Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

  • 764 Pagini +
  • « Prima
  • 726
  • 727
  • 728
  • 729
  • 730
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#14541 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 March 2021 - 12:59 PM

Bibilica la tigaie

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-98514500-1616583089.jpeg

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-16321600-1616583141.jpeg

Rata la cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-45601100-1616583226.jpeg

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-15730300-1616583190.jpeg

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-75319000-1616583290.jpeg

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-01910800-1616583344.jpeg

Cu ce ramane din puiul fiert in supa, fac chiftele la cuptor

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-49972200-1616583499.jpeg

#14542 Useril este offline   boni 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,735
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 25 March 2021 - 09:12 AM

N-am mai "supit" de mult. Imagine postata
Supa crema de linte cu smantana, lamaie si crutoane. Am facut supa pentru lenesi, n-am calit nimit separat, am pus totul la fiert impreuna (linte rosie, morcov, ceapa).
Imagine atasata: monthly_03_2021/post-84-0-76140300-1616656227.jpg

#14543 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,415
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 27 March 2021 - 12:06 PM

Am "supit" :unsure: si eu, daca am o supa care-mi place nici nu mai imi trebuie felul 2. Am avut jumatate de varza de care am uitat in frigider, de obicei la "lucicos" pun carne si nu pun alte legume si zarzavaturi in afara de rosii, de data asta am facut o amestecatura de ce am avut.
Si rulada la cererea telespectatorilor, ca le-a placut de data trecuta, asta a iesit si mai buna. Pentru mine cu asparagus si varza de bruxelles cu sos de soia, de asta se vad cam negre dar erau maronii :) .

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_03_2021/post-192-0-57244700-1616839437.jpg
  • Imagine atasata: monthly_03_2021/post-192-0-76487000-1616839521.jpg


#14544 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 March 2021 - 01:33 PM

Bravo fetelor supiti, eu nu mai supesc sezonul asta :).
Ce frumos ti-a iesit rulada Adi!

#14545 Useril este offline   Dexter 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,017
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 28 March 2021 - 03:37 AM

Vezi postareaadi_edi, la 24 March 2021 - 04:41 AM, a spus:

Dex, pai spune cum e cu taietura aia, ca am tot privit si nu m-am lamurit
PS cred ca ai pus prea multe liniute, dar de minunat m-am minunat

ai dreptate, cam multe liniuțe dar m-am ghidat după principiul sa fie din belșug Imagine postata

ringiri (asa ii spune in engleza doamna japoneza cu reteta si metoda) - tai in diagonala dupa care rotesti 90 de grade si tai din nou in diagonala. cica asa suprafata care absoarbe sosurile e mai mare

PS la ce a postat Any am privit cu ochii inchisi, nu am vazut nici o bibilică, nici o fiorentină, nimic Imagine postata Imagine postata

#14546 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,070
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 March 2021 - 11:40 PM

aici se zice ca mamaliga trebuie mincata cind ploua si e frig
io la bunici, putinii aia ani pe care i-am prins, mincam mamaliga toata ziua
asa ca azi aveam bucati de pui de-ala adevarat, facusem ieri un fel de soffritto cu o ceapa, morcovi, frunzele conopidei si o radacina alba amara care e aici si care seamana cu radacina de patrunjel dar nu e el asa ca am prajit puiul in grasimea proprie plus un picut de ulei, adaugat vin rosu, soffrito-ul asta si suc de rosii si cind am vazut cum arata am zis, mamaliga trebuie alaturi, si ea a fost :)
Imagine atasata: monthly_03_2021/post-4-0-40183600-1616967556.jpg

#14547 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 March 2021 - 09:01 PM

Si eu tot ppe lichide, ca mi se facu pofta:
Imagine atasata: monthly_03_2021/post-12-0-93312600-1617130857.jpg
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14548 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 31 March 2021 - 08:16 PM

“Tagliata di Chianina “

Imagine atasata: monthly_03_2021/post-13-0-17676100-1617214480.jpeg

Lori fain de tot ce ai facut tu acolo, doua farfurii as manca. Chiar mi-e pofta, eu ciorbe si bors nu fac.

#14549 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 April 2021 - 07:02 AM

Dau la schimb!!! Iau fibra asta proteinica de se topeste pe, sub si pe langa limba, cred ... Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14550 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 April 2021 - 07:24 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 March 2021 - 11:40 PM, a spus:

aici se zice ca mamaliga trebuie mincata cind ploua si e frig
io la bunici, putinii aia ani pe care i-am prins, mincam mamaliga toata ziua
asa ca azi aveam bucati de pui de-ala adevarat, facusem ieri un fel de soffritto cu o ceapa, morcovi, frunzele conopidei si o radacina alba amara care e aici si care seamana cu radacina de patrunjel dar nu e el asa ca am prajit puiul in grasimea proprie plus un picut de ulei, adaugat vin rosu, soffrito-ul asta si suc de rosii si cind am vazut cum arata am zis, mamaliga trebuie alaturi, si ea a fost :lol:
Atasament polenta_pollop.jpg


Pagina asta cred ca o putem intitula : La Vendetta Italiana .


Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 01 April 2021 - 07:24 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14551 Useril este offline   adi_edi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,415
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 01 April 2021 - 11:22 AM

Si eu poftesc in continuare la ciorbe/supe/borsuri, dar sotul nu si nu, ca i-a venit lui sa faca pizza. A fost musai sa-l critic ca n-a taiat legumele destul de subtire, dar a fost buna la gust :lol: (cred ca a fost chiar mai buna decat cea pe care o fac eu :lol: ...)...

Imagini atasate

  • Imagine atasata: monthly_04_2021/post-192-0-45246200-1617268927.jpg


#14552 Useril este offline   bellamama 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,613
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2021 - 02:09 PM

Salata mea preferata: leurda, sunca, quinoa, dressing de lamaie.
Nu ma opresc pana nu dispare leurda...

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-1860-0-93712700-1617278928.jpg

#14553 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 904
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 01 April 2021 - 06:45 PM

Am revenit la oale dupa cateva zile de plimbareli prin Ierusalim ca de..e copchila in vacanta...

Humus cu carnita si painici facute in cuptor acu cateva lunibsi scoase acum de la inghet 😂

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-591-0-85938300-1617295264.jpg

Multi, da' multi ardeiasi de toate culorile umpluti

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-591-0-36379500-1617295338.jpg

Si cu iaurt

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-591-0-00812400-1617295292.jpg

#14554 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 April 2021 - 06:50 PM

Mbecliciooooos! Si pizza aia ... Imagine postata

Pe humus e carne tocata, Clau?
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14555 Useril este offline   clau_ash 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 904
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 01 April 2021 - 08:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 April 2021 - 06:50 PM, a spus:


Pe humus e carne tocata, Clau?


Dap, carne tocata de vita prajita in tigaie cu sare, piper, paprika dulce si un pic de vin rosu. Dupa ce s-a evaportat vinul se mai perpeleste 1 min ca sa nh se usuce prea tare, se pune peste humus, sr adauga ulei dd masline, zeama de lamaie si sumac ( sumac e ce se vede peste carne si humus, nu paprika)

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 01 April 2021 - 08:15 PM


#14556 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 01 April 2021 - 09:50 PM

Vezi postareaclau_ash, la 01 April 2021 - 08:07 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 01 April 2021 - 06:50 PM, a spus:

Pe humus e carne tocata, Clau?


Dap, carne tocata de vita prajita in tigaie cu sare, piper, paprika dulce si un pic de vin rosu. Dupa ce s-a evaportat vinul se mai perpeleste 1 min ca sa nh se usuce prea tare, se pune peste humus, sr adauga ulei dd masline, zeama de lamaie si sumac ( sumac e ce se vede peste carne si humus, nu paprika)


Multumesc pentru explicatiie, Clau! Am o cutie de naut, nu am facut ever humus eu. Cred ca o sa incerc reteta ta.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14557 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 April 2021 - 01:05 PM

Clau, parca-s desenati!! Nici nu mai stiu de cand nu am mancat ardei umpluti, vai ce pofta mi-ai facut.

Eu aseara iepure la tigaie fara poza finala ca am uitat sa fac cand a fost gata 😂. Iepure perpelit pe toate partile in ulei ev si rozmarin, stins cu vin dupa care am pus 4 catei de usturoi , 2 cepe rosii, 2 morcovi si multe rosioare. Am adaugat supa si la final a avut mult sos, un deliciu. Cu multa paine proaspata evident.

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-13-0-70865400-1617966048.jpeg

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-13-0-55085400-1617966071.jpeg

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-13-0-69112300-1617966098.jpeg

Imagine atasata: monthly_04_2021/post-13-0-18692900-1617966171.jpeg

#14558 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2021 - 01:18 PM

Cu poftele la purtator...cum altfel?
Imagine atasata: monthly_04_2021/post-12-0-71021200-1618139819.jpgImagine atasata: monthly_04_2021/post-12-0-80028400-1618139834.jpg
Nu-mi aduc aminte daca am facut vreodata friptura traditionala de miel...cel mai probabil nu, ca je mananca doar facut de mana lu' Pa al meu. Io am uscat-o pe-a mea, ca ma luai cu treburi...o sa ii dau un repetir la Paste. Nu al Cailor, sper.

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 11 April 2021 - 01:19 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#14559 Useril este offline   any_annette 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 11 April 2021 - 02:38 PM

Eu las mielul si iau fasolica.

#14560 Useril este offline   Lapona Enigel 

  • Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,601
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 11 April 2021 - 03:12 PM

Vezi postareaany_annette, la 11 April 2021 - 02:38 PM, a spus:

Eu las mielul si iau fasolica.

Dau fasolica pe-o ciosvarta de rata. Zici ca jucam sah aici Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic


  • 764 Pagini +
  • « Prima
  • 726
  • 727
  • 728
  • 729
  • 730
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi