Merci mult! la fel si voua
Acum sa va povestesc cu raciturile > mama si matusa nu fac asa,ele pun totul intr-un singur vas mare(al mamei e dreptunghiular din sticla cu peretii inalti,al matusii e tot din sticla dar round,apoi se incalzeste intr-un alt vas cu apa calda forma si prin rasturnare,e pus pe platou si se taie din el ca dintr-un tort ca sa spun asa)domnul Geany e ''batman si batman'' la capitolul asta ,ca asa stie el de la mamicuta lui (dumnezeu sa o odihneasca)o vrea pusa in castroane si castronele ,strachinute si cutiute si tot ce s-o mai gasi prin casa

asa incat (eu am incetat demult sa mai intru in polemici de genul cu el ca nu o scoti la capat)ceea ce vedeti in poza e opera dumnealui

Rezulta ashea,ca din casa de la noi numa el mananca,eu si hunii nu ne atingem ca nu ne place,asa ca eu m-am ocupat de fiertura,el de restul inclusiv dat gust ,pisat usturoi,ales de pe oase,pus intr-o mie si unu de strachinute ,si sa fereasca dumnezeu sa-i ceara cineva,ca pe asta nu vrea sa o imparta deloc,mai bine-i ceri o mana si un picior decat sa-i ceri sa-ti dea din racitura lui

Dar una i-o duc lui mama ca ea nu face acum,una i-o dau la pachet la scarbici' (cu toate ca nu o sa vrea ca va trebuie sa o imparta cu colegii ,dar eu o sa ii dau oricum) si vechile lamentari,ca e prea putina zeama

eu nu o fac cu gelatina,ci efectiv cum se leaga ea de la picioarele de porc,si stiu ca atata apa cata pui de la inceput atat ramane ca nu mai poti adauga ca dupaia nu se leaga,iar cratita cea mai mare pe care o am eu atata e,ei bine el nu vrea sa priceapa,deatatia amar de ani aceeasi si aceasi poveste,si asa va fi si deacum inainte si daca am trai o suta de ani

eu la inceput ma enervam teribil,acum ma amuza de una ,il stramb cu Ale' pe la spate,si soptesc deja cu ochii dati peste cap ceea ce el urmeaza sa spuna in clipa imediat urmatoare" numai atatea castroane avem?''...''Doar atat zeama ti-a iesit?!'',''In ce sa pun oasele ?!'' (ca le mai roade el dupaia si pe alea ) + unde-i aia!'' ,''da-mi aia..'',''ada-mi aia'' si etc etc etc ...Pff!! daca nu ar mai face asa sa mor io' daca nu mi-ar lipsi
Si azi eram in bucatarie la aragaz langa geam tot spumuind din supa pt. racitura,intre timp mai impatuream o sarmaluta,Ale' statea langa mine la geamul de la bucatarie cu limba scoasa sa prinda fulgii mari care intrau si in casa (datorita unui curent ascendent ,cred, la mine sub geam,la mine ninge de jos in sus,deci jur pe roshu',n-ai vazut asa ceva

,si intra fulgii si in casa daca e fereastra deschisa )domnu' Geany se tot foia si el pe langa noi sa vada si el si sa mai fure cate o bucatica de sorici ,de parca n-ar mai fi avut geamuri toata casa sa stea sa vada cum ninge,ci toti inghesuiti in bucataria mea micuta cat o cutie de chibrite ,cu siguranta ar fi fost si cel mare pe acolo daca era acasa,dar era la prietena

asa incat eu nu stiu cum o fi nins pe la altii,dar la mine a nins ca-n povesti