Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#12101 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 March 2019 - 11:34 AM

Maii facui unul lasat fix 2 min. de cand incepe sa fiarba apa din punctul asta

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-02296800-1552555871.jpg

Mi-a iesit fix asta :rolleyes:

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-89210200-1552556004.jpg

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-61094400-1552555938.jpg

Am strans oarecum cu o lingurata...asta nu le place alor mei sa gaseasca la un ou fiert moale

Imagine atasata: monthly_03_2019/post-405-0-25927800-1552555947.jpg

Asta nu-l mananca nimeni ajunge fix la gunoi...

#12102 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 11:49 AM

Vezi postareaGeany, la 14 March 2019 - 11:06 AM, a spus:

Maii!! ma facusi sa fac un out moale drept acum in direct,asa arata dupa 3,30 de min. de cand incepe sa fiarba apa....

Atasament SAM_7552.JPG


Mvaaiii e perfect! da' nu trebuia sa te duci sa strici oul ca te credeam. Bine ca nu discutam despre carne sau altceva ca trebuia sa te apuci de gatit.

#12103 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 11:57 AM

Deci Geany acum am vazut ultimul tau post.
Chiar ma simt jignita sa stii.
Adica nu mai poate omul sa zica nimic ca tu de acum te duci sa aduci probe practice.
Deci nu am pus in dubiu ca oul TAU iese perfect dupa 3 minute jumate. Asa cum al meu cu timpii indicati de mine iese perfect si nu cum ai pus tu in ultimele poze. Nu stiu de ce pui TU in dubiu lucrul asta. Adica unul mananca aur si altul rahat. Sau ce????
Dar nici sa imi arati aici ca oul facut cum zic eu iese rau.
Deci te rog frumos si cu asta inchei discutia , te cred pe cuvant, insa zic eu te-ai incordat prea tare.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 14 March 2019 - 11:57 AM


#12104 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 14 March 2019 - 12:00 PM

Vezi postareaany_annette, la 14 March 2019 - 11:49 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 14 March 2019 - 11:06 AM, a spus:

Maii!! ma facusi sa fac un out moale drept acum in direct,asa arata dupa 3,30 de min. de cand incepe sa fiarba apa....

Atasament SAM_7552.JPG


Mvaaiii e perfect! da' nu trebuia sa te duci sa strici oul ca te credeam. Bine ca nu discutam despre carne sau altceva ca trebuia sa te apuci de gatit.

Paaii nu e neaparat perfect pt. toate gusturile ,e perfect pt. gusturile alor mei care nu vor sa vada deloc albus gelatinos pe langa galbenus ,atata tot!..Despre carne tot la fel nu suporta in sange,dar de altfel noi nici nu facem vita,asa ca porcul,puiul oricum nu au voie sa fie crude ...
Si tot despre carne acum ma apuc de gatit,am cuburi din pulpa de porc si vreau sa fac o tocanita cu sos ,alaturi de piure si muraturi,asta e meniul pe azi! :D

Indata ce va fi gata va arat ce am combinat :rolleyes:

Vezi postareaany_annette, la 14 March 2019 - 11:57 AM, a spus:

Deci Geany acum am vazut ultimul tau post.
Chiar ma simt jignita sa stii.
Adica nu mai poate omul sa zica nimic ca tu de acum te duci sa aduci probe practice.
Deci nu am pus in dubiu ca oul TAU iese perfect dupa 3 minute jumate. Asa cum al meu cu timpii indicati de mine iese perfect si nu cum ai pus tu in ultimele poze. Nu stiu de ce pui TU in dubiu lucrul asta. Adica unul mananca aur si altul rahat. Sau ce????
Dar nici sa imi arati aici ca oul facut cum zic eu iese rau.
Deci te rog frumos si cu asta inchei discutia , te cred pe cuvant, insa zic eu te-ai incordat prea tare.

Nici eu nu vazusem postarea ta deja raspusesem ...Sigur ca am incheiat discutia,chiar nu am vrut sa te ofensez,imi cer mii de scuze,sper sa ma ierti! :D

#12105 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 12:04 PM

Vezi postareaGeany, la 14 March 2019 - 12:00 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 14 March 2019 - 11:49 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 14 March 2019 - 11:06 AM, a spus:

Maii!! ma facusi sa fac un out moale drept acum in direct,asa arata dupa 3,30 de min. de cand incepe sa fiarba apa....

Atasament SAM_7552.JPG


Mvaaiii e perfect! da' nu trebuia sa te duci sa strici oul ca te credeam. Bine ca nu discutam despre carne sau altceva ca trebuia sa te apuci de gatit.

Paaii nu e neaparat perfect pt. toate gusturile ,e perfect pt. gusturile alor mei care nu vor sa vada deloc albus gelatinos pe langa galbenus ,atata tot!..Despre carne tot la fel nu suporta in sange,dar de altfel noi nici nu facem vita,asa ca porcul,puiul oricum nu au voie sa fie crude ...
Si tot despre carne acum ma apuc de gatit,am cuburi din pulpa de porc si vreau sa fac o tocanita cu sos ,alaturi de piure si muraturi,asta e meniul pe azi! :D

Indata ce va fi gata va arat ce am combinat :rolleyes:

Vezi postareaany_annette, la 14 March 2019 - 11:57 AM, a spus:

Deci Geany acum am vazut ultimul tau post.
Chiar ma simt jignita sa stii.
Adica nu mai poate omul sa zica nimic ca tu de acum te duci sa aduci probe practice.
Deci nu am pus in dubiu ca oul TAU iese perfect dupa 3 minute jumate. Asa cum al meu cu timpii indicati de mine iese perfect si nu cum ai pus tu in ultimele poze. Nu stiu de ce pui TU in dubiu lucrul asta. Adica unul mananca aur si altul rahat. Sau ce????
Dar nici sa imi arati aici ca oul facut cum zic eu iese rau.
Deci te rog frumos si cu asta inchei discutia , te cred pe cuvant, insa zic eu te-ai incordat prea tare.

Nici eu nu vazusem postarea ta deja raspusesem ...Sigur ca am incheiat discutia,chiar nu am vrut sa te ofensez,imi cer mii de scuze,sper sa ma ierti! :D


Sau poate tu crezi ca altii nu au mai gatit in viata lor oua cu galbenus moale si mananca ou gelatinos cu apa cum ii zici tu.
Dar ai mers prea departe cu demonstratiile astea, care sincer nu aveau rost si repet sunt ofensive. Adica tu vrei sa imi arati mie cum mananc eu ou cu apa (cand nu e adevarat) sau ce.
Pa. O zi buna.

#12106 Useril este offline   moatza 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 14 March 2019 - 12:08 PM

as mai zice si eu ceva, dar mi-e ca bag batul prin gard mai tare.

asaaaa, ca plan ptr azi: voi gati oua, in toate modurile posibile :rolleyes:

#12107 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 12:23 PM

Vezi postareamoatza, la 14 March 2019 - 12:08 PM, a spus:

as mai zice si eu ceva, dar mi-e ca bag batul prin gard mai tare.

asaaaa, ca plan ptr azi: voi gati oua, in toate modurile posibile :rolleyes:


Pai poti sa zici, fiecare e liber sa zica ce vrea.

Pentru mine situatia e penibila, ridicola. Ca si cum as face o prajitura unde scrie ca tre s-o las o ora in cuptor, dar mie cu cuptorul meu imi iese in 50 de minute sau intr-o ora si 10 minute. Si apoi autorul vine si mai face o data prajitura si imi demonstreaza ca e corect si perfect cum face el si ce fac eu e un rahat.
Si in conceptia lui, a autorului, ce fac eu tre sa ajunga la gunoi pt ca nu am respectat niste timpi. Chiar daca rezultatul e acelasi.
Pai cum naiba sa nu ma enervez.

#12108 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 14 March 2019 - 12:37 PM

Io fac oolele scrambled, asa ca nu am probleme cu fiertul lor moi. Iar daca le fierb, doar daca fac oă umplute.

Ma amuza discutia voastra despre timpi si moduri de oă moi.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#12109 Useril este offline   dragos 

  • Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 14 March 2019 - 12:48 PM

Voi nu loati in considerare duritatea apei (care fierbe diferit in funcție de duritate, ca d-aia va da cu virgula), proveniența oolelor (unele au coaja de alta consistență, in functie de ce si cat si unde si cand mănâncă, plus duritatea apei pe care o beau), si perceptia indemanarii bucătăresei/bucătarului.

Mai sunt si alte chestii dar nu vreau sa intru si in detalii.

Asa ca lăsați concursul care se pișă mai departe, ca oolele tăt un drac îs de moi. Sau tari. În functie de perceptie si definitia lu' moale.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#12110 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 March 2019 - 12:54 PM

Vezi postareadragos, la 14 March 2019 - 12:37 PM, a spus:

Io fac oolele scrambled, asa ca nu am probleme cu fiertul lor moi. Iar daca le fierb, doar daca fac oă umplute.

Ma amuza discutia voastra despre timpi si moduri de oă moi.


Stiam ca amuza, tocmai de aceea ma simt ridicola cum am mai scris. La fel si discutia si modul si totul e ridicol.

Ma duc sa-mi vad de ale mele.
Am facut o tigaie cu ceapa, morcov, zucchine, cartofi, toate taiate, putin ulei si apa cat sa le cuprinda pe toate. Au fiert apoi am scurs de apa in exces si am mixat pt junior. E condimentul lui pentru paste pe azi.

#12111 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,007
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 14 March 2019 - 03:11 PM

Eu cred ca difera timpul din cauza tipului de aragaz pe care il aveti. Ma gandesc ca este un timp la cele pe gaz si altul la cele electrice. Cand am fost la baiat am facut niste snitele si era sa le ard pana am vazut eu care e treaba cu treptele la plita lui cu inducție.

#12112 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,007
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 14 March 2019 - 03:16 PM

In alta ordine de idei nu am nika de mancare acasa, asa ca imi fac nistr ochiuri si scot niște carnati din borcan...si m-am scos cu masa :rolleyes:

#12113 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2019 - 04:06 PM

hai la mine ca am:
- fenicul si cirnati
- minestrone si crema de broccoli
- sepie cu mazare si cartofi
- peste din care tre sa fac chiftelutele
- lasagna cu mazare
- aripioare de curcan dezosate
weekendu asta nu gatesc, doar o pasta sau un risotto simbata si duminica la prinz :rolleyes:

#12114 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 March 2019 - 11:53 PM

in seara asta aripioarele de curcan dezosate si dezpielitate dupa ce le-am scos din slowcooker unde s-au facut
cu piure, si eu mi-am pus si 2 castraveciori
Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-31328000-1552600364.jpg

#12115 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2019 - 04:54 PM

numa io gatesc pe aici? :(
din ciclul "home alone" cu mine insami :-*
de fapt a facut-o Bofrost, eu am copt-o doar :( schiacciata integrale (adica o pizza mai subtire) cu cavolo nero si hummus si 2 bucatele de rosioare si berica nelipsita of course :(
Imagine atasata: monthly_03_2019/post-4-0-68158100-1552661664.jpeg

#12116 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 15 March 2019 - 04:56 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 March 2019 - 04:54 PM, a spus:

numa io gatesc pe aici? :(
din ciclul "home alone" cu mine insami :(
de fapt am copt-o doar schiacciata integrale (adica o pizza mai subtire) cu cavolo nero, kale, si hummus si 2 bucatele de rosioare si berica nelipsita of course :-*
Atasament schiacciataintegrale.jpeg



Imi place si berica si schiacciata.
Acum urmeaza relaxare la coafor?

#12117 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2019 - 05:06 PM

Vezi postareaany_annette, la 15 March 2019 - 04:56 PM, a spus:

Acum urmeaza relaxare la coafor?

trecuta si aia dimineata
acu lucru de acasa :(
*lucru in acest context este substantiv, sinonim cu muncă, treabă, nu verb

#12118 Useril este offline   black_cat 

  • crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,545
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 15 March 2019 - 05:33 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 March 2019 - 04:54 PM, a spus:

numa io gatesc pe aici? =))
din ciclul "home alone" cu mine insami :lol:
de fapt a facut-o Bofrost, eu am copt-o doar =)) schiacciata integrale (adica o pizza mai subtire) cu cavolo nero si hummus si 2 bucatele de rosioare si berica nelipsita of course :P
Atasament schiacciataintegrale.jpeg

N-am mancat nciodata pizza cu hummus dar combinatia suna interesant iar pizza arata tare bine . Sa iti fie de bine!
brain loading....please wait....

#12119 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,466
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 March 2019 - 06:41 PM

multumesc
era un strat foarte fin
se imbina bine cu integralul aluatului

#12120 Useril este offline   mino 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,007
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 16 March 2019 - 11:15 AM

Vezi postareaAdriana, la 15 March 2019 - 04:54 PM, a spus:

numa io gatesc pe aici? :lol:


Zilele astea chiar nu am facut nimic...azi o pizza am in plan cand o sa ajung acasă si o friptura la cuptor pentru maine. Ieri am terminat borsul de fasole!

Vezi postareaAdriana, la 14 March 2019 - 04:06 PM, a spus:

hai la mine ca am:
- fenicul si cirnati
- minestrone si crema de broccoli
- sepie cu mazare si cartofi
- peste din care tre sa fac chiftelutele
- lasagna cu mazare
- aripioare de curcan dezosate
weekendu asta nu gatesc, doar o pasta sau un risotto simbata si duminica la prinz =))


Ce meniu...acum m-as teleporta!

Arata acest topic


  • 792 Pagini +
  • « Prima
  • 604
  • 605
  • 606
  • 607
  • 608
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

17 useri citesc topicul
0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi