Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#12061 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 March 2019 - 09:11 AM

Nu, braciola e o felie de carne de porc cu os pe o parte, dacă pui două sau dacă felia e mai groasă și o tai frumos înăuntru obții un buzunar(tasca).

Al meu era din carne de vita și pregătit deja de măcelar, eu numai l-am copt in slowcooker împreună cu aripioarele de curcan

#12062 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2019 - 12:55 PM

Eu azi am prestat o oala de suc de rosii, apoi chiftelute cu sos pentru junior langa care voi face un pireu.

Am modelat toate chiftelutele, am facut cu suc de rosii doar ce mananca azi, iar restul le-am congelat pe o tava acoperita cu hartie de copt. Cand se vor intari, le voi pune intr-o punga, in felul asta nu se lipesc. La nevoie scot atat cat consuma, le fac cu suc sau fierte in supa, etc.

La fel si sucul de rosii, congelez in pahare de plastic pt. junior.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-13-0-62873700-1552388073.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-13-0-09660400-1552388087.jpg

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2019/post-13-0-07739700-1552388101.jpg

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 12 March 2019 - 12:57 PM


#12063 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 12 March 2019 - 01:43 PM

Off!! daca vede domnul Geany chiftele marinate (cu sos ) iar il apuca poftele :-* trebuie sa-i mai fac,ca nu i-am mai facut de ceva vreme ! :hug:

#12064 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 12 March 2019 - 03:28 PM

Scrob cu rosie si niscai ceapa ciorii:

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-46-0-79833100-1552397313.jpg

#12065 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,007
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 12 March 2019 - 04:07 PM

Vezi postareaFoxyy, la 12 March 2019 - 03:28 PM, a spus:

Scrob cu rosie si niscai ceapa ciorii:

Atasament DSC_1677.jpg


Mama cum arata rosiile alea, rosii! Mie pofta de rosii coapte la soare, nu de muratuti coapte in supermarket :hug:

#12066 Useril este offline   Foxyy 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Location: H P

Postat 12 March 2019 - 04:32 PM

Vezi postareamino, la 12 March 2019 - 04:07 PM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 12 March 2019 - 03:28 PM, a spus:

Scrob cu rosie si niscai ceapa ciorii:

Mama cum arata rosiile alea, rosii! Mie pofta de rosii coapte la soare, nu de muratuti coapte in supermarket :hug:

Daaa, astept si eu sa se coaca rosiile pe vrej! Chiar zilele astea ma gandeam sa pun semintele la incoltit..
Surprinzator, dar fu buna rosia asta. Avea gust de rosie.

#12067 Useril este offline   Wowerful 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,422
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 12 March 2019 - 05:05 PM

Vezi postareaAdriana, la 12 March 2019 - 09:11 AM, a spus:

Nu, braciola e o felie de carne de porc cu os pe o parte, dacă pui două sau dacă felia e mai groasă și o tai frumos înăuntru obții un buzunar(tasca).

Al meu era din carne de vita și pregătit deja de măcelar, eu numai l-am copt in slowcooker împreună cu aripioarele de curcan


Ah! Multumesc Adriana!

#12068 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 12 March 2019 - 05:51 PM

cu placere

azi la prinz pe linga lasagnele cu mazare care au fost pozate la subiectul lor
bresaola cu rucola, parmigiano si rosioare
peste este spray-at ulei de masline, nu se prea vede in poza
rosioarele oribile ca tot se pomenea mai sus de ele, dar le tin de rezerva in frigider cind n-am nimic de pachetel si fac mozzarella si rosioare
am luat in schimb rosii negre saptamina trecuta, mi se pare ca veneau ori din Sicilia ori din Sardegna, nu mai tin minte si erau foarte bune si cu gust de rosii, Stefano zice ca erau ciudate de vazut asa inchise la culoare, mie nu mi-au facut nici un efect ciudat ceea ce m-a bucurat era ca aveau gust adevarat

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-45045000-1552405903.jpg

#12069 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 12 March 2019 - 10:32 PM

Eu anul trecut luam de la piata rosii tigrate. Excelente.

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-13-0-42721900-1552422770.jpg

#12070 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 12:16 AM

ele sint, despre ele vorbeam

#12071 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 March 2019 - 12:28 AM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2019 - 12:16 AM, a spus:

ele sint, despre ele vorbeam


Intr-adevar astea au gust de rosii.
Omul asta de la care luam eu, avea si zucchine mici galbene. Atat de bune erau ca le mancam crude in salata.

#12072 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 March 2019 - 03:54 AM

Vezi postareaDexter, la 23 February 2019 - 06:40 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 23 February 2019 - 12:51 AM, a spus:

Cam asta e,sper ca am fost explicita daca nu intrebati ce nu ati inteles

Geany mulțumesc, așa am să-l fac

si l-am facut, un fel de halibut (se pare ca ăsta-i un nume si mai international fiind preznt in trei limbi diferite) tip știuca Imagine postata pe care-l cheama gilt head sea bream sau orata. malaiul lipseste pe alocuri, nu-ș de ce nu la lichit mai bine. a fost super duper, Geany mega multumiri

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-1215-0-43930800-1552441328.jpg

Ooops am pus peștele la alte macaruri dar daca aci era reteta aci l-am pus. Acuși apare facaletul sa ma felicite Imagine postata Imagine postata Imagine postata

#12073 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2019 - 07:59 AM

Vezi ca ăla e bici, alegeți voi să nu ziceți că nu-s democratică 😂

#12074 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 March 2019 - 08:03 AM

Ma bucur Dex ca ti-ai facut pofta, despre faptul ca nu s-a lipit destul malaiul cred ca trebuia amestecat cu ceva faina alba si eventual dupa tavalire presat usor cu mana,dar din cate vad ti-a iesit crocant si auriu :rolleyes: nu stiam ca halibutul sau orata este un tip de stiuca !

Despre rosii la ora asta la noi gasesc soi roz crete ,cam scumpele 9 lei kg. dar sunt cat de cat mai bune decat restul ce se gasesc pe piata acum(cery nu-mi plac ,ca au multe seminte de exemplu)

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-30757900-1552456862.jpg

Chiar azi le fac la huni o salata din rosii de astea cu multa ceapa servita alaturi de cartofi prajiti cu branza iute de oi ,ou ochi,poate un carnacior,nu stiu inca....Pe maine planuiesc cuburi din carne de porc facute tip tocana cu sos de rosii picant,pe pat de piure cu muraturi ...cam asta ar fi planul planuitor..asta daca nu m-oi razgandi pana atunci :rolleyes:

#12075 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 March 2019 - 08:11 AM

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2019 - 07:59 AM, a spus:

Vezi ca ăla e bici, alegeți voi să nu ziceți că nu-s democratică 😂

Imi pare rau ca s-au extins discutiile de acolo,ma luase Any cu biciul ca de ce nu postez ce gatesc asa ca era doar o gluma ,chiar nu am crezut ca va interesa pe cineva,am vazut cum tratati voi pestii spre deosebire de ai mei care numai asa il vor si nu altfel ,si ma gandisem ca stric bunatate de topic cu pesti ,cu prajitii mei,dar poti sterge daca consideri de cuviinta :rolleyes:

Inca o data s-a demonstrat ca e suficienta o mica abatere ca sa duca la ''anarhie'' :rolleyes: asa ca nici prea multa democratie nu e buna ca se urca la cap =))

#12076 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 March 2019 - 11:52 AM

:rolleyes: Si revenind la ''rosiile'',daca gasiti soiul asta nu-l ocoliti (alturi sunt cartofi ''noi'' cu coaja alba subtire si pamant pe ei,ceva mai buni decat cei vechi care se gasesc la ora asta)

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-48812300-1552470563.jpg

Salata

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-30603400-1552470631.jpg

Si precum Moise'' despartim apele =)) acolo balaceala,da' pana mai fac eu cartofii prajiti si ouale ochiuri se mai lasa inca multa zama'

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-48887000-1552470703.jpg

:rolleyes:

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-95826700-1552475735.jpg

Aceasta postare a fost editata de Geany: 13 March 2019 - 01:15 PM


#12077 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,051
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 13 March 2019 - 01:48 PM

Vezi postareaGeany, la 13 March 2019 - 08:03 AM, a spus:

nu stiam ca halibutul sau orata este un tip de stiuca !

nu-i asa ca v-am zapacit de tot cu știuca? Imagine postata

#12078 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 March 2019 - 01:54 PM

Vezi postareaDexter, la 13 March 2019 - 01:48 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 13 March 2019 - 08:03 AM, a spus:

nu stiam ca halibutul sau orata este un tip de stiuca !

nu-i asa ca v-am zapacit de tot cu știuca? Imagine postata

:rolleyes: Zau ca azi am trecut ''malitzios'' pe langa ea,privind pe sub spranceana =)) data aviatoare o sa iau,(azi gasii la super reducere cascaval cu si fara gauri asa incat cred ca ne paste si o pizza :rolleyes: )

#12079 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,007
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 13 March 2019 - 01:54 PM

Azi am avut la pachet salata de vinete cu niște rosii cherry, plimbate mult prin frigider, aruncate deasupra.

Aceasta postare a fost editata de mino: 13 March 2019 - 01:57 PM


#12080 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 March 2019 - 02:00 PM

Vezi postareamino, la 13 March 2019 - 01:54 PM, a spus:

Azi am avut la pachet salata de vinete cu niște rosii cherry, plimbate mult prin frigider, aruncate deasupra.

Pe salata de vinete se pliaza'' perfect orice rosie!!! Mi-e pofta de salata de vinete !!! :crying:

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 602
  • 603
  • 604
  • 605
  • 606
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi