Ce ati gatit astazi?
#14522
Postat 10 March 2021 - 03:53 PM
Cand iti dai seama ca nu ai mai nimic in frigi si faci si tu ce poti cu ce ai...


#14523
Postat 10 March 2021 - 05:36 PM
#14524
Postat 15 March 2021 - 12:47 PM
adi_edi, la 06 March 2021 - 10:39 PM, a spus:
Ca sa nu vin cu mana goala pun o poza de vineri: varza de bruxelles, trasa in tigaie cu usturoi si sos de soja. Cand a fost gata am pus si ochiuri in aceeasi tigaie, de aceea sunt negre pe margini ochiurile, nu-s arse.

Ador varzutele astea mici, cred ca as putea manca in fiecare zi. Deocamdata am gatit doar congelate, dar am sa caut sa cumpar si proaspete sa vad care e diferenta.
#14525
Postat 15 March 2021 - 06:19 PM

#14526
Postat 15 March 2021 - 06:26 PM
black_cat, la 03 March 2021 - 10:50 PM, a spus:
dragos, la 03 March 2021 - 10:17 PM, a spus:
black_cat, la 03 March 2021 - 08:47 PM, a spus:


Eh, de urzici cu hrean nu am mai auzit insa imi suna foarte bine. Cum le fac?
Eu le oparesc intai, apoi le toc si le pun in tigaie cu niste unt, usturoi, si le "bat" acolo in tigaie fie cu putin lapte sau din apa in care au fiert. Batutul ala le aereaza cumva, le face pufoase. Hreanul ras, frecat cu sare si putin otet sau ca atare, se pune in farfurie, peste piureul de urzici. Daca nu ai radacina de hrean merge si pasta de hrean de la borcan sau tub. Se mananca cu mamaliga si ou ochi.
Senchiu.
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
#14527
Postat 17 March 2021 - 01:53 PM
Cu capap si fara capac (poze intunecate ca e o vreme depresiva aici):


#14529
Postat 18 March 2021 - 09:51 AM

buna combinatie, de obicei noi le servim cu piine multa si proaspata
#14530
Postat 18 March 2021 - 11:01 AM
Adriana, la 18 March 2021 - 09:51 AM, a spus:

buna combinatie, de obicei noi le servim cu piine multa si proaspata

Sunt asa de bune ouale astea, si se fac asa de rapid, ca nu stiu de ce nu le fac mai des

#14531
Postat 18 March 2021 - 11:04 AM
boni, la 18 March 2021 - 11:01 AM, a spus:
si eu

boni, la 18 March 2021 - 11:01 AM, a spus:
pai o data pe saptamina cre ca se pot minca, tre sa le refac si eu ca am cam multe oua, nu's de ce cind am asa multe fac imediat omleta nu ma duce gindul sa le fac pe astea
#14532
Postat 18 March 2021 - 11:18 AM
Adriana, la 18 March 2021 - 11:04 AM, a spus:


Aceasta postare a fost editata de boni: 18 March 2021 - 11:18 AM
#14533
Postat 19 March 2021 - 03:36 AM


De gatit am mai gatit dar la pozat nu prea - azi am avut in meniu niste coaste, atat de bune... se topeau in gura, le-am si tinut vreo 3 ore in cuptor, de am crezut ca s-au topit si oasele

Imagini atasate
#14534
Postat 22 March 2021 - 09:48 AM

#14535
Postat 23 March 2021 - 02:11 PM

Am incercat sa fac o omleta impaturita, ca sa-i dau gata pe ai mei. A iesit ce se vede mai jos


Daaaar, vreau sa va povestesc despre salata din imagine. E sfecla + telina (ambele crude) rase, amestecate cu iaurt, zeama de lamaie, chimen si ananas. E foarte buna combinatia, ananasul se potriveste foarte, foarte bine, cel putin pentru papila mea.
#14536
Postat 23 March 2021 - 11:34 PM
PS stiti metoda de taiat legume pe care o cheama "ringiri"? Daca nu, priviti ce forma au vinetele si minuna-ti-va-ti

#14537
Postat 24 March 2021 - 04:41 AM

Dex, pai spune cum e cu taietura aia, ca am tot privit si nu m-am lamurit

PS cred ca ai pus prea multe liniute, dar de minunat m-am minunat

Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 24 March 2021 - 04:41 AM
#14538
Postat 24 March 2021 - 09:33 AM
Dexter, la 23 March 2021 - 11:34 PM, a spus:
PS stiti metoda de taiat legume pe care o cheama "ringiri"? Daca nu, priviti ce forma au vinetele si minuna-ti-va-ti

RAn-giri! mi-a corectat google termenul și am văzut despre ce e vorba. Nimic nou, o fac de cînd mă știu prin bucătărie

#14539
Postat 24 March 2021 - 12:29 PM
Nu chiar de azi:


..
Supa de pui in care am fiert tortellini

Ragù in Creuset cred ca e cel mai wooow ragù


Aceasta postare a fost editata de any_annette: 24 March 2021 - 02:24 PM