Ce ati gatit astazi?
#12061
Postat 12 March 2019 - 09:11 AM
Al meu era din carne de vita și pregătit deja de măcelar, eu numai l-am copt in slowcooker împreună cu aripioarele de curcan
#12062
Postat 12 March 2019 - 12:55 PM
Am modelat toate chiftelutele, am facut cu suc de rosii doar ce mananca azi, iar restul le-am congelat pe o tava acoperita cu hartie de copt. Cand se vor intari, le voi pune intr-o punga, in felul asta nu se lipesc. La nevoie scot atat cat consuma, le fac cu suc sau fierte in supa, etc.
La fel si sucul de rosii, congelez in pahare de plastic pt. junior.


Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de any_annette: 12 March 2019 - 12:57 PM
#12063
Postat 12 March 2019 - 01:43 PM


#12065
Postat 12 March 2019 - 04:07 PM
#12066
Postat 12 March 2019 - 04:32 PM
#12067
Postat 12 March 2019 - 05:05 PM
Adriana, la 12 March 2019 - 09:11 AM, a spus:
Al meu era din carne de vita și pregătit deja de măcelar, eu numai l-am copt in slowcooker împreună cu aripioarele de curcan
Ah! Multumesc Adriana!
#12068
Postat 12 March 2019 - 05:51 PM
azi la prinz pe linga lasagnele cu mazare care au fost pozate la subiectul lor
bresaola cu rucola, parmigiano si rosioare
peste este spray-at ulei de masline, nu se prea vede in poza
rosioarele oribile ca tot se pomenea mai sus de ele, dar le tin de rezerva in frigider cind n-am nimic de pachetel si fac mozzarella si rosioare
am luat in schimb rosii negre saptamina trecuta, mi se pare ca veneau ori din Sicilia ori din Sardegna, nu mai tin minte si erau foarte bune si cu gust de rosii, Stefano zice ca erau ciudate de vazut asa inchise la culoare, mie nu mi-au facut nici un efect ciudat ceea ce m-a bucurat era ca aveau gust adevarat

#12072
Postat 13 March 2019 - 03:54 AM
Dexter, la 23 February 2019 - 06:40 PM, a spus:
si l-am facut, un fel de halibut (se pare ca ăsta-i un nume si mai international fiind preznt in trei limbi diferite) tip știuca


Ooops am pus peștele la alte macaruri dar daca aci era reteta aci l-am pus. Acuși apare facaletul sa ma felicite



#12073
Postat 13 March 2019 - 07:59 AM
#12074
Postat 13 March 2019 - 08:03 AM

Despre rosii la ora asta la noi gasesc soi roz crete ,cam scumpele 9 lei kg. dar sunt cat de cat mai bune decat restul ce se gasesc pe piata acum(cery nu-mi plac ,ca au multe seminte de exemplu)

Chiar azi le fac la huni o salata din rosii de astea cu multa ceapa servita alaturi de cartofi prajiti cu branza iute de oi ,ou ochi,poate un carnacior,nu stiu inca....Pe maine planuiesc cuburi din carne de porc facute tip tocana cu sos de rosii picant,pe pat de piure cu muraturi ...cam asta ar fi planul planuitor..asta daca nu m-oi razgandi pana atunci

#12075
Postat 13 March 2019 - 08:11 AM
Adriana, la 13 March 2019 - 07:59 AM, a spus:
Imi pare rau ca s-au extins discutiile de acolo,ma luase Any cu biciul ca de ce nu postez ce gatesc asa ca era doar o gluma ,chiar nu am crezut ca va interesa pe cineva,am vazut cum tratati voi pestii spre deosebire de ai mei care numai asa il vor si nu altfel ,si ma gandisem ca stric bunatate de topic cu pesti ,cu prajitii mei,dar poti sterge daca consideri de cuviinta

Inca o data s-a demonstrat ca e suficienta o mica abatere ca sa duca la ''anarhie''


#12076
Postat 13 March 2019 - 11:52 AM


Salata

Si precum Moise'' despartim apele




Aceasta postare a fost editata de Geany: 13 March 2019 - 01:15 PM
#12078
Postat 13 March 2019 - 01:54 PM
#12079
Postat 13 March 2019 - 01:54 PM
Aceasta postare a fost editata de mino: 13 March 2019 - 01:57 PM