vara, patrunjel si sare si lasat la fiert 10 minute la foc mare
Am pus midiile cu jumatate de carapace cu ea in jos, erau congelate si lasate la decongelat la frigider, dupa ce s-a umplut tigaia pe cele in plus le-am pus deasupra dupa ce le-am scos carapacea
am lasat la fiert alte 10 minute, batut ouale si varsate deasupra incetisor facind focul mic, trebuie sa se formeze o crema nu scrob
foarte bune cu piine proaspata
Pagina 1 din 1
Midii cu sos de rosii si ou
#2
Postat 22 July 2012 - 04:01 PM
In cazul ipotetic in care as fi (auto)invitat la tine la masa, cred ca m-as intoarce cu limba despicata ca sarpele caci nu as lasa nelinsa nici o picatura de sos de pe cochilii
"Bless this highly nutricious, microwaveable, macaroni and cheese dinner and the people who sold it on sale, Amen!" - Home Alone
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
If music be the food of love, play on, Give me excess of it! - The Twelfth Night - Billy Shakespeare
#4
Postat 22 July 2012 - 10:16 PM
#5
Postat 22 July 2012 - 10:18 PM
#6
Postat 27 July 2012 - 07:05 PM
Adriana, n-am decit cuvinte de lauda pt. reteta asta, fiindca e supergustoasa. merci mult ca ai impartasit-o cu noi.
iaca dovada din oala - ca ouale nu s-au facut scrob
iar ca sosul si midiile au aterizat cu bine pe un pat de spaghetti proaspete
(piinea nu m-a tentat - parca nu-mi suna a reteta italiana ! )
iaca dovada din oala - ca ouale nu s-au facut scrob
iar ca sosul si midiile au aterizat cu bine pe un pat de spaghetti proaspete
(piinea nu m-a tentat - parca nu-mi suna a reteta italiana ! )
Arata acest topic
Pagina 1 din 1