Forum Culinar: Ce ati gatit astazi? - Forum Culinar

Salt la continut

• 799 Pagini +
  • « Prima
  • 797
  • 798
  • 799
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ce ati gatit astazi?

#15961 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,554
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat Ieri, 09:06 PM

eu am facut zilele trecute
minestrone (partial congelat dar in care aduaug resturile de le legumele ce le gatesc: de exemplu frunze si cotoare de conopida, tije de fenel
Imagine atasata: monthly_10_2025/post-4-0-00529100-1761505412.jpeg
conopida cu suc de rosii, am vazut-o la unul pe Ig cum ca ar fi reteta romaneasca dar nu pot zice ca m-a entuziasmat
Imagine atasata: monthly_10_2025/post-4-0-34438300-1761505488.jpeg
si varza pe care Black o numeste coreana si care aici se numeste chinezeasca: am taiat-o apoi am pus deasupra ulei fierbinte in care am topit citeva ansoa si am acoperit si lasat 10 minute, s-a inmuiat bine si apoi am amestecat-o cu 2 oua fierte tari si mi-a venit ideea sa o pun pe piine, m-au imitat si ceilalti si ne-a placut tuturor
Imagine atasata: monthly_10_2025/post-4-0-69318000-1761505589.jpeg

#15962 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,609
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat Ieri, 11:16 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 October 2025 - 08:58 PM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 26 October 2025 - 03:47 PM, a spus:

pui crocant imitatie de Popeyes Louisiana Kitchen

trebuie fierte inainte pulpele?

Nu se fierb dar se tin peste noapte la marinat in lapte batut, sare si sos iute. Fermentii aia din laptele batut fragezesc foarte bine carnea si ii iau gustul ala pronuntat de gaina iar sarea si sosul iute patrund foarte bine in carne, pana langa os. Nu stiu cu ce s-ar putea inlocui laptele batut pentru cei cu intoleranta la lactoza.
brain loading....please wait....

#15963 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,609
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat Ieri, 11:22 PM

Vezi postareaAdriana, la 26 October 2025 - 09:06 PM, a spus:

eu am facut zilele trecute
minestrone (partial congelat dar in care aduaug resturile de le legumele ce le gatesc: de exemplu frunze si cotoare de conopida, tije de fenel
Atasament minetrone.jpeg
conopida cu suc de rosii, am vazut-o la unul pe Ig cum ca ar fi reteta romaneasca dar nu pot zice ca m-a entuziasmat
Atasament cavolfiorepomodoro.jpeg
si varza pe care Black o numeste coreana si care aici se numeste chinezeasca: am taiat-o apoi am pus deasupra ulei fierbinte in care am topit citeva ansoa si am acoperit si lasat 10 minute, s-a inmuiat bine si apoi am amestecat-o cu 2 oua fierte tari si mi-a venit ideea sa o pun pe piine, m-au imitat si ceilalti si ne-a placut tuturor
Atasament verzacinese.jpeg

Ai fost pe dieta vegetariana bag seama.
Varza coreeana de care zic eu (adica sub numele asta am gasit-o la magazin) este ca o varza normala doar ca mai turtita, dar nu chiar ca cea careia ii zice libaneza, si nervurile de frunze sunt multe mai subtiri. Varza chinezeasca, cred ca e ceea ce aici se cheama napa, este diferita.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: Ieri, 11:23 PM

brain loading....please wait....

Arata acest topic

• 799 Pagini +
  • « Prima
  • 797
  • 798
  • 799
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi